Трудно ще променят Бойко Борисов

Обяснение от Красимир Премянов и Минчо Спасов
18 апр 2023 21:09, Росен Стойчев
78
Трудно ще променят Бойко Борисов

"Българският политически живот е дал примери за много нестандартни решения. "Продължаваме промяната" възникна на фона на отрицанието на ГЕРБ. Създаването на правителство и превръщането в коалиция ще доведе до обезличаване.

Още по темата
За ГЕРБ е бил вариант, в който ще получат реабилитация", заяви председателят на Съюза на тракийските дружества в България Красимир Премянов в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му, ако не направят правителство и имат време да функционират като парламент, могат да разгледат бюджета, подготвен от служебното правителство, и да го приемат.

Минчо Спасов от НДСВ изрази по-оптимистичен поглед върху политическата картина. Той вижда разнообразие и избор пред българския избирател.

"Илюзия е да се смята, че тиквите ще изчезнат съвсем, но има и други растения в българската политическа градина. Трудно е да променим Бойко Борисов. Той ще си бъде с позитивите и негативи. Търсенето на компромис е правилното решение за оцеляването на политическите сили. Смятам, че ще има кабинет", коментира Спасов.

Парламент в тази тежка обстановка няма дълъг живот, изтъкна председателят на СТДБ. "Много малко хора гласуваха. Трудно ще е да се вземат сериозни решения", обясни Премянов за последните преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво падение за парапетния Дож Жуан Киро просто! Доскоро пращаше Борисов в затвора, правеше селфи пред затвора, ревеше като магарепред НС с микрофон в ръка, арестува Борисов незаконно, пред бременната му дъщеря, а сега преговаря с ГЕРБ. При това предлагат от ПП,ДБ, някакво безумно ротационна председателстване на НС. ПП,ДБ са дъното, позор, за България. Хора без свян, чест и политическа грамотност.
40
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Банкянският алчен и пpocт ром трябва да бъде арестуван и държан във вериги! Няма престъпление от НК, което да не е извършил!
39
1
 
13
 
! Отговори
Минчо, Барбикян преди 1 година
Минеков, Хаджигенов, Еленко Божков......... Основните артисти в жълтопаветната анархия . 2020........сега всеки ден са по тв.......а народа се побърка от стрес и немотия
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атентаторът в метрото Минчо Спасов ли ще ни дава съвети? Айде,няма нужда!!!
37
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро Простото е милиционерска издънка, пробутана от задкулисието, за да укроти и компрометира протеста. Разиграват театри с Боко Борисов и Фат мако.
36
6
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
До 34.... 100% вярно.
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов получил тази сутрин следния sms:"Ставай, че няма кой да кара държавата!"
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно ДБ и ПП какво ще обясняват на избирателите си за джетлнтълменската им прегръдка с Шиши и Баце.
33
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата ситуация налага този подход. Банкянския шебек ще бъде арестуван и разследван. Ще се освободи гешев. След това разследване и на другите герберастки престъпления. Тази банкянска разбойническа организация трябва да бъде разрушена. Проблемът е в онези 670к гласуващи /чиновници, разбойници и "италианци"/, които пак им дадоха сила.
32
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гроб не са проевропейска партия. Корупцията, пладнешкият грабеж, подчинената съдебна система и овладяните медии имат общо с путлеризма, не с Европа. Както и обслужването на енергийните и геостратегически интереси на Москва чрез Турски поток и АЕЦ Белене.
31
5
 
15
 
! Отговори
Myxaxaxaxaxa преди 1 година
Eвaлa нa Бokaтa! Paзбивa rи c бивoлckoтo cи cnokoйcтвиe и caмo им rлega ceиpa нa naвaцитe, нanpaви rи нa въpтorлaви и caми ga cи roвopят...
30
10
 
5
 
! Отговори
Трудно ще преди 1 година
променят поклонниците на Бойко Борисов
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Aйge нeмa нyжga...
28
11
 
4
 
! Отговори
Надя преди 1 година
*** пожарникар като него изобщо няма необходимост да го променят. Това са си излишни усилия. Той е станал за мезе на обикновените българи, но си мисли, че е лидер. Кларинетите. Те са си български. А и не само те. Аз също съм от истинските БЪЛГАРИТЕ. Не жот политическите им лидери. ДАЛАВЕРАТА СИ Е истинска сделка. Обобено при сегашната объркана България. ЕВАЛАРКАТА.
27
5
 
14
 
! Отговори
Борисов повече от преди 1 година
две години е извън властта,но по ТВ знайни и незнайни радетели на добруването на народа продължават да дъвчат името му.Явно ги дразни с победите си на избори и търсят да обяснят собствената си немощ.Давам им съвет-излезте с политически платформи по-добри от неговите,престанете със злобата,разделението,комисионерството(новата корупция)и току виж народът(а не само жълтопаветния планктон и учещото се от вашите машинации чиновничество)гласувал за вас.Омръзнаха ни лъжите на всякакви учени тарикати.
26
8
 
6
 
! Отговори
За съжаление преди 1 година
Промяната се отлага. Краденето продължава.
25
13
 
2
 
! Отговори
истински мъж преди 1 година
"Гледна точка",за съжаление ти си от онези 670 К/чиновници,разбойници и "италианци"/,които в безумието си дадохте отново скорост на банкянския разбойник.Децата ви няма да ви простят за това безумие.Такива като теб, дават сила на *** и крадци,да крадат и унищожават държавата,и да сриват морала на хората.Срамувам се от такива като теб.
24
6
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 15, 16. С всичките му кусури, Борисов управляваше по-добре от другите. Сега как е, как е?
23
11
 
1
 
! Отговори
БОТЕВА преди 1 година
Кои пък бяха тези Борисов и Радев ? Аха, сетих се. Някакви си генерела, които си броят стотинките от пенсиите. Така е, щом като искат да са известни български политици и да ги показват по телевизиите. Това са си техни проблеми, а не на обикновените българи. Те не са секси шампиони като Владката. Прости военни, въпреки, че сне могат да си намерят генералските шапки. Нормално си е за техните години.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек на половин век никой не може да промени. Променят се само бояджиите, които се въртят накъдето дyхa вятъра. Хора с характер не се променят. Нали сте уж демократи, бре!?! Що искате да променяте хората? Какви са тези присъди без съд? Вие сте неокомунисти.Пази Боже, България!