Доц. Киселова: ГЕРБ показаха на БСП, че противникът вече е ПП

Борисов нямал проблем да се върне активно в политиката
23 яну 2023 08:54, Нели Христова
127
Доц. Киселова: ГЕРБ показаха на БСП, че противникът вече е ПП
Снимка: БГНЕС

"Две неща можем да си направим като извод. Борисов показа, че няма проблем да се върне в политиката като активен играч. Досега създаваше впечатление, че стои отстрани, дава мъдри съвети и е готов да се оттегли. С влизането в Народното събрание той показа, че е във форма и има хъс да продължи да участва активно", това коментира в ефира на  БНТ доц. Наталия Киселова.

Според нея ГЕРБ е показала с отношението си към БСП, че противникът вече е "Продължаваме промяната".

"Проблемът е в това каква ще бъде избирателната активност на следващите избори. Досега мнозинствата не бяха едно, имаше поне три различни варианта на тематични мнозинства. Това беше тестване да се види кое е най-издръжливо, за съжаление - нито едно от трите", каза още Киселова.

"Имаме голям процент от хора, които не са гласували. Всичко зависи от политическите стратегии на основните участници в следващите избори. От страната на статуквото има доста играчи, НДСВ не са там от много отдавна. Бих се изненадал дори, ако влязат в следващия парламент", коментира Христо Панчугов.

Според него ще спечелят политически формации, които имат много ясен план и успеят да го покажат на българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
партиите не са виновни, те са обикновени еничери,които ако разкажат кой ги командва, ще бъдат елиминирани от тайните служби на англосаксонците
102
4
 
1
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
Доцент Киселова, противникът е ФАЩ! И всички държави, партии и организации финансирани от тях. А в ФАЩ подобно финансиране е престъпление!
101
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Родната картинка се избистри съвсем и народа вече не може да бъде лъган. Хората усещат много ясно кога са живели спокойно без притеснения, без инфлация , и кога шарлатанията ги ограби като им се изпариха поне 30% от спестяванията , като в интерес на истината и външните фактори допринесоха в известна степен за това.За това никога повече във властта монтирани случайници.
100
1
 
7
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Ако някой ми каже, че Борисов е напускал политиката, ще му дам награда от 1000 лева. Щом не я е напускал, как пък ще е готов да се върнел в нея. Освен, ако не ми обясните, че вече не е лидер или председател на партия. Или може би, че партията му Герб вече не е партия. Честита да ви е Новата 2023 г. Особено на политиците, които продължават да си живеят в старата и с миналогодишния бюджет.
99
5
 
3
 
! Отговори
Аз ля повярвах.. преди 1 година
..и се надявах, че щастие... има за всее ки.. И плачат и гербаджиите! Със сълзи на очите! Живота им е в самота! Това е тяхната съдба.. съдба!
98
4
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Целият този хаос в обществото го създаде Радев. Юмрукът му предизвика дълбоко разделение сред българите. Но не си дава сметка, че той се превръща в унищожител на българската държавност. Да, сега е доволен, че ни превърна де факто в президентска република, но ако смята така да я кара до края на мандата си през 2026, много е сгрешил.
97
9
 
13
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Който прегърне ГЕРБ прегръща смъртта. Това трябва да е ясно на всеки, включително на БСП. Много ясно ще го видят и на местните избори ако ГЕРБ не е власт та да ги открадне както направиха предишните такива. За това трябва масово да се гласува.
96
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП никога не е била опозиция на ГЕРБ, само го играеха опозиция, ама схемите бяха общи. БСП беше втория троянски кон в правителството на Кирил Петков. Целта беше никога да не се допусне съдебна реформа, защото много хора ще отидат на топло.
95
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб,ДПС и БСП СА МАФИЯТА ,КОЯТО УБИВА България! Борисов и Пеевски в затвора!Всички забогатели по времето на 12 г. управление на Герб , трябва да бъдат разследвани!
94
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Денков от кои млади е а Рашков а Ананиев а Ицо а ХАЗАРТА от кои е и още и още всякакви лъже манипулатори платени дописници Асен Василев е бил служебен министър в служебното правителство на Плевналиев
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пестене натрупване на едно място
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
трупане буркани компоти за зимнинина
91
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Битката е на младите които израстнаха в новото време и искат да имат модерна и хубава държава, срещу соц динозаврите които са свикнали че трябва да се краде и не им пука за БГ
90
2
 
8
 
! Отговори
моч преди 1 година
СТИГА СТЕ НИ ГО ПРОБУТВАЛИ ТОВА ПРЕВКИСНАЛО ТЕСТО ! ДВЕ ГОДИНИ И ОТГОРЕ САМО ВНУШЕНИЕ КАК УХАЕ НА КОЗУНАЦИ , А ВСЪЩНОСТ "АРОМАТА" Е НА ZЕЛЕНИ ЧОРАПИ.......
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия са така редят народно събрание тия ония
88
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да купуваме вместо да произвеждаме ток е мъдър съвет
87
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 година
:)
86
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Do 94 typungeri ima mnogo kato tebe no boika nikoga njma doide na vlast vyzradane edinstvenata partia kojto moze da napravi nesto vsizki drugi sa predateli i faschisti
85
0
 
7
 
! Отговори
Протестиращ преди 1 година
Мис Пиги научи ли се най после да говори правилен български език !
84
1
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
ПРЕЗИДЕНТСТКА република???А Слави забрави,че фалшивите машини не са на власт повече. Бързат за да гласуват депутатите преди Радев да разпусне правителството. Второ със служебен кабинет неможе да се направи Велико народно събрание.Радев стреля със Слави като последна пръдня.Остава му един ход да създаде война. Това е Радев, ненавиждам го пръдльото ***.Съд съд съд за Радев!!!!