Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"

По думите му на Кирил Петков всеки ден му изнасят различни тези
Обновена: 8 фев 2023 19:36 | 8 фев 2023 19:36, Йоана Цонева
168
Слави: За ПП един ден съм "мафиот", а на другия съм от "добрите сили"
Снимка: БГНЕС

"А, така! И Кирил Петков, и „Продължаваме промяната” излязоха преди малко, след мен, в защита на Александър Николов - бивш министър на енергетиката от квотата на “Има такъв народ“ (факт, който много медии удобно пропускат). От техните думи преди малко става ясно, безапелационно, че министър Александър Николов, който е министър на „Има такъв народ“, е от „добрите сили“.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов преди минути във "Фейсбук".

Той уточни, че министърът на енергетиката Александър Николов е негов избор и негово назначение и подчерта, че е постъпил правилно.

"Добър човек“, от "добрите сили“, е мой избор за толкова важен пост, което означава, че и аз съм "добър човек“, от "добрите сили“.

"Почвам да се обърквам. Един ден съм “лош” и съм "мафиот“, на другия ден съм "добър“ и съм от "добрите сили“. Кой съм аз", написа още той в своя пост.

"Така говори човек, на когото всеки ден му изнасят различни тези. Днес му изнася едно и говори едно, утре му изнася друго и говори друго.

А аз съм сигурен, че и в живота, и в политиката трябва да си принципен", в заключение написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
все пак принципа е важен така се прави
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Феновете на ДБ и ПП са безгръбначниплазмодии. Виж гнуса Морфов, разложен комунистическитулуп плагиат, лекото от сутрешния блок на БТВ, как му беше името, който целува Киро просто по врата....Какво падение!
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
28 Борисов и Слави? Ти се шегуваш. Слави сам се закопа, заедно с Киро парапета, с който се скараха за пари и постове. И слава Богу, така им видяхме кирливите ризи.
26
8
 
6
 
! Отговори
Бегай е преди 1 година
Ей Славуц, бегай у лево бе ГЕРБ-аджия.
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
27 ГЕРБ са разпознаваема, с последователна политика партия, представена в Европейския парламент, членка ЕНП. Никога не са водили двойна външна политика, с дублиран външен министър, като ПП. Никога не са нарушавали конституцията, не изпълнявайки решенията на парламента, като ПП.
24
5
 
5
 
! Отговори
Не Славуц.. преди 1 година
Първоначално се правеше че си от добрите сили, на другия ден се разбра, че си мафиот. Има разлика.
23
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не си бил от добрите сили бе прокълнат предател гну*сен! Винаги си бил пионка на Пеевски и Боко, няма какво да се правиш на интересен! Дано продължава да те мори тежката болест, бо-клу-к!
22
5
 
4
 
! Отговори
pp преди 1 година
До АнонименПък Герб работят за чест и слава тях пари не ги интересуват
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави да си гледа шоуто и жалки си животец. Далеч от политиката като стои, ще помогне най-много на държавата.
20
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя защо не се покрие и да си умре спокойно. И без това Господ го наказа с тази ужасна болест. Да си изживее малкото месеци коуто му остават в мир и спокойствие.
19
2
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Ти пък как разбра,че е перач на парите на руската мафия и разузнаване?За останалото си прав.Обикновено пишеш верни неща и накрая-някоя неистина и глупост.Сега пак същата работа.Добър манипулатор си, но ние доматите не ги ядем с колците.Знам, че си ме разбрал,не си глупав.Явно добре ти плащат краврите.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За ПП са важни само парите, многото пари, независимо откъде идват. Властта им трябва, за да я осребрят, сега и колкото може повече. Народът, да го духа/Василев/.
17
4
 
10
 
! Отговори
И на вас да ви еба преди 1 година
Майкта. И Слави, и ПП, и Радев хвърлихте държавата в хаос. Викахте "дръжте крадежа", но вие пусти няци такива ниндоведохте до просешка тояга. Корупцията не само че не намаля, напротив, повиши се. Станахме Швейцария на Балканите, но само по цени. Така че,и на вас да ви ..... майката
16
4
 
7
 
! Отговори
? преди 1 година
Ти си тарикат пееш на ушенце на който Мафиот ти плати .Гаден чалгаджия.Таки добре ли плати за КПП Капитан Андреево? Виждам че още е на Мафията
15
3
 
11
 
! Отговори
музикант преди 1 година
Дългия,заради тебе вече три поколения друсат кючеци по кръчми и чалготеки.На Слънчака в една дискотека(уж дискотека) исках да ми пуснат поне една песен на Канарите-не можело.Поисках АББА да чуя,пак не можело!Чалготека било заведението. Жалко за хубавите ти музиканти в бенда...да ги караш чалгии само да свирят.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прецака държавата,ей!!!
13
4
 
9
 
! Отговори
Чудя се преди 1 година
вий кой бяхти?!?!?
12
1
 
8
 
! Отговори
Тайм преди 1 година
Съдия Ели Скоклева Дупница е обявена за най-корумпираният съдия в Европейският Съюз!Скоклева е работила лично за Братя Галеви, Ковачки, Румен Николов-Пашата и бившият Премиер Бойко Борисов, Ели Скоклева е лична приятелка на Сийка Милева и Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев! Честити Българи!
11
2
 
7
 
! Отговори
българин преди 1 година
Това са си твои измислици според ситуацията Славчо! Плевенски " да геа"! Изборите идват и ще отминат! Но Ти ще си останеш там,където те прати българина,на предните избори! И нищо Не ще те спаси! Очаквай също Български възход! Заслужено се приземява при теб! Също и ЕДСВ! Партията на Мадрицкият крадец Симеон! И БСП може би! Знам ли? Чугунените кратуни на МутроКомуниста ще влязат пак,но в намален състав! Ще има изненади пак за ГЕРБ!-:) Възраждане ще дръпне повече този път! И ще е заслужено!-:))
10
1
 
4
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Първото е вярно