Борисов: От ПП се отървахме лесно, сега ще се спасяваме от "Спасителите"

Благодарение на ГЕРБ Радев е с високо вдигната глава в Брюксел
21 яну 2023 17:05, Анисия Иванова
420
Борисов: От ПП се отървахме лесно, сега ще се спасяваме от "Спасителите"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели ангажимента да има реформа на съдебната система, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Златоград.

Според него продължаващият две години хаос в политическия живот може да се премести сега и в общините.

"Един младеж се закичи с етикета „Спаси“. Ще трябва да спасяваме София от „Спасителя“. Сега тръгвам, за да спасявам от „Спасителите“. От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от „Спасителите“, коментира той.

Борисов напомни, че благодарение на ГЕРБ в парламента са приети законите за подкрепа на Украйна, които са позволили на българските политици, включително на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.

„Белият и демократичен свят подкрепя Украйна. Винаги съм бил за балансирана политика, но ние осъждаме избиването на жени и деца, което се случва всеки ден там. Никой от нас не е военолюбец, военолюбците са други. Представете си, ако нас ни бяха нападнали? Затова членството ни в НАТО не е клише“, подчерта Борисов.

Той заяви, че в момента България стои добре на международната сцена и това се дължи най-вече на факта, че ГЕРБ през последната година води в българския парламент по въпросите на международната политика, от подкрепата за Украйна до разрешаването на спора с РСМ.

„Как щеше да се чувства Радев, ако по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предишния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях лидер на процеса да присъединим РСМ за ЕС. Кой, ако не ГЕРБ, даде възможност България да има цяла ескадрила Ф-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в полза на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел“, подчерта Борисов, цитиран от БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
16
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Паметник за Слави, че спаси България от шарлатаните. Не ми се мисли ако бяха останали. Тогава щяхте да ядете дебелия и да видите истинска миграция.
176
18
 
11
 
! Отговори
Дрънканиците преди 1 година
срещу г-н Борисов ни най-малко не накърняват достойнствата му. За промитите от прокопиевите медии мозъци не ми е жал. На тях и Киро им е малко. Нека ги обират!
175
1
 
9
 
! Отговори
анонимен до 254 Анон преди 1 година
Емиграцията от източна Европа към западни страни е повече от 18.000.000. Трябва ли ръководителите на тези страни да бъдат съдени за геноцид? Само до 1994г. емиграцията от България е 500,000.
174
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И между другото, докато е бил 12 години на власт населението на България се е стопило с 2,000,000 души. Това е геноцид. Бойко Борисов трябва да бъде съден за геноцид. Заедно с всички които са били депутати и министри 1990-2023г!
173
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биографията на ББ: дребен престъпник, вербуван от службите за доносник, подхвърлят му да се занимава с охранителен бизнес, на ДС им трябва харизматичен нов лидер, курдисват го за секретар на МВР, видяха че става, направиха го генерал за една нощ, курдисаха го за кмет на София. От там "спечели" изборите и стана министър предстедател и от тогава вече 14 години няма отърване от тази 160 килограмова пиавица!
172
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фантазиите на Борисов да стане батман Бойко спасителя :)
171
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато се износят едни обувки се изхвърлят на *** Герб и ББ вече няма какво да ни предложат едно и също по цял ден толкова много злоба ми идва в повече
170
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лицемерието на ББ е велико Посрой тръбата на Путин с нашите пари да навреди на Украйна сега ще ги подкрепя великодушно ББ спасява себе си и собственото си оцеляване
169
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов ще спасява Българите по бързо да ги прати към терминал 2 защото те искат да го пратят при Бай Ставри
168
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрий се,бе отвратителна мутро
167
25
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Бойко, вади белия кон и се връщай, че тия шарлатани съсипаха държавата
166
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последния абзац е самопризнанието му за пред бъдещия народен съд
165
19
 
10
 
! Отговори
555 преди 1 година
Народа болезнено усеща ефекта дошъл с промяната и с шарлатаните и както казват хората - един път се е--е мъжко дупе, та и опитите със словесни еквилирибристики да заблудите народа колко зле е било при Бойко са ялови. Спокойствието, бавно но сигурно повишаване на жизнения стандарт, висок кредитен рейтинг, нулева миграция, следствени олигарси, почти нулева инфлация, добросъседство , това беше 12 години , а след това разруха и пълна деморализация на обществото. Пълна победа на ГЕРБ-народа е с вас
164
5
 
22
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Мутрата да освободи народа от присъствието си и да отива в затвора! Откраднал е за няколко до-животни присъди...
163
5
 
29
 
! Отговори
Руди Гела преди 1 година
"Борисов е заседнал в сифона на политическия канал, но упорито отказва да поеме към канализацията" - Радостин Василев
162
7
 
22
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 1 година
Не ПП... мaгаре ако има кандидатирано - за него ще гласувам, но никога за ГЕРБ! Никога!
161
5
 
23
 
! Отговори
Прав е Лойко. преди 1 година
Остана висящ въпроса кога ще се отървем от Буци. Толупа е голямо тегло за държавата - излишен товар, трябва да се изхвърли.
160
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От този стар корумпиран дебелак ми се повръща
159
1
 
7
 
! Отговори
toti преди 1 година
По големи *** от нас ,никаде по света няма !!!Да сима ,,бащица''и да търсим с кой друг да се гушкаме...е нагушихме се та се задавихме !!Май не царя е гол,ами е и ,,пиян''!
158
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. . . . .евроатлантическата общност - в България? За какви десни партии бълнуват комунистите от ГЕРП? Да защото са си комунисти останали начело с телохранителя Борисов! А народа прроост и примитивен!