Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт

Нямало друг вариант освен замразяване на преговорите
265
Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Няма друго решение в случая. Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа. Единственото възможно решение в тази ситуация - преговорите ще бъдат замразени, докато не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат предвид ситуацията, възможни са всякакви варианти, но не бива да се спекулира", заяви пред БНТ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Още по темата

Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт".

"За да бъдат размразени преговорите трябва да се гарантира, че властта няма да бъде упражнявана така както си говориха тези момичета и момчета. Няма посолство, което да приеме такъв разговор", допълни Даниел Митов.
Според него изреченото от Кирил Петков за назначаването на шефове на служби е невярно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, отбеляза Митов.

"По този начин се налива гориво в двигателя на "Възраждане". Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите. Целият останал състав на правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде съставен от експерти", коментира Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е изгодно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Даниел МитовПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
1
 
! Отговори
Майора преди 11 месеца
Сбе 111 и снонмници жслки стр и не еиждате по далеч от носа си! Когадругите партии са говорили това което казеат ПП-ДБ? А публична тайна е че нещата се движат от Копринкаъа от президенството и близките до него олигарси , с Радев има интерс да управлява чреь служебня кабинет!
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ех,скука.А имаше време когато къде,къде по-пикантни разговори се записваха от Цецо крадецо,ама откакто го изгониха от ГЕРБ там записите секнаха.А тия понеже са нови и неопитни не откриха врага с партиен билет.
119
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То е ясно, че ПП се появиха изведнъж от нищото, след като Нема такъв народ с чалгаря се изложиха като селяни, те просто се пръкнаха от нищото :)) Но същото можем да кажем и за ГЕРБ, и за Възраждане, АТАКА, ДБ и т.н.....списъка е дълъг на ДС :)))
118
2
 
6
 
! Отговори
Представям си преди 11 месеца
...ако Коцето беше казал за одобрение от Посолството! Въй въй въй...!
117
2
 
10
 
! Отговори
А ХОДИ ГЛАСУВАЙ преди 11 месеца
АЛА-БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА И 300 000 ГЛАСА СА МИНАЛИ КЪМ ПП-ДБ?
116
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Имаме си американски Путин! Кироооо, вземи се застреляй! От посолството.
115
1
 
20
 
! Отговори
ЗА МАЛКО... преди 11 месеца
КИРО И АСЕН САМО ДЕТО НЕ СПОМЕНАХА ПЛАНОВЕТЕ СИ, ЧЕ ЩЕ ОТВОРЯТ ЗАТВОРА НА ОСТРОВ БЕЛЕНЕ ЗА ТИЯ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЯХ!
114
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вярно бре,представям си ако бяха изловили Костя и неговите съратници от *** да коментират,как евентуално са съгласували с едно посолство,как трябва да овладеят държавата и как трябва да подменят всички структури в нея,какъв чутовен"скандал"щяхте да ни поднесете и каква щеше да е реакцията,а сега все едно дъжд ни е понамокрил!
113
5
 
10
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 11 месеца
Представяте ли си записите да бяха свързани с ГЕРБ? Малеее, тонове помия от сутрин до вечер по медиите, стачка пред НС, плакати, ууу, долу... А сега? НИЩО... НИЩО... НИЩО...
112
1
 
4
 
! Отговори
Ала бала преди 11 месеца
С вас сме, господин Президент! Ама тва е ала бала! :)))
111
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
СЛЕД КАТО САМИЯ КАНАДСКИ ШАРЛАТАНИН ПРО100 КИРО СЕ ПРИЗНАВА,ЧЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ППДБ-ЛГБТ СА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 7-10% И ЧЕ АКО НЕ БИЛИ НАПРАВИЛИ С РАДЕВ АЛА БАЛА НА ИЗБОРИТЕ-РАЗБИРАЙ ФАЛШИФИКАЦИЯ ТО ППДБ-ЛГБТ ЩЯЛА ДА Е 4та ИЛИ 5та ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ТО ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ ИМА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА ОТ КОЕТО СЛЕДВА АРЕСТИ ЗА ВИНОВНИТЕ И АНУЛИРАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И НАСРОЧВАНЕ НА НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.
110
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако вземат да пускат записи на всички политически групировки, направо ще стане апокалипсис в българската политика, щото всички са мекерета :)))
109
4
 
8
 
! Отговори
До 104 преди 11 месеца
Протестите тогава бяха срещу нахлуването на Гешев в президентството и чадъра му над Бойко,за който одавна се знаеше,че е мафиот и крадец,но народа нямаше смелост да се обедини и реагира.Искрата беше запалена от Гешев.Ако е мъж,както се прави,сега ще застане срещу тия,които закриляше и ще каже цялата истина.Но едва ли.
108
1
 
12
 
! Отговори
КАКТО СИ ИСКАТ. преди 11 месеца
ЩЕЛИ ДА УВОЛНЯВАТ ЗАКОННО И НЕЗАКОННО, ЩЕ СМЕНЯТ ВСИЧКИ ШЕФОВЕ И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ КАТО СТАЛИН ИЛИ КАТО ПУТИН.
107
3
 
5
 
! Отговори
Парадокс преди 11 месеца
ГЕРБ-СДС + ДПС + ИТН (малкото ДПС) + Руди Гела + едно рамо от БСП (някой като Иван Кръстев) = най-добрата и стабилна коалиция, с утвърдени традиции в краденето.
106
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най опитните в злоупотребата с власт май завиждат ... всъщност ГЕРБ и ПП се самоунищожават взаимно, което не е лошо. ДБ са на хигиенично разстояние от скандала. БСП и ИТН се опитаха да се слагат на ГЕРБ и сега не могат да се правят на девствени. ГЕРБ не могат да се възмущават, че всичко се сагласува с "началниците" по тяхната собствена терминология от не отдавна. Просто сега ГЕРБ искат по голямо парче от баницата, след като ПП се поиздъниха - нищо друго!
105
3
 
10
 
! Отговори
ПП преди 11 месеца
Буквално си признават че са синхронизирани с посолството на САЩ и са фалшифицирали изборите с АЛА БаЛА, но вие пак Бойко ви виновен! Това ме той е марионетка и мафия не оправдава ПП!!!
104
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не виждаш ри ме само 7% избират ПП! ПП са фалшифицирали изборите чрез АЛА БАЛА с президента! Техни думи те мои!!
103
1
 
11
 
! Отговори
До 100 преди 11 месеца
Ааа тогава имаше протести! А сега срещу овладяването на държавата от САЩ никакви протести..защо ли?
102
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако този разговор беше записан при депутати и ръководството на Възраждане ,отдавна службите да са се задействали и да има арести,а да не говорим,че по медиите какъв шорошки вой и помия срещу Възраждане шеше да е.Обаче нали става въпрос за краварски либврални джендърясали мекеренца службите си траят,а по медиите се чудят как да ги оправдаят