Ахмед Доган с послание: ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето

Има политически сили, които създават нови разделителни линии, написа той
27 май 2023 22:15, Красимир Ангелов
152
Ахмед Доган с послание: ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето
Снимка: БГНЕС

“Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели”. Това заяви почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган в специално послание към депесарите, съобщиха от пресцентъра на партията.

Посланието бе прочетено от зам.-председателя на Националния съвет Филиз Хюсменова пред участниците в отбелязването на годишнина от майските събития през 1989 г. и почитането на героите на демокрацията по време на т.нар. „възродителен процес” в с. Медовец.

Ето цялото послание на Ахмед Доган, почетен председател на ДПС:

“Преди всичко искам да ви поздравя във връзка с "Майските събития" през 1989 година.

Вашият политически кураж в борбата ни за основните права и свободи на човека, положи началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата всеотдайност и решимост!

Второто, което искам да споделя с вас са моите тревоги и притеснения от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които създават нови разделителни линии и целенасочено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните мишени на тази разрушителна дейност отново е ДПС и неговия председател г-н Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели.

ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно.

Благодаря ви за вниманието!”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: ДПСАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
5
 
7
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
С Вас разправата, ще е по късно.... Сега наред са краварските про.... Шляци в България... А Вие ги подържате... ===))) гледайте, що става у Сърбия....
88
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В България все още няма демокрация и то заради ДПС.
87
1
 
12
 
! Отговори
Дядката преди 10 месеца
Доган звучи фалшиво на фона на действията му с постоянна подкрепа за проваления политик Бойко Борисов! Борисов е огромен длъжник на Доган ,който го предложи за генерал и тоя дослук е цялата червена линия на политическата обич между ГЕРБ и ДПС!ДПС не може да намери сили да се оттегли от потъващия Борисов и да проведе пробългарска ,а не прозападна политика!
86
0
 
3
 
! Отговори
Taliban преди 10 месеца
КОЙ НАРАНИ ТОЙ ЧЕ Е ЖИВ...МИЛИЦИОНЕРИТЕ.
85
0
 
8
 
! Отговори
Чак камъни?! преди 10 месеца
Прави впечатление трупчета на загинали птичета, пчели, не знам какво правят в България, като си спомня какво горяха в ТЕЦ-овете на ГЕРБ от Африка и Италия. Нещо с климата в България не е наред. Тук "въздухът е гежък", на 33 по Целзий не се търпи, а в Африка на 35 нямам проблеми. Лоши са фото, перки, химикали земеделие, горене на отПадъци, складиране ядрено гориво, 5G и свързаните с тях смарт уреди. Най-страшното обезлесяване. Тази година масово ята от дезориентирани птици, такова чудо не е било.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Такива хора трябва да се замерят с камъни ,нито защитите правата на своите,а ги изгони от България ,да митарстват в ЕС.От производители на тюрюн и животновъди с пари,ги превърна в общаци и чистачи.
83
0
 
5
 
! Отговори
Една добра дума преди 10 месеца
да кажа. Браво, построихте ВЕЦ, трябваше да е държавен. Всички фото и перки са неекологични, на енергийни лобита и скъпи, фото мъРтва земя, перките спират въздушните течения и променят климата, вредни миграция птици. Батериите на фото и оборудването на перки те се рециклират, заравят ги в земята. Пчелите умират химикали, 5G. А ВЕЦ-овете и АЕЦ - трябва да са държавни, както и производството на зърно и животновъдство. При животни от 4-5 г. се наблюдават агресивни форми на рак, според ветеринари.
82
5
 
5
 
! Отговори
Време е за нови преди 10 месеца
хора Със заеми и икономика в сферата на услугите не става. 1996 БВП 250 милиарда. 2021 160 милиарда. Да идват нови хора Клисаров, Инджова, Виткова, Христов, Пасков, и Виденов да гледа лошо. Съсипаха България. ПП, СДС, ДБ, БСП, ДПС, ГЕРБ, това са партии на комунистите - динозаври, трябва да си ходят. Предизвикателствата са други. С цифроВото евро ще ни превърнете в номера, в ходещи портфейли. А левът трябва да остане. И мир.Ако останете на власт България изчезва! за 33 г. унищожихте България.
81
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-големият изЗедник на българските мюсюлмани .Вижте го хубаво,съсипа ги и ги изгони младите от България .
80
2
 
6
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 10 месеца
Уважаеми българи и най-вече турци !!!! Не бях се показвал от доста време но искам с най-голямо уважение към вас да ви напомня само един мой цитат който гласи и ще продължава да гласи във вашите кратуни за винаги и той е ВЛАСТА Е В МОЙТЕ РЪЦЕ това искам да разберете АЗ СЪМ ИНСТРУМЕНТА ВЪВ ВЛАСТА КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИЙТЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ДЪРЖАВАТА искам да сте много наясно с това . А сега спете спокойна
79
0
 
6
 
! Отговори
Мдаа преди 10 месеца
И кой сега е номер едно - ДС !
78
1
 
10
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
ще се повторя ама ми е интересно,излиза от затвора,качват го на мерцедес,багажник пълен с пари според охраняващият го тогава...от къде бе?имащ си замък,отнел от България пристанище,типично по руски!да не би да си кгб агент?бг турците са най ограбените,работливи и почтенни хора,какво направи за тях да живеят в Справедлива и Свободна Държава..."философе"?
77
2
 
6
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААхаха значи дедо ви ердо е по голям от...аллах,едро довел ви до ...бедност,Турция е голяма и богата ...постройла...дВорец на новият...аллах...ердо...само факти,иСТОРИЯТА Е ВИЖДАЛА ПОДОБНИ "БОГОВЕ"ВОДЕЩИ нАРОДИТЕ СИ КЪм...НИЩОТО...СРАМА И ПОЗОРА!Свободен Народ са...успех в избора на къде да вървите!да се опълчиш срещу аллах с чието име манипулираш Народите си е...грях ...глупост!има Бог и явно Турция ще плати греховете на новият им...аллах!
76
7
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 10 месеца
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААверно сте башибозук...за Народите на Турция!ердо не е вечен...скоро ще пукне,Народите на Турция ще го презират,спрял развитието и просперитета на тези Народи,отнемащ им Свободата!да си башибозук...син на дявола е грях!!!ще ви презрем и забравим!
75
8
 
4
 
! Отговори
помашките мелези преди 10 месеца
си заслужаваха възродителния.
74
1
 
11
 
! Отговори
Ученика преди 10 месеца
Хапна си, пийна си, угоди си бая на табиетите - време е за сметка чоджум...
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Избирателите му са преобладаващо в туркие-то. И той да заминава натам да ги оправи. Не да се вре у нашия раздвоен парлама колтук. Прав ви път крива ви пътека. Имаме си предостатъчно политици, наду пени и на запад и на североизток. Не щем тези, биещи чела в земята към мека и разните доганювци, дето ги организират
72
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руска подметка
71
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Крадеца вика,, дръжте крадеца"!...В тая България трябва се изпише тоя лозунг отпред на Народното събрание.Да посочва кои са вътре.
70
2
 
12
 
! Отговори
Орт преди 10 месеца
Карадайъ,скроиха ти шапката,ти си знаеш най добре.