Атанасов: Пречката за съставяне на мнозинство е Борисов

Очаква да се потърси подкрепа
13 апр 2023 11:04, Росен Стойчев
81
Атанасов: Пречката за съставяне на мнозинство е Борисов
Снимка: БГНЕС

В политиката подкрепата се търси, не се носи на тепсия. ГЕРБ и ДПС имат резервно мнозинство, но не искат да го използват. Искат ПП-ДБ да подкрепи техния избор за председател на Народното събрание.

Още по темата
Такова мнение изрази в студиото на Нова Нюз Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ на ПП-ДБ.

„Минаха 10 дни от изборите, но никой не ни е търсил за каквито и да е елементарни консултации по отношение на организацията на работата на НС. Ако има някой, който най-много пречи за това се създаде мнозинство, това е Бойко Борисов. Вчера най-после на председателски съвет ГЕРБ чуха какво им казах - че трябва да потърсят подкрепа. След това следобед поискаха среща. На нея бяхме помолени да потърсим механизъм на мирно съвместно съществуване. Това е хубаво. Беше чут нашият призив и предложение за ротация на председателите на НС. Колегите от ГЕРБ казаха, че ще го обмислят внимателно”, допълни Атанасов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
11
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 година
Атанасов,на крива ракета космоса и е виновен !
41
3
 
11
 
! Отговори
Руси преди 1 година
Този дядо е голям ***. Айде махай се ,да се заемат по-способни хора. Дори се радвай ,че не си осъден и разстрелян кавал такъв! Излизай от политиката да не ядеш бой някъде дядка !
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях член на ДСБ, но напуснах именно заради този субект. Изключително нехаризматична личност. Вечно кисел чичка, който е с ченгеджийски манталитет и не понася каквато и да е конкуренция. Сега се хванаха с най-ляво популистката партия, която е управлявала държавата. Аз съм човек с дясно консервативни възгледи и се оказа, че определено съм сбъркал партията. Те са всичко друго, но не и десни.
39
5
 
13
 
! Отговори
БЕЗ БОЙКО? преди 1 година
МНОГО ИМ ПРЕЧИ ББ НА КРАДЦИТЕ. ЗА ТОВА ИСКАТ ДА ГО ИЗСТЪРЖАТ, ЗА ДА СИ КРАДАТ НА ВОЛЯ! КОЛКО НАРОД УВОЛНИ ОТ СВОЯТА ПАРТИЯ - ГЕРБ? ДРУГА ПАРТИЯ НЕ ПОМНЯ ДА СИ Е МАХАЛА КАЛИНКИТЕ, РОДНИНИТЕ, ЛЮБОВНИЦИТЕ, ШУРОБАДЖАНАЦИТЕ, ТЪКМО ОБРАТНО, ПОГОЛОВНО ГИ Е НАЗНАЧАВАЛА!
38
0
 
23
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Пречка за съставяне на правителство са такива нафталини от бившата ДС.
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пречката е, докато такива стар-Чоци едва ходещи и говорещи продължават да искат властта. И да не се чудят, защо младите гласуват за Възраждане. Цели класове 18 годишни в София са гласували за Възраждане.
36
1
 
24
 
! Отговори
Boko преди 1 година
Ех, Генерале, най-голямата пречка си ТИ! Не разбра ли, че "твоето" време безвъзвратно е отминало отдавна! Както и на Ристето Иваноф. Отдръпнете се, защото имате голям грях спрямо вашите последователи - вкарахте ги в "прегръдката" на един похотлив, джендърски *** проект - само вижте техните "умнокрасиви" последователи, които нямат нищо общо с "консервативнат" демокрация.
35
6
 
1
 
! Отговори
х преди 1 година
Абе кажете си вече, че сте гербаджии по душа, само не искате жълтопаветния псевдоелит да се нацапа с имиджа на Баце. Всичко го знаем така или иначе
34
1
 
19
 
! Отговори
Майора преди 1 година
По същата логика прокурора и участник във възродителния процес Атанасов о комунистическия наследник Бойкикиев заедно с мамините и татковите синчета са пречка за мнозинството! Така политикане се прави господа от Партията на провалите и Донос България! И правосъдната рефома се отнася не само до прокуратурата , а и до съдиите които пускат убийци на свобода!
33
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само по себе си, офицер в ДС не е лошо. Лошото е да си доносник на ДС, както почти всички сДСари в зората на демокрацията. Не е случайно, че сДС на атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов спряха лустрацията на доносниците и партийните активисти и секретари (като Плевнелиев например).
32
5
 
5
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Виж как се подкрепяли агент Буда и агент Наско
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата е най-свестния евроатлантик в НС.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата е най-свестния евроатлантик в НС.
29
9
 
2
 
! Отговори
На крив К преди 1 година
И финасовото ведоразумение от Банкя му пречи
28
1
 
18
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Дърт ком изчейзвай
27
6
 
2
 
! Отговори
В преди 1 година
Само герб *** тук, какво става с този новинарски сайт??
26
2
 
20
 
! Отговори
Скрий се, гноме преди 1 година
Този генерал от ДС не разбра ли, че с всяко свое плюене налива вода в мелницата на Бойко. Толкова е антипатичен, че промяната губи гласове заради него. Не се усещат и да го скрият някъде в скрина. Като не ви харесват ГЕРБ, отивайте на избори. Бойко каза: лесно мога да направя правителство и с Нинова и с ДПС, че и итн ще подкрепи, но не иска. Защото с пп-рата има общи ценности. Но като толкова знаят, да бутат пак към избори и да направят Възраждане втора сила. Не, те няма да са първа, а трета.
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този от Държавна сигурност какво търси в НС?
24
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпратете Борисов в ДПС и всичко ще се нормализира. А и той ще е спокоен.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
заврения зет и прокопов въобще не са пречка