Шансовете за избори 2 в 1 са много големи

Това обяви Димитър Ганев
25 фев 2023 19:15, Росен Стойчев
32
Шансовете за избори 2 в 1 са много големи
Снимка: БГНЕС

Шансовете да отидем на избори 2 в 1 са много сериозни. Това прогнозира политологът Димитър Ганев в ефира на Нова Нюз.

Според него на изборите през април няма да има драстична промяна в резултатите.

Още по темата
“В последната година електоратите са се стеснили до най-твърдите си ядра. Не виждам никакви основания да смятаме, че ще има по-висока избирателна активност”, обоснова се Ганев.

“Темата беше подета от Атанас Атанасов, който не трябва да забравяме, че е малката партия в малката коалиция ПП-ДБ. Около ДСБ в последните няколко месеца има само лоши новини - разцепления, откази на хора да участват в партийните дейности. Атанас Атанасов, бидейки малкия партньор, опитва да търси своя сюжет, за да остане под някаква форма видим. Затова поде темата за импийчмънт, но не беше подкрепен от Христо Иванов, Кирил Петков също не зае позиция. Борисов категорично каза, че не би подкрепил подобно нещо”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Не разбирам преди 1 година
защо разкритията на министър Шишков за бутафорията при ремонтите не се разглася денем и нощем от медиите, както Тиквата беше използвал един израз - като глашатаи.Точно там е разковничето на цялата бутафория в държавата ни и особено последните 20г, откакто комунистите направиха хода с царчето и след това било чрез Тройната коалиция, било чрез ГЕРП не се накрадоха. Та Шишков е експерт и той само практично доказа, това което всички знаеха , но си траеха.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена Бориславова ще управлява България от GOOGLE.
21
2
 
0
 
! Отговори
Още от сега преди 1 година
с моите приятели от ПП и ДБ действаме по стратегия как да активираме наесен негласуващите. Само в моя вход има поне 4-5 баби и дядовци , които не са гласували от 10г. Та, прекопаваме градинката пред блока, чистим им , пазаруваме им и им обясняваме какви крадливи бokлyццu u измамници са от ГЕРБ и БСП, както и че Възраждане са едноклетъчни зomбита. За съжаление вотът за ДПС е етнически и там не можем да повлияем. Та, ако всеки запретне ръкави, наесен ще измететем мафията от държавата.
20
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Страх ме е да не се пръкне коалиция Герб - Възраждане. От Герб имат опит с националистически партии, толкова време управляваха с Атака, после с Валери Симеонов... Даже Сидеров по едно време през 2014 беше "златният пръст", ако партията му не беше съгласна с нещо, то не минаваше. Така че нищо чудно да видим и такава коалиция...
19
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Политическата криза си продължава. Най-разумно би било служебното правителство да направи проектобюджет и да го внесе в новото НС. Редовно правителство няма да има скоро. Станахме си президентска република и без промяна в Конституцията. И след априлските избори нищо ново няма да стане. Евентуално след местните избори октомври може да има нещо.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудех се кой първи ще изплюе камъчето! Винаги преди избори знаем кога ще са по-следващите. Как ли се прави, освен с планиране, по поръчка на "партньори", "добри сили", необходимост от ъпдейт на машинното гласуване /пак по поръчка/ ... Като не искаме референдум след референдум, ето избори след избори, до пълна победа на това, на което му викат демокрация, или глобално управление върху територията България, просто като експеримент. "Добрите сили" знаят най-добре, дали трябва 2в1 или всичко в едно.
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г
16
1
 
8
 
! Отговори
Bad Face преди 1 година
Бъдeщeтo e нa пaртия, кoятo спeчeли дoвeриeтo нa избирaтeлитe, чe щe дeукрaйнизирa Бългaрия. Нe русoфилскa, a пaртия кoятo щe ни oтървe oт плъзнaлaтa укрaинскa зaрaзa, oбхвaнaлa Зaпaдa. Тoчнo тaкaвa пaртия мoжe дa измeтe зaстoялoтo пoлитичeскo блaтo, кoeтo щe трябвa дa изтърпим пoнe oщe вeднъж. И стигa им тoлкoвa.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропускам 2023 и ше гласувам 2024 г. 5 в 1 и за ЕС и за НАТО и др.
14
1
 
8
 
! Отговори
hahahah преди 1 година
бегай е гербаджия социолог. на гербенуги не вервамее
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато една държава няма собствено производство и чака "кредит" от ЕС , то и сто в едно избори пак ще си останем бедни като църковни мишки. Българските политици нямат морал и чест.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това като така наречените "промоции" по супермаркетите, земи 1 получи две. само дето и 60 в едно да ги направят половин България изобщо не гласува. Те затова отказаха да броят "Не гласувам за никой" бюлетините. Щото ще стане ясно че сами си се избират мутроидите. Аз поне само ако кажат че ще ги броят отивам, иначе си е загуба на време.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е абсолютно неграмотен. Да вземе да прочете изборния кодекс. Невъзможно е да се провеждат едновременно местни и парламентарни избори.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Броят на изборите не е важен. Избори трябва да има до сформирането на стабилно мнозинство за излизане от заробващите България ЕС и НАТО.
9
1
 
3
 
! Отговори
@@@@ преди 1 година
То не трябва да си четанка по проститулогия ,за да ти стане ясно
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече започнаха да асфалтират предизборно . Трябва по често да има избори . А изпори за еврозоната кога ?
7
1
 
5
 
! Отговори
Докога?? преди 1 година
Абе, ние нещо друго от избори ще правим ли? Поне изчаквайте следващите да минат, преди да приказвате и се подготвяте за последващите. Та ние значи сме много богата държава. По пет избора на година. Милиарди похарчени да се разнасят машини из Анадола. Станахме за смях на амуджите. Иначе всички крайно загрижени за народа. Ми дайте ги тези милиони за болни деца, за бедните и инвалиди. Айде, че нормален бизнес не можете да поощрите се знае. Не ви ли е срам? Какви съдисти към собствения си народ сте?
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бих гласувал вече само с АК-47!С избори нищо не става тук!
5
1
 
5
 
! Отговори
Край преди 1 година
Обществото е загубило всякакво доверие в партиитте и на тези избори никой няма да им гласува. Още повече че и на избориталната систеа никой не вярва. Искат да се качат на месните избори, които са мажоритарни и които реално вълнуват хората.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя чак сега ли разбра?Хахахахаха и какъв го даваше тоя,специалист по какво?!Хаххахахаах!