Симов: БСП има потенциал да достигне предишните си нива

Готови са да водят диалог
14 мар 2023 14:58, Росен Стойчев
43
Симов: БСП има потенциал да достигне предишните си нива
Снимка: БГНЕС

БСП прави добра предизборна кампания и има потенциал да достигне предишните си нива. Връщането на хартиената бюлетина е начин да се възстанови доверието на хората в изборите. Това каза Александър Симов от БСП в студиото на Нова Нюз.

„БСП няма да откаже разговори с когото и да е, ще говорим с всички. Готови сме да разговаряме и с „Продължаваме промяната“ и с „Демократична България“.

Още по темата
Има неща, които ни разделят и ще бъдат обект на дискусии“, каза Симов.

По негови думи видеонаблюдението ще доведе до по-високо доверие в изборния процес. Снимането не нарушава тайната на вота, каза той.

Той посочи, че е необходимо да се въведе таван на цените и на надценката. Симов каза, че БСП отново ще внесат Закон срещу спекулата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Е,то е ясно! преди 1 година
Греб-ДъПъСъ,Бкп(с), ПуДъй ПуБъ са на заплатка в Козяк... СтиВън Янки и той гордо се пъчеле по Злоба Тв как "щял да състави евроатлантическо правителство..." Сякаш че щеше да влезе,ако не го бяха спуснали от КраваршингтЪн!
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста ром трябва да купите и червените из селата да стъкмят преброяването но пак няма да ви бъде повече.единствената ви надежда е червената армия пак да ни освобождава.
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да изнасилвате истината вече сте пътници
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуваш за БСП те ще ти върнат с грижа за средната класа и бедните хора, гласуваш за десните - ще те занимават с общи лафове, зелена сделка, диверсификация на бабините деветини, борба с корупцията ама без кворум като требе ще избягат от залата за антикорупционния закон, завод за електромобили ам друг век и тн... борба с дпс ама наужким....И ЩЕ АТАКУВАТ С ПРЛАТЕНИТЕ СИ МЕДИИ БСПЕ ЗАЩОТО ИМ ПРЕЧИ НА ЛЪЖИТЕ В ПОЛИТИКАТА.
33
1
 
1
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТТ преди 1 година
ОТ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИИ ТАЗИ ЗАЩИТАВА НАЙ-ДОБРЕ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС В РАМКИТЕ НА нато и ес. БЕЗСПОРЕН ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДЯСНАТА ПРОПАГАНДА МНОГО ПАРИ АМА ПАРАТА НА ДЕСНИЯ ВЛАК Е САМО В СВИРКАТА. АКО НЕ БЕШЕ БСП В КОАЛИЦИЯТА ПП НЯМАШЕ ДА ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ А ЩЕШЕ ДА Е ГЕРБ НОМЕР ДВЕ. ПАК ФАКТ ОТВСЯКЪДЕ.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С връщането на хартията се възстановява възможноста за манипулация, затова си оптимист! Докато се правите на ощипани моми в партията повишение няма да има. Пък и ковид кризата привлече бая електорат, ама то не пречи и от отвъдното да има гласували. Както беше до сега!
31
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Над 80% от избирателите в България са с леви разбирания, голяма част от тях се мислят за десни. Много хора не гласуват не намирайки своята партия, а други гласуват за някаква партия, за да не дойде най-голямото зло на власт, но се провалят заради негласуващите. В крайна сметка в последните години изборите се печелят от ДПС и ГЕРБ заради негласувалите за партия или коалиция
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно е, че БСП може да достигне предишните нива, но когато стане лява партия, а не дясна партия каквато е сега, като махне Нинова, като върне доверието в изборите премахвайки хартиените бюлетини и т н.
29
1
 
5
 
! Отговори
Смехурко преди 1 година
Дали това пък няма да е първия парламент без БСП?
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мечтите са безплатни
27
0
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Ще върне дедовия! Дори след изчезването на Възхода и Левицата, техните проценти няма да се прелеят обратно в БСП,а само малка част. Останалите ще ги вземе Възраждане, а и много просто ще изчезнат.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои стари нива, пич? Когато си пътуваше като обикновен бачкер с трамвай 23 и се бореше за социални каузи? Че сега свикна на лекото, отеба социализъма и стана баш тръмпаджийче дето бори ***. ***. Затова никога няма да ги стигнете тези нива, точно обратното - ще пропадате все повече.
25
2
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Нужен е лидер от ранга на Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП е в миналото, но това е много добра новина. Опитваха се да се рекламират на путинофилите, ама продадоха оръжия на Украйна. Показаха, че нямат идеология и биха направили всичко, за да са във властта. Сега са видели, че в Русия нещата се въртят около ЛГБТ и се опитват да преизползват същата стратегия. Няма обаче кой да им се върже, баби и дядовци не останаха.
23
0
 
0
 
! Отговори
ЩЕ ВЪЗКРЪСВАМЕ ЛИ? преди 1 година
Е КАК БЕ САШЕ, КАТО КОВИДА НИ СТОПИ?
22
1
 
4
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Браво Симо, каза им го! А сега кажи, кога българският пенсионер (точно същия, дето 70-те години, го хванахте да построи комунизма ви), ще има потенциал след като си купи лекарствата и си плати сметките, да живее достойно?
21
0
 
2
 
! Отговори
смях преди 1 година
подкрепям всяка дума на форумиста dmx. KРATKO, точно и изчерпателно. Изчерпал е темата.
20
0
 
3
 
! Отговори
смях преди 1 година
Симо, ама как само се подиграваше на джендъpuте, то кво стана, джендъpuте, те отвяха
19
0
 
11
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Докато кака ви Корни е начело ,ще продължавате да потъвате,жената я интересува само властта,през оная и работа за социалната политика на партията.
18
0
 
7
 
! Отговори
Айде, преди 1 година
ловци на духове. Със тъмносиният костомолец начело ще достигнете предишни нива гледани отдолу нагоре.