Гюров: Ситуацията се промени драматично

Подкрепа за правителство няма да видим
Обновена: 18 май 2023 14:43 | 18 май 2023 14:41, Росен Стойчев
105
Гюров: Ситуацията се промени драматично
Снимка: БГНЕС

"Ясно сме заявили, че няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ с кандидат-премиер Мария Габриел".

Още по темата
Това заяви пред БНР Андрей Гюров, депутат от ПП-ДБ, и уточни, че няма да преосмислят позицията си, дори да им бъде дадена възможност да предложат свои експерти в проекто-правителството на ГЕРБ:

"Ние сме в политиката не за празни кутийки или пълни чекмеджета, а за да отстояваме своите принципи. Последните ситуации, които виждаме в едни от най-висшите институции на държавата, показват и защо тази принципна позиция е правилната".

"Трябва да отчетем, че има драматична промяна на ситуацията в страната през последната седмица, в която различни магистрати се занимават с това да отправят заплахи един на друг и да си повдигат обвинения. И то пред очите на целия български народ", каза той.

Гюров добави, че поради "новата информация, която излезе в медиите, и с оглед на нападките между висши магистрати и участници в политическия живот на страната, ще проведем нови разговори с всички политически партии и ще видим дали това ще предпостави промени във формата и състава на правителството, което сме предложили".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"ще проведем нови разговори с всички политически партии и ще видим дали това ще предпостави промени във формата и състава на правителството, което сме предложили" Тоест вкарват Мария Габриел в техния кабинет и ГЕРБ ги подкрепят заради това. И най-накрая ще има редовен кабинет с втория мандат подкрепен от ГЕРБ.
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аа, те пак щели да си говорят с всички партии?!? Брей, да не им казаха нещо от американското посолство, че така омекнаха?
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 И то само за 2 години. Не без подкрепата на Радев.
10
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убавци - млади, красиви, начело с Лена, Баджо Миро, Мамин Ниола, Мамин Стою, Просто Киро, Просто Наско, Асен със скъсания чорпогащник. Младостта не е порок, а някои добавят - белото, парапетщината, връзкарството също.
9
6
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Айде марш, срамота за хората дето ви избират. На следващите избори сте аут от парламента. Хайде чао.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце треска го тресе толкова стари "приятелчета" му се канят, че не смее да си подаде мутрата от зайчарника.
7
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забавно е, но всичките тези свинщини се пишат на сметката на България, която 12 години стабилност по СИК-аджийски превърнаха България в международно посмешище.
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как пък не се налапахте от ПП? Осребрихте участието си във властта, която ви бе дадена на тепсия, за свои международни схеми и личен бизнес. Съсипахте икономиката, вдигнахте цените, инфлацията, внесохте беззаконие и омраза в държавата. Такава шуробаджанащина в България, като при ПП, не е имало от комунизма насам.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зам.-шефката на парламента Росица Кирова от ГЕРБ, която стана известна със съдружието си с косовски наркобос, в имотни сделки с мафиоти на Таки!Росица Кирова е купила апартамент от Марин Магарето и го е продала на Боби Белята. Преди нея там е живял Иво Масларов. И тримата са обвинени за тежки престъпления, а Белята беше мафиотски застрелян. Квартирата на Кирова е в сграда, обитавана от Таки и Къро, в която са регистрирани много техни фирми.
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради един банкянски неандерталец се клати цяла държава. Представете си колко доволно е г.у.ве.дуту. Махни се сам бе Борисов. Само лудите те харесват докато им правиш смешки...спреш ли губиш и тях
3
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да правят в ПП, правителство без ГЕРБ, неможе да има. Нека ПП,ДБ да не се правят на ощипани, защото, през последните 2 години, активно участваха в престъпления срещу държавата. Нейната икономика и политически статус в ЕС.
2
11
 
8
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Боко иска от вас да го омилостивите ,за да не влезе в затвора , а всичко друго е пушилка !!
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, промени се. Вече не сте на власт и никога няма да сте на власт повече.