Борисов: Гоце Делчев свързва народите на РСМ и България

Той е символ на общата ни история
74
Борисов: Гоце Делчев свързва народите на РСМ и България
Снимка: БГНЕС

Гоце Делчев е символ на общата история и свързва народите на България и РС Македония, отбеляза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа.

"Днес се навършват 151 години от рождението на големия български революционер и македонски комита Гоце Делчев, дал живота си за освобождението и автономията на Македония и Одринска Тракия. Гоце Делчев е символ на общата история, която свързва и днес народите на Северна Македония и България!", написа Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ни уважават чужденците ! Факт ! Стабилност и уважение към българите и България ще дойде КОГАТО ЗАЕДНО ВСИЧКИ КАЖЕМ НЕ НА КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПНОСТТА ! КОГАТО ВИДИМ, ЧЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НЯКОГО НА УЛИЦАТА, ИЛИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО, ДА МУ СЕ ПРИТЕЧЕМ НА ПОМОЩ ! ТАКА Е В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ ! ЗАТОВА МЛАДИТЕ БЯГАТ НА ЗАПАД ! МЛАДИТЕ БЯГАТ ОТ РОБСКОТО ПРИМИРЕНЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ !
51
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Въпросните "народи" са всъщност две части на българския народ,насилствено разделени една от друга,но това не е политкоректно,нали така,другарю Борисов?
50
1
 
5
 
! Отговори
Тулупа в райе преди 1 година
Надявам се следващото редовно правителство което ще бъдена "Възраждане", най-сетне да се осмели /след 32 години беззакониеи анархия в страната/, най-сетне да потърси сметка от главнитенационални предатели и виновници за това трагично положениевъв външната ни политика.Тези които гласуваха с "две ръце" за френското предложение вНародното събрание - ГРОБ, ДъПъ, ПъПъ и ДъПъСъ !
49
2
 
8
 
! Отговори
баце стига т ъ пни преди 1 година
кви народи народът е един
48
3
 
4
 
! Отговори
Къде са? преди 1 година
Къде е Киро простото и русенския му лакей, които пуснаха самолетна линия?
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видиш ли *** с власт, бягай колкото можеш!
46
0
 
4
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Военна операция ще бъде фатална грешка. Българофобите искат да ни вкарат във война, която няма как дамспечелим, защото общественото мнение по света ще се настрои срещу нас. Хората с пари и власт, дали на Запад или Изток, не харесват България. Веднъж вече ни вкараха в капана през 1913г. Трябва да се действа по пътя на дипломацията, културата и образованието. За останалото Бог ще се погрижи!
45
0
 
1
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Нещо ПРСевда я е нямало, че Бацето да се изкаже по толкова *** начин
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шегата настрана, но макетата му имат уважението на Борисов. В тубата има кадри как се кара на македонски журналист и отдолу в коментарите има доста макета, които му се радват. Даже сърбежите харесваха Бойко и правеха подигравателни колажи, сравнявайки как Тръмп посреща Борисов и Вучич в Белия дом.
43
0
 
2
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
До 36 Пич Ами аз като те гледам колко си *** и злобен виждам,че нищо не си прочел освен,че си научил азбуката и дрънкаш това което чуваш от такива негодници като тебе.Свълши се не влияете на никого,просто потвръждавате ,долни те си страсти и колко сте жалки
42
0
 
1
 
! Отговори
Русия преди 1 година
С кафявата ти кожа е с кого е свързана?
41
1
 
1
 
! Отговори
До Веселинъ ... преди 1 година
До Веселинъ 7112136860 Човече, ти явно си от ромски произход и това много те огорчава! Между другото, ако ромите бяха като Борисов България нямаше да са тоя хал!
40
2
 
3
 
! Отговори
до коментиращите преди 1 година
Не ви ли омръзна вече!? Само знаете да плюете по човек, много по-стойностен от мнозина от вас! Истината е, че с разделянето на Югославия се създаде изкуствено една държава, която обаче е призната от целия свят! Промяната на това обстоятелства няма да стане с тупане в гърдите и показване на бабаитлък, а има 2 начина:1. Да поемем по пътя на Русия и да да обявим "военна операция" или 2. Постепенно да изградим доверие и да убедим съседите ни, че сме двете страни на една монета! Според вас, кое е!?
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гоце Делчев и Гоче Делчовски са един и същ Българин
38
1
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Стават нагли вече платените ежедневни статии,възхвалващи некадърният да сглоби просто изрепение на Свят Български Език ром Борисов.Писва!А скоро ще ни писне и от задаващата се машина за маниоулации от масонски тип на НДСВ-турко-масонската царистка партия на геноцида срещу Българският народ.Позор!
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
38 - чека ДЖАМБАЗКИ.
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 30 - А защо тогава има - македонски песни, стари македонски песни, това измислено ли е още от едно време.
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ЗАЩО ДЖАМБАЗКИ НЕ Е ОТИШЪЛ ВЪВ СКОПИЕ. ЧАКАЛИ СА ГО НА ГРАНИЧНИНИЯТ ПУНКТ "ДЕВЕ БАИР" НО ТОЙ НЕ ДОШЪЛ. НАЛИ ТОЙ ВРЕЩЕШЕ НАЙ МНОГО. ЕВРОДЕПУТАТ! - ХА ХА ХА.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
къде е бай Миленко с варията
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно го е казал!! Кикитата, разбира се, са учили история на английските колонии и не могат да вденат какво е ставало тук!