Методиев: Състави ли се правителство, то ще бъде сваляно от президента

В Европа става обратното
8 апр 2023 20:45, Росен Стойчев
127
Методиев: Състави ли се правителство, то ще бъде сваляно от президента
Снимка: БГНЕС

„Имаме всички елементи на дестабилизирана парламентарна система.

Още по темата
Президентът е лъжец”. Това заяви бившият началник на кабинета на президента Румен Радев - Калоян Методиев, в предаването Нова Нюз.

„Пети поредни избори имаме. Президентът е факторът, който дестабилизира политическата система, той насъсква партиите една срещу друга, сваля правителства. Имаме всички елементи на дестабилизиране на партийната система”, обясни Методиев.

Според Методиев се бърза за съставяне на парламент, за да има върху кого да се хвърлят обвинения. „Президентите в Европа правят обратното”, каза той и поясни че там те съветват партиите да се разберат. „Ако се състави правителство, то ще започне да бъде сваляно от президентската институция. Увеличиха се заплатите на администрацията, сменя се всичко до чистачка. От понеделник има смени на посланици, на търговски аташета, шефа на ДАНС назначават в петъка. От понеделник се назначават десетки ключови структури”, обясни Методиев.

По думите му служебните кабинети трябва да бъдат премахнати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
8
 
14
 
! Отговори
Мисиркин преди 1 година
Шайката на Разбойко с Дъпъсъ пак искат да ни яхнат като добичета...
79
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пределно ясно е, че са поканили уволнен служител за да хвърля кал по бившия си началник. Толкова са елементарни.
78
2
 
11
 
! Отговори
Ххх преди 1 година
Не съм вярвал че ще доживея такова интересно време...Личнно за мен,няма нищо по- добро,от това да гледам как така наречения,самопровъзгласил се " елит" ***:) Избори до дупка,и бавен завършек на еретична държава.Да,не става бързо,но пък е сигурно.
77
14
 
10
 
! Отговори
До 85 острото преди 1 година
Сарая направи Румен Радев президент с гласовете на ДПС, ВМРО и Марешки. Румен Радев победи на балотажа с 2,063,032 срещу 1,256,480 за Цецка Цачева.100% от вота на ДПС - 200 000 гласа на балотажа, е бил за Румен Радев.ДПС, ВМРО и Марешки са дали на Румен Радев 530 000 гласа, който нямаше да стане президент без тях.Радев спечели изборите с благословията на Доган. ДПС поискаха ИМПИЙЧМЪНТ на Радев преди 2г.,а тези, които го избраха сега скандират импийчмънт. Совите не са това,което са.
76
12
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЪПЪДЪБЪ преди 1 година
Радев бавно и методично си върши своята работа а заблудените го аплодират Юмруците на Радев разделението омразата блатото подмяната това е вече 3 год ПАРИ от Европа няма Саботажи в държавата едни получават пари много пари за нищоправене и така
75
8
 
18
 
! Отговори
ДО 82 преди 1 година
Тъпо , Радев беше избран с 3 500 000 гласа .Днес не се събират 500 000 гласа за Народно Събрание .
74
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 82 .... Виж изборните резултати на президент Радев срещу цура Цачева и учителя Герджиков.
73
8
 
5
 
! Отговори
Радев: преди 1 година
Показах на тия хора как са мятам, колко са раздавам.
72
16
 
6
 
! Отговори
До 80 преди 1 година
Попитали Ген. Радев:- Вие как кацнахте в Президентството?- Още се чудя, издигнаха ли ме, спуснаха ли ме...
71
7
 
15
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ОЧАКВА СЕ РЕЙТИНГА НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ДА СЕ ПОКАЧИ ОЩЕ , СЛЕД ПРИЗНАНИЕТО ДОРИ НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ ИЗБОРИТЕ ЗА ,, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ Е ЕДИНСТВЕНАТА РАБОТЕЩА ИНСТИТУЦИЯ , КАКЪВ ИМПИЙЧМЪНТ СЪНУВАТЕ " !!!
70
8
 
11
 
! Отговори
ДО 78 преди 1 година
Прав си , Радев беше избран от НАРОДА - ДВА МАНДАТА .Избрахме го заради Стрелбата му - срещу Корупцията .Днес само Гешев Пречи , за да има осъдени Корумпирани Партийци .
69
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ясно, че не иска правителство. Пътят на Копринката и другите му далавери ще цъфнат ако го свалят...понеже ще бъде разследван. Назначението на любовницата му ДасА е най-малкото...Ще го разследват и за други действия. За това Борисов не иска импийчмънт на Радев. Така само ще го направят мъченик и ще му вдигнат акциите. Ще дойде Видов ден когато му изтече мандата, а до тогава Радев ще съсипе партийната система с цел Президентска република. Това е целта.
68
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато Румен Радев през 2016г.каза: Радев:"Пръстът ми е на спусъка, но екранът на локатора ми е празен.", даде заявка, че ще държи властта до гроб, но балъците се хванаха на куката му. Радев цял живот е обучаван да воюва. Ще воюва за поста си с различни стратегии, които му ги съчиняват от някъде. Само бананови републики си избират за президент военен.
67
4
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Още един бойков довервник заслови срещу президентаЯвно радев и служебният кабинет са на прав пьтФакт доходите се вдигнаха два пьти откакто радев управляваПреди -2 г при герб мин заплата -420 лв сега е - 780
66
10
 
13
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ДНЕС ИЗЛЕЗЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ И РОСАТОМ !!! В СЪОБЩЕНИЕТО СЕ СПОМЕНАВА ЗА ИЗКЛЮЧЕНИЯ ОТ САНКЦИИТЕ , КАСАЕЩИ НЯКОЛКО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ ВКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ !!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ !!!
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БАНко-послушай човека и ги пий редовно
64
8
 
5
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
За България , Президента Радев е като Макрон , Крал Чарлз и Путин .Малко останаха Лидери в Европа .
63
6
 
1
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
Анонименчо , НЕ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ , ТВОЯ РЕЧНИК НЕ МИ Е ПОЗНАТ , А ЧЕТЯЩИТЕ ТУК НЕ СА ГЛУПАВИ !!!
62
2
 
5
 
! Отговори
Много преди 1 година
Много черни облаци са надвиснали над България бурята ще е септември февруари и това всичко заради найвния български народ който не му е мястото сред европейците тези милярди ще погубят България!
61
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това момченце не се ли усеща, че е много злобно и прекалява?