Керемедчиев: Путин се опитва да играе със страховете

Експертите виждат ядрен блъф в речта му
22 фев 2023 09:02, Нели Христова
71
Керемедчиев: Путин се опитва да играе със страховете
Снимка: БГНЕС

Путин посягаше към "ядрената бухалка" винаги, когато е в затруднено положение, коментира по NOVA Владимир Миленски, военен експерт. Разиграва ядрен блъф, добави той. Договорът със САЩ е замразен, каза още той. Според бившия зам.-външен министър Милен Керемедчиев договорът е приключил, но Путин се опитва да играе със страховете, нагнетява напрежение в западноевропейските държави.

"Но не смятам, че има опасност от използването, даже частично, на ядрено оръжие", добави още той.

Според военния експерт Георги Цветков на 24 февруари, когато се навършва една година от войната, няма да се случи нищо извънредно. В изказването липсвала точно какво ще следва.

Президентът на Русия Владимир Путин изнесе във вторник почти два часа реч. В нея той обвини Запада за всичко - от войната в Украйна до педофилията.

Според Милен Керемедчиев имаме малко шизофренно поведение. "България има прекалено много боеприпаси и продължаваме да се опъваме. Те са необходими за старите руски системи, които използва Украйна", добави той.

"Русия винаги цели нещо символично, защото това е част от мистиката на руското управление, на тях им трябват символи. Едната година е годишнина и за тях е важна символично. Това, което имат в изобилие, е хора и ги хвърлят като човешка плът. Украйна изнемогва за боеприпаси. Ножът е опрял до кокала, а ние имаме с какво да помогнем. И всякакви приказки на военния министър и президента за бензин в огъня са несериозни", смята Владимир Миленски.

Според Георги Цветков позицията, че няма какво да дадем е странна. "България трябва да е с поглед след края на тази война, тя ще приключи със засилена роля на Украйна в региона, и ние да сме известни като страна с поведение, неподкрепящо достатъчно Украйна, няма да е добре", добави той.

Само България засекрети какво дава на Украйна, крием от кого, попита Керемедчиев. Държим се странно за нашите партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Това е проблем на страхливците. Смелите не забелязваме съществуването на параноичното руско джудже. СЛАВА И СКОРОШНА ПОБЕДА,СМЕЛИ УКРАИНЦИ.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от поклонници на рогатия.
47
0
 
3
 
! Отговори
Този на снимката е.. преди 1 година
Шеф Манчев къде беше когато нацистите бомбардираха Донбас от 2014г насам татуираха си свастики и издигнаха за свой идол нацисткия военнопрестъпник офицера от СС нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера и изгаряха живи хора само защото говорили на руски ? А какво според него правиха американците във Виетнам Корея Гренада Салвадор Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан ? Някой канил ли ги е там ?
46
0
 
4
 
! Отговори
ха-ха-хи...вЕЕЕрваме преди 1 година
А ти драги ми ти Керемидов се опитваш да си играеш с малката сиПатка ама не можеш да си я намериш...
45
2
 
8
 
! Отговори
някой преди 1 година
АМАН ОТ ЕКСПЕРТИ.............И КОЙ НЕМА АКАЛ ДАВА.........
44
9
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Какъвто е президентът,такова е и правителството-проруско,работещо за ликвидацията на Украйна.С такива личности България не е солидарна с ЕС и НАТО и ние се очертаваме като един неблагонадежден и ниско наведен към путин "партньор".Срам и позор!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До дедо Ташунко - Благодаря, ама не е голяма загуба и да не го познавате!
42
0
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
до 54, анонимен. Благодаря ви за осветлението. Не го познавам този важен чичко, взех го за пощальон.
41
2
 
0
 
! Отговори
! преди 1 година
Страхът е винаги лош съветник. Прави каквото трябва, да става каквото ще!
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До дедо Ташунко - Мое ли са излагаш тъй и да не познаваш Керемидата! Че той е постоянно по екраните с "ценни" мисли.
39
3
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Кой е този на снимката, познава ли го някой?
38
4
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
русия достатъчно изчака украина да се наиграе от 2014 до сега същият сценарииго виждам с македония всеки ден по нещо всички гледат но не виждат и невземат мерки сценаристът е сащ
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 48 - Ами, керемиди ще реди, мАни го тоя, наопаки ще ги наслага. Акълът му стига само за пишман експертизи по телевизиите да реди, важното е да го давата по тв и да го пишат по сайтовете.
36
15
 
3
 
! Отговори
Страничен набл. преди 1 година
Преди години пък Фидел Кастро правеше речи по 4-5 часа. Как го слушаха тогава кубинците в захлас.Та те така и с Путин. След години ще му се смеят точно неговите хора, ако оживеят де.....че то много станаха ,,самоубийствата " в Русия...
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пишманексперт акълът му стига само да ходи да реди керемиди.
34
11
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Че то си е стар КГБ-ски прийом, да всявал "страх" и да манипулираш! Путин е най-яркият им представител! Но мисля че отдавна е скъсал нишката с реалността и е забравил, какво е ход назад! Такива свършват само по един начин
33
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блъф ядрен видели спецовете.... Те и преди 2014, на разните форуми, когато говореше Путин, пак нищо не видяха, празни приказки и блъфове им се привиждаха. А той предупреждава, предупреждава и нападна. Та, да си сложат очилата и да си отворят ушите, ако имат мозъци, да мислят преди да им се привиждат блъфове. Че ще видят и нещо наяве.
32
4
 
14
 
! Отговори
Изтърпях му преди 1 година
несвързаните бълнувания и бръщолевения в студиото на ми$$ир тв почти минута и го изключих,да не се мъчи :)
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войнатата е между Русия и Украйна, САЩ и разни други. За България не е важно на кого е Крим или Донбас, хората там са си едни и същи. В икономически план за нас е най-добре да търгуваме с целия черноморски свят, клкото по-малко външни компании, толкова по-добре.
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много са ми интересни такива хора. Може да си помислиш, че Путин споделя с тях своите мисли и намерения.