ПП: Трябва да има баланс между дълголетието на една партия и ефективността от него

Първа реакция на съпредседателя на ПП Петков
348
ПП: Трябва да има баланс между дълголетието на една партия и ефективността от него
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от това дълголетие“, написаха в страницата си във Фейсбук от „Продължаваме промяната“, след като от ГЕРБ обявиха, че замразяват преговорите с ПП за съставяне на правителство с премиер на ротация с втория мандат.

Още по темата

Публикацията е придружена и с цитат от изказване на Кирил Петков по време на заседанието на Националния съвет на ПП: „Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме възможност да променяме света“.

„Преговорите могат да бъдат размразени. Дали преговорите ще бъдат размразени зависи от това ще има ли извинение към българските граждани, българската администрация, българските учители, офицери, от уважението към нашите партньори към България и нейните граждани“, коментира вчера номинираната за ротационен премиер от ГЕРБ Мария Габриел.

„Разговорите ще бъдат размразени, ако видим желание, каквото и „Да, България“ заяви – за експертно правителство“, подчерта председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още по темата: ГЕРБКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
9
 
! Отговори
Най-добре се скрий преди 10 месеца
Ако беше японец щеше да помолиш един приятел да те асистира, т.е. след като пронижеш с катана корема си и започнеш да агонизираш, да не се мъчиш много да отсече главата ти. Ако беше руски (отпреди век) щеше да се затвориш в кабинета си, да си сложиш белите ръкавици, да извадиш кутията с револвера със седефени дръжки и да си пръснеш компрометираната глава. Ако живееше, в която и да е било стабилна държава - да бъдеш съден, а примерно в Китай - разстрелян, а в Иран - обесен. Най-добре се скрий.
224
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ходи да си променяш (да вземаш служби и тн) некъде другаде. Тука няма да стане. Доган ще ти обесни
223
0
 
10
 
! Отговори
Борко преди 10 месеца
Махай се.
222
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Незабавен затвор поне за 10 години.
221
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Незабавен съд и арест за Кирил Петков!
220
0
 
5
 
! Отговори
герберски трол преди 10 месеца
До истукан. И защо заедно с ГЕРБ? Защото ТИ ги мразиш?
219
0
 
8
 
! Отговори
До 231 преди 10 месеца
Имало е и Ще има Експертно правителство!! ПРИ НЕГО ХУБАВОТО Е ТОВА, ЧЕ ТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ ХОРА ОТ ВСЯКА ПАРТИЯ!!!
218
0
 
19
 
! Отговори
гледна точка преди 10 месеца
Докато това племе не се научи, че трябва да гласува доверие да управляват партии, които поне горе-долу са се справяли добре, и не спре да се захласва по "месии" и "спасители", които "Променят света", така ще бъде.
217
6
 
2
 
! Отговори
Сибила в транс преди 10 месеца
Китай и Русия ще бъдат фатално ударени от астероиди през периода 2137-2140 година и ще погинат, като древните Акад и Шумер. Едва тогава Израел и САЩ ще завладеят целия свят. Но след това и самите Ционисти ще бъдат довършени свише, от Създателите ни. Това неотменимо ще се случи през лятото на 2141 година. Целият свят ще изгори и ще останат малко хора.
216
15
 
1
 
! Отговори
Студент – инвеститор преди 10 месеца
ГЕРБ и ПП ще се изтърпят 6 месеца да управляват заедно и след това познайте, предсрочни избори. Тази паплъч се преизбира за 10-ти пореден път. Извинайвате, ама ако бях президент, щях да ги разкарам и да променя конституцията. Само суспендиране на конституцията ще оправи нещата, а не Велики народни събрания и тем подобни. Само преврат.
215
8
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 10 месеца
КОАЛИЦИЯ!!! няма такива неща като експертно или ротационно правителство !!!!
214
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ала бала 7% на изборите, а иска да управлява България??? Касирайте изборите!
213
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ефективността на ИТН, ПП и ДБ хората я оценяват според изчегъртването на ГЕРБ. Оказа се, че тези три партии не са ефективни.
212
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кви промени ве?Само пари са ви в акъла с Асенчо на двамата. Българския народ заслужава да изчезне затова че е толко ***, че ви вижда като променяши и като спасители.
211
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Проости парчета и издънкаджии като вас,нямат място в политиката и управлението на държавата!
210
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 219 - Ниска ефективност, ама все пак някаква. Кировата да определиш!?
209
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По времето на герб строяхме магистрали, булеварди и спорни зали. При промяната нищо не се построи, имаше само инфлация , спекула, лъжи и дупка в бюдежета от 20 милиарда окрадени от ппдббсп. Крайно време е крадливите и лъжливи мошеници - шарлатани да се измитат преди да са фалирали държавата!
208
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ефективност партиите го разбират като грабеж докато са на власт. ГЕРБ и СДС доказаха, че са "ефективни", а ПП и ДБ се оказаха недостатъчно "ефективни".
207
6
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 10 месеца
Доган е прав, нищо не става от ПП. За сметището заедно с ГЕРБ.
206
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма такива баланси, той Киро май с тоя баланс тръгна да взема властта, на Терб им стигат толкова години управление, сега пък искам аз. И не схваща "умното"Киро, че нещо или го можеш, или не. Няма такива стани да седна пък аз сега. Не знам кой ще му оправя кашите, дето забърка, че и продължава, вместо да се скрие вдън земя.наглост на n-та степен.