Трудно ще променят Бойко Борисов

Обяснение от Красимир Премянов и Минчо Спасов
18 апр 2023 21:09, Росен Стойчев
78
Трудно ще променят Бойко Борисов

"Българският политически живот е дал примери за много нестандартни решения. "Продължаваме промяната" възникна на фона на отрицанието на ГЕРБ. Създаването на правителство и превръщането в коалиция ще доведе до обезличаване.

Още по темата
За ГЕРБ е бил вариант, в който ще получат реабилитация", заяви председателят на Съюза на тракийските дружества в България Красимир Премянов в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му, ако не направят правителство и имат време да функционират като парламент, могат да разгледат бюджета, подготвен от служебното правителство, и да го приемат.

Минчо Спасов от НДСВ изрази по-оптимистичен поглед върху политическата картина. Той вижда разнообразие и избор пред българския избирател.

"Илюзия е да се смята, че тиквите ще изчезнат съвсем, но има и други растения в българската политическа градина. Трудно е да променим Бойко Борисов. Той ще си бъде с позитивите и негативи. Търсенето на компромис е правилното решение за оцеляването на политическите сили. Смятам, че ще има кабинет", коментира Спасов.

Парламент в тази тежка обстановка няма дълъг живот, изтъкна председателят на СТДБ. "Много малко хора гласуваха. Трудно ще е да се вземат сериозни решения", обясни Премянов за последните преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри : преди 1 година
Аз си го харесвам,какъвто си е... И оранжевия презерватив много му отива на... очите!
60
0
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Красимир Премянав е председател на Съюза на тракийските дружество в България.Браво. И тоя гладен не остана.Забий един пирон бе Премянов. Да те запомним с нещо.
59
0
 
3
 
! Отговори
Жана преди 1 година
Боже мили,сега и с дрънканиците на зулумаджията от метрото Минчо Спасов ли ще ни занимавате? И от тоя какво умно човек може да чуе?!
58
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво да го променят тоя...в затвора му е мястото !!!
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посмали малко.
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро просто и Кокорчо русофилите на американска издръжка. Напълниха касата на Газпром с няколко милиарда в сделката за газа с руски посредници. Взеха "дарения" от черепа, Маджо, Цв.Василев, Нексо. За ПП,ДБ парите не миришат.
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
17 Киро просто е ром. Татко Петко е същински ром с кървясъл поглед, като на две кани вино. Лъжат, крадат, женят се рано, с три деца...същинскицигани.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минчо Спасов терориста от метрото. Къде е българското правосъдие?
53
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите тролейбуси са се развихрили яко. Ей, ще ви шшибаме като лиггави масстии, каквито сте! Гиди айдуци с айдуци!
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е Минчо Спасов и кой помни нещо за него? Един забравен политик чака Борисов да се промени. Ами, прави нещо бе Спасов, действай, че теб да харесаме и да те избираме.
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
50 Виж, за милиардите питай Киро просто и Кокорчо мошенника, те бастисаха за нула време, 9 млд и още не са дали отчет, къде са.
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24 Хххм, Киро просто гела, има още 8 годинки до половин век, а българският му е като на 11 годишен. То и английският му език не е цвете. Точно такиватъпииалчни им трябват на американците. Жалко, за българите, заслужават по-добра участ от ПП.
49
3
 
9
 
! Отговори
Винету преди 1 година
До 43. По-полека, че може да получиш инфаркт. Ти май дишаш само благодарение на злобата си към Бокича. А нощем сънуваш ли го?
48
1
 
3
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До "истински мъж". Не съм нито от един от тези групи, които си изброил. Работя си в частна фирма. А ти нямаш никакво право да ми отнемаш правото на собствено мнение, можеш да се срамуваш само от себе си с такива разсъждения. Още повече, че няма как невзрачен оххлюв като теб да докаже нито, че е по-умен, нито че си прав.
47
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Трудно ще променят Б.Б ! А защо трябва да се промени, след като България вървеше нагоре, а от 2 години насам стремително надолу. Чухме всички изфабрикувани кухи версии срещу него и какво от това. Някои хора само с това се занимават-лъжи, интриги , сплетни , фалшиви снимки и документи за злепоставяне. Разбра се , че тези черни пи-ар акции не струват и пукнат грош и почват да усещат от къде духа вятъра.
46
6
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 1 година
Така си е. Не е случайно, че милиардер като него е винаги остриган. А и си маже главата на тиквата с мас. Както е ял филии. Като него е и Радев. Той също е винаги без коса. Такива са и лидера им на ИТН, Росена им Желязков и други български политици. Само мултакът е с коса, в която си ги крие въшките. Честит да е новият порледен председател на не знам кое си НС на Българията. Стакива депутати и техните председатели, нищо добро не очаква фалиралата България.
45
9
 
3
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Не е проблем доказания бо*кл*ук Борисов, а алтернативите му-просто не струват.
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май че, Борисов приема трудно, такива дебели и провалени политици, като Киро просто и Кокорчо измамника, заедно с цялата им менажерия ПП. Това е твърде голям компромис за Борисов и ГЕРБ-СДС.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
43 Хаах, те самоциганите се женят на 20 години, като Киро просто и правят най-малко три деца, лъжат, крадат, не говорят добре български... Киро парапета и татко Петко са същински роми, на вид. Много циганиобичат да се женят за руси жени. Всичко съвпада, при ромите и при Петкови.
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В затвора хората се променят чрез възпитателно-образователи и трудови методи. В дърводелския цех под грижата на Шефа на отряда, ще се постигне невиждан успех и превъзпитание. Край на лъжите и кражбите.