Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион

Не може да се справи с проблемите на града, смята той
303
Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Реакцията на партията относно сближаване с БСП е изключително остра. Те са наши идеологически противници, имаме различия, не искам да ги обиждам, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той призова Христо Иванов предварително да кажи дали ще се коалира отново с БСП.

"Представям си как Христо Иванов и Асен Василев се събират да правят бюджет, тъй като са толкова различни като политически субекти“, каза още Борисов.

Той припомни, че близо 5 млрд. лв. са взети директно от джобовете на българина по време на управлението на „Продължаваме промяната“.

"И по-точно през резервоарите на колите на българите… Истината винаги излиза наяве каквато и да е“, каза Борисов.

Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Той трябва да бъде консенсусна, защото трябва да работи със съветниците, заяви лидерът на ГЕРБ. "Всеки трябва да бъде сигурен, че ние сме най-честните и най-прозрачните", добави той.

Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров, защото не може да се справи с проблемите на града под тепетата.

Лидерът на ГЕРБ коментира и евентуалното обедниение между ПП и ДБ. Те се обединяват, защото знаят, че са по-слаби от нас, а са по-слаби, защото управляват лошо, добави Борисов.

"Повече лъжи няма да толерирам", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
3
 
6
 
! Отговори
БДЖ преди 1 година
Мдаа.., а после нашите "политолози и социолози" анализират ниската избирателна активност в продължение на семици... Е, за кого да гласуваш, бе??? Как да гласуваш за д.б.л.и и п.има.ти!? За предатели и агенти на чуждо влияне или НПО-та?
136
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако мислите,че в София положението е по-различно,или пък във Варна,значи сте много наивни или с широко затворени очи?Гербавите кметове каквото построиха,половината откраднаха,а после ремонт на ремонтите.
135
5
 
11
 
! Отговори
Самоцелна Власт преди 1 година
Борисов обикаля като някакъв сив кардинал около всички важни държавни постове. Никой не го пита какво работи и какво прави последните 2 години. Нема ли си друга работа?
134
5
 
7
 
! Отговори
Кюлчан Бей преди 1 година
Борисов как точно се издържа, след като от 2 години и повече е безработен. До кога смята да седи и да си клати краката и да не работи нищо. Или излизай пенсия, или ставай депутат или отивай в частния сектор.
133
3
 
5
 
! Отговори
селянин преди 1 година
Само Поли от Симитли!
132
3
 
14
 
! Отговори
Всички са в кюпа преди 1 година
Борисов в качеството си на какво поиска оставката на кмета
131
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срам за нацията е,че 12 години си избира толкова елементарно същество.А той е лицето ни пред света.Срам!Срам!Срам!Толкова ли ниско сме паднали?
130
9
 
3
 
! Отговори
Най-хубавите преди 1 година
...гардове в България са на кметове на ГЕРБ! София отдавна е една европейска столица , въпреки лъжите на Щатните плювалници! Кривне ли някой встрани, и се действа веднага, както с Пловдив! За далаверите на другите кметове няма и да чуете!
129
3
 
2
 
! Отговори
Ле-ле , преди 1 година
...как се лее троЛлска помия в промишлени количества! Явно исканата оставка не е заради стадион, а заради Гергов! По-скоро обяснете, с какви снимки и компромати пловдивската масонска ложа "Слънце"/Гергов, Узунов/ държат Радев за топките, че е пее каквото му кажат!
128
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да излезе малко на софийска централна улица да види каква мръсотия е. Всички кметове на ГЕРБ направиха градовете си поносими единствено за роми и бежанци. Нормалните български граждани са нещо като тежест за ГЕРБ. Проф Константинов им намери умрели да гласуват за тях и живи хора не им трябват на герберасите.
127
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички,които защитават по медиите тази тиква са бъркали в кацата с мед заедно с него.Лошото е,че между тях има интелектуалци,професори,съдии и прокурори,които са се продали за 30 сребърника,или за много повече,но за наша сметка.
126
5
 
17
 
! Отговори
вън! преди 1 година
ГЕРБ е партията на прoстите и мързеливите...
125
5
 
9
 
! Отговори
Мутрите 92-ра година преди 1 година
Грабежи на Евросредства Рекет и Бой - ГЕРБ
124
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я кажи с какви пари купи апартамент на дъщеря си на ул."Шипка",като декларираш некакви мижави доходи и от две години не си ходил на работа?
123
0
 
3
 
! Отговори
vencislav преди 1 година
zashto tozi produljava da e pod mediinoto vnimanie? Zashto veche ne e v zatvora. Nikoga nqma da se vurna v taq dupka - bulgariq.
122
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До като има в ГЕРБ само нагаждачи и крадци, така ще е. Иначе още преди година Борисов щеше да бъде изгонен от ГЕРБ. Бъчварова софтуерът и Младен Маринов трябва да отговарят за противоконституционна дейност заличавайки дейностите на МВР
121
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идола на простите пак ръси акъл.А вие колкото повече ни го показвате,по-противен ни става.
120
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този Борисов за някакъв дерибей ли се има да иска оставки на кметове? Ми той кмета може да напусне гербаджиите.
119
3
 
8
 
! Отговори
До 139 преди 1 година
То па щото Борисов не знаеше за всичко това,така ли?Е сега разбирам защо си избирате такива ту..пи.
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да кажат хората. Не човекът от "народа"