Гюров: Ситуацията се промени драматично

Подкрепа за правителство няма да видим
Обновена: 18 май 2023 14:43 | 18 май 2023 14:41, Росен Стойчев
105
Гюров: Ситуацията се промени драматично
Снимка: БГНЕС

"Ясно сме заявили, че няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ с кандидат-премиер Мария Габриел".

Още по темата
Това заяви пред БНР Андрей Гюров, депутат от ПП-ДБ, и уточни, че няма да преосмислят позицията си, дори да им бъде дадена възможност да предложат свои експерти в проекто-правителството на ГЕРБ:

"Ние сме в политиката не за празни кутийки или пълни чекмеджета, а за да отстояваме своите принципи. Последните ситуации, които виждаме в едни от най-висшите институции на държавата, показват и защо тази принципна позиция е правилната".

"Трябва да отчетем, че има драматична промяна на ситуацията в страната през последната седмица, в която различни магистрати се занимават с това да отправят заплахи един на друг и да си повдигат обвинения. И то пред очите на целия български народ", каза той.

Гюров добави, че поради "новата информация, която излезе в медиите, и с оглед на нападките между висши магистрати и участници в политическия живот на страната, ще проведем нови разговори с всички политически партии и ще видим дали това ще предпостави промени във формата и състава на правителството, което сме предложили".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
ДРАСКАЧИ преди 11 месеца
И ГюрО и КирО са децата на юмрука. Ще карате със служебно правителство, до окончателно закриване на държавата. Както стана по-рано с ВВС. Пак от същия ликвидатор. Трайте и си мълчете.
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво ревете бе, про'с'таци неграмотни, 25% от ВАС го избират тоя.
91
0
 
5
 
! Отговори
Какво се промени преди 11 месеца
И то драматично?! ... Клоуните! ... звездички, звездички майката! ДС мутрокомунистическа олигархия да не се е отказала от икономическата власт?! Не! Е, какво се промени, какво ще промени промяната?!...
90
2
 
9
 
! Отговори
Готин преди 11 месеца
Сега аз да ви кажа! "Когато атовете се ритат, магаретата теглят." Вие атове ли сте!? Тежки времена ни предстоят. И "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" Толкова сте разединени, че нищо добро не ни чака. Болни глави сте!(Пляскайте сега минуси на поговорката и девиза да е ясно какви сте.)
89
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
ППистът Гюров за пореден път доказа, че както той, така и партийката му са Гюро Михайловци на българската политическа сцена.
88
2
 
10
 
! Отговори
Предположение! преди 11 месеца
Имам друга теория за цялата история с Гешев. На практика, резултатите за т.нар. дело Барцелонагейт са готови и фактите сочат недвусмислено, че Борисов няма нищо общо с изнесеното по пресата, обаче по нечие указание задържат изнасянето на резултатите. Е, какъв е единственият начин резултатите да излязат на светло?
87
1
 
8
 
! Отговори
Каква информация!? преди 11 месеца
Никаква достоверна информация не излезе, само общи приказки и цитати от пресата! Ако не го разбирате не сте за подготвени да бъдете народни представители, камо ли управляващи! На следващите избори ще се борите за 4%, защото сте пропуснали факта, че Радев прави собствена партия! Помислете си добре, ако искате политически да оцелеете!
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Последните разкрития около степента на подготовка и морала на г-жа Мария Габриел поставят много въпроси. Оказва се, че в началото на политическата си кариера е представила себе си за човек, придобил научна степен доктор по политически науки във Франция. С тази пришита титла тя успява да получи необходимата легитимност и да бъде избрана за евродепутат.
85
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Френски учени за Мария Габриел: Какъв ще бъде ефектът върху образа на България, ако начело на страната застане човек, приписал си академична степен... Открадвайки си титла, тя девалвира стойността на научната степен доктор както в България, така и във Франция. Няма да има тежест, изправяйки се пред други европейски лидери. Писмо от учени - представители на франкофонската политологична общност за скандала с измислената от номинирана за премиер Мария Габриел нейна "докторска титла"....
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Отново някой извади скритият заек от ръкава,Гешев може и да е проблем ама не е на дневен ред,имам чувството,че точно преди да се реши въпроса с редовен кабинет някой умишлено ни пуска по пързалката,и така вече три години,та кой ли е тоя някой?Освен за ушатото същество Радев и най вече хората които седят зад него,а именно,червената олигархия,аз за други не се сещам!
83
3
 
19
 
! Отговори
ДА АМА НЕ преди 11 месеца
Този ибрик и той се е взел на сериозно. Плямпало като всички от ПП и ДБ. Съсипахте ни държавата.
82
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дрън, дрън от едни простички хора!!!!!
81
2
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Не им се връзвайте на тези! Плътно играят за служебните на Радев, за безразборното крадене през посредници, което се извършва в момента! Сценарият за преврат на говорителя на Черепа /Радев/, си върви на пълни обороти! Заели са се само с какво казали ГЕРБ, че да правят всичко наопаки. Последното което ги интересува тези, е състоянието на държавата!
80
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
79 Е, и какво доказателства намериха срещу ГЕРБ, никакви. А имаха 2 години цялата власт и службите.
79
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гюро, Гюро, умник Гюро, *** питай жена си дали имаш глава! Изобщо не знаете на какви пачи яйца се насадихте, ама пусти мерак за власт. Хора, дето ни знаят, ни могат, ни искат да се учат, но държат да управляват, това сте ПП, че и ония от ДБ се залепиха за вас, те ще са ви пример. Стаж за пенсии изкараха с едните приказки в НС, че трябвало рИформа в съдебната система. Ама пръст не помръднаха да я направят, ей така, приказки само и все друг им виновен. И вашата работа същата.
78
5
 
1
 
! Отговори
До 78 преди 11 месеца
Много си т.....ъп.Коментарите са под номера.Защо да ги броиш?
77
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До АнонименЗаради ПП държавата не била мръднала нито сантиметър..... А къде остави 15 г. управление на ГЕПП и 7 години на Фигуранта на мафията??Много сте смешни тея които плюете по ПП без изобщо да отчитате реалностите! ПП управляваха 7 месеца! Сигурно заради тях България не е помръднала на сантиметър..
76
4
 
24
 
! Отговори
Поли преди 11 месеца
Я се разкарай бе бутафорен плямпач Лъжци!Почтените хора не влизат в политиката с лъжи и схеми и не влизат в коалиция с други лъжци и слуги на олигарси Много поздрави от Божков,Бобокови ,Сашо Дончев,Маджо
75
3
 
20
 
! Отговори
драматично преди 11 месеца
ДА ПРОМЕНИМ ПРОМЯНАТА!
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
78 Това се отнася до 75.