Ахмед Доган с послание: ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето

Има политически сили, които създават нови разделителни линии, написа той
27 май 2023 22:15, Красимир Ангелов
152
Ахмед Доган с послание: ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето
Снимка: БГНЕС

“Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели”. Това заяви почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган в специално послание към депесарите, съобщиха от пресцентъра на партията.

Посланието бе прочетено от зам.-председателя на Националния съвет Филиз Хюсменова пред участниците в отбелязването на годишнина от майските събития през 1989 г. и почитането на героите на демокрацията по време на т.нар. „възродителен процес” в с. Медовец.

Ето цялото послание на Ахмед Доган, почетен председател на ДПС:

“Преди всичко искам да ви поздравя във връзка с "Майските събития" през 1989 година.

Вашият политически кураж в борбата ни за основните права и свободи на човека, положи началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата всеотдайност и решимост!

Второто, което искам да споделя с вас са моите тревоги и притеснения от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които създават нови разделителни линии и целенасочено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните мишени на тази разрушителна дейност отново е ДПС и неговия председател г-н Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели.

ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно.

Благодаря ви за вниманието!”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: ДПСАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
21
 
! Отговори
Край преди 10 месеца
Славчо беше държан 20 г в праймтайма на БТВ не защото пее като славей или защото е най-добрия шоумен на света, А защото слушаше АХ ДОГ - ИТН са дъщерна партиика на ДПС.
8
1
 
15
 
! Отговори
Турчин преди 10 месеца
И точно агента на ДС без капка турска кръв беше избран от БКП (ДС) да създаде "турска" партия в България и да "защитава правата" на турците в България... И за тоя наполовина ром-наполовина татарин и за неговата секта гласуват турците в България... Цирк. Но то в България няма една партия дето да не е цирк. На тоя всяка дума му е лъжа. Заради такива като него предатели и служители на репресивният апарат, по времето на "възродителният процес" умираха турци. Заради тея от "ДПС" (ДС) турците страдат.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
,,....и неговите избиратели " , вкарано уж случайно , Доган прави опит , за пореден път да разиграе етническата карта.Последния коз за агент Сава.
6
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 10 месеца
Този човек е злият гений на българския преход. Няма толкова нагъл политик със заплати от 7-8 г депутатсване и "хонор за хидроложки консултации" да си е бил толкова нагъл че да си уж купи втория по големина ТЕЦ на Балакните - ТЕЦ Варна. При всеки опит да се тръгне срещу схемите му заплашваше с етнически конфликт.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вижда се пак скритото послание на Доган в изречението....,,....и негвите избиратели".Отново Ахмет Догановци вади етническата карта кога опре до кокала.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ДПС си имат Славчо и ИТН, а отделно държат баце за топкитте и Корни за цоммммбите така че ДПС не ги мислете!!! Но не гласувайте и за ППДБ!!!! Не знам за кого бих гласувал!!!!
3
2
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 10 месеца
Абе нали бойко те представлява - остави карайдь толкива си може
2
11
 
11
 
! Отговори
До1 преди 10 месеца
А за проруската *** има ли място?
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Турска партия няма място в България. Както и европейска между другото.