Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион

Не може да се справи с проблемите на града, смята той
303
Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив заради строеж на стадион
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Реакцията на партията относно сближаване с БСП е изключително остра. Те са наши идеологически противници, имаме различия, не искам да ги обиждам, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той призова Христо Иванов предварително да кажи дали ще се коалира отново с БСП.

"Представям си как Христо Иванов и Асен Василев се събират да правят бюджет, тъй като са толкова различни като политически субекти“, каза още Борисов.

Той припомни, че близо 5 млрд. лв. са взети директно от джобовете на българина по време на управлението на „Продължаваме промяната“.

"И по-точно през резервоарите на колите на българите… Истината винаги излиза наяве каквато и да е“, каза Борисов.

Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Той трябва да бъде консенсусна, защото трябва да работи със съветниците, заяви лидерът на ГЕРБ. "Всеки трябва да бъде сигурен, че ние сме най-честните и най-прозрачните", добави той.

Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров, защото не може да се справи с проблемите на града под тепетата.

Лидерът на ГЕРБ коментира и евентуалното обедниение между ПП и ДБ. Те се обединяват, защото знаят, че са по-слаби от нас, а са по-слаби, защото управляват лошо, добави Борисов.

"Повече лъжи няма да толерирам", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се отчитал на мафиота слънце от Банкя
156
2
 
19
 
! Отговори
:D преди 1 година
Ритнитопковеца само стадиони, футболисти и мачове му в главата куxа
155
2
 
14
 
! Отговори
toti преди 1 година
То май му свърши времето,щом добре му каа кмета ,,АЗ не съм назначен от теб и ти не си никой да казваш кой да управлява Пловдив или май нещ с Гергов се провалиха плановете за панаира и едно по едно си отива,, нашето момче''!!
154
2
 
17
 
! Отговори
Това е интересно.. преди 1 година
Гражданин на село Банкя иска оставката на кмета на Пловдив. ХАХАХХАХ аз пък искам оставката на кмета на Рио Деженейро БАабаахаххахаххахаХХАХхаххахахаХА
153
5
 
17
 
! Отговори
Боко Анти-Държава преди 1 година
Анти-държавният Боко, пак се вре където не му е работа. Ако искаш да имаш думата в Пловдив, кандидатирай се за кмет на града, спечели си изборите и работи за града. Другия вариант е да се преместиш да живееш там и да протестираш като редови гражданин. В противен случай ще седиш и ще си траеш, като всички други нормални българи...
152
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти колко стадиона построи в безлюдни села???
151
4
 
23
 
! Отговори
Здравко Димитров преди 1 година
Дните ти са преброени, Буци. Отиваш си
150
4
 
6
 
! Отговори
! преди 1 година
Баце Боко ама наша *** пловдивска тиква хич не те слуша. Преди малко е казал,че няма да подаде оставка... Показа ми как се краде и ся он не може да се запре!!!
149
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех,Бочко,даже и твоите вече не ти обръщат внимание,а си тръгнал да ставаш пак първа политическа сила.Да ти имам самочувствието.
148
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами те герб и сега са си чума
147
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ааа ми то герб си бяха чума де
146
1
 
15
 
! Отговори
преди 1 година
ГЕРБ се разцепва?
145
2
 
16
 
! Отговори
Мухобойко преди 1 година
Да, най-добрият футболист в България Бокича Рапонов трябва да зарадва *** ултрас ако ще стадионите да по полвин милиард. И естествено с нагласената от него фирма. И тоя Зико ли е, Пеле ли е, явно му е писнало да играе по мутренската ***, и хайде оставка и заплахи.
144
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно,истината винаги излиза на яве.Видяхме я голата истина от снимките в спалнята.Нали,Буци?
143
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МутроКомунистическа ,предизборна пропаганда на Гроб!!!
142
4
 
16
 
! Отговори
Никога ГЕРБ преди 1 година
Гербаджийски номера с дъх на ДС. Месец преди края на мандата ще му иска оставката, да го бяхте сменили още първата година, като се видя,че не става за нищо! Усеща банкянския толум, че Пловдив се изплъзва от схемата и почнаха номерата! Комунистически номера, ама те хората доматите с колците ги ядат щото...
141
6
 
16
 
! Отговори
Петров преди 1 година
София е тотална развалина с изсечени дървета, паркове превърнати в паркинги, мръсни и разбити улици, 30 годипни трамваи, опушена от 20 годишни дизеларки и отровен въздух. Гарантиранот от ГЕРБ и лично от толупа дето ги ръководи
140
2
 
4
 
! Отговори
отрядът ви чека преди 1 година
Баце,Баце дали знаеш,че бай Ставри отдавна е покойни?Нема страшно кат додеш ще схванеш хавата!Първо партер и погледа напред с вдигната глава!Сега за кмета на майнеград-от 1989 всички са престъпници също като софийските,но ти кой си,че ще му искаш оставка......ахаа и двамата искате във втори отряд на СЦЗ......Кметот мисли,мисли и тищще си другарувате!
139
2
 
6
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Язека сеа сфащам дека мойот кмет бил зимал паре без да остави в мойто чекмедже, азека онаа у барцелона как че я раним ако и други почнат да не ми фъргат некой и друг лев, възмути се евролидера Борисов като разбра че вече не го бръснат за слива.
138
17
 
4
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
София отдавна е един европейски град! За 10 години, близо 40 километра метро! И то продължава с пълна сила! Цялото Околовръстно, е един уникален строеж! Целият център е обновен! София произвежда близо 40% от БВП на държавата!Така че ,щатните плювачи да коментират за тия, които не живеят в София!