Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт

Нямало друг вариант освен замразяване на преговорите
265
Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Няма друго решение в случая. Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа. Единственото възможно решение в тази ситуация - преговорите ще бъдат замразени, докато не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат предвид ситуацията, възможни са всякакви варианти, но не бива да се спекулира", заяви пред БНТ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Още по темата

Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт".

"За да бъдат размразени преговорите трябва да се гарантира, че властта няма да бъде упражнявана така както си говориха тези момичета и момчета. Няма посолство, което да приеме такъв разговор", допълни Даниел Митов.
Според него изреченото от Кирил Петков за назначаването на шефове на служби е невярно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, отбеляза Митов.

"По този начин се налива гориво в двигателя на "Възраждане". Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите. Целият останал състав на правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде съставен от експерти", коментира Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е изгодно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Даниел МитовПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
8
 
3
 
! Отговори
До 140 преди 11 месеца
Ти си разбрал недоразбрал.Никой не е казвал службите да се овладеят от чуждо посолство.Айде стига сте си фантазирали.
140
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До134. Напротив няма кой и кои да са по близки до ЕС от тях . А има други като възраждане искат да сме в Русия . Не го показват открито но са си лицемери . Пречат за влизане в Шенген и Еврозоната , а това кратко значи . Близо до Русия .
139
5
 
11
 
! Отговори
Ако Президента даде преди 11 месеца
Мандат и се коалират ( без протести)това значи българина приема американскато колониално управление доброволно! Защото те в очите ви го казаха и го чухте нали??
138
2
 
12
 
! Отговори
ВЪН! преди 11 месеца
В мътното и недемократично време, в което живяхме в 90-те за едно да пуснем танковете или да разтурваме седянката народа се вдигаше като на въстание и политическата кариера на най-високопоставените приключваше НА МИГА. А сега Митов ни говори ала-бализми и се изнизва като пpъ.дHя в ***.
137
4
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 11 месеца
Кирчо и Кокорчо, защо не излезете малко до се поразходите по улиците, да се видите, така, с обикновени хора, ама без охрана? Да усетите народната любов? Стиска ли ви?
136
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз предлагам всяка партия да си има отдел "Записи".Да си се записват взаимно и така да се контролират взаимно.Какво ще кажете за тази идея?
135
3
 
9
 
! Отговори
Извинете преди 11 месеца
Но може ли КирУ да говори за овладяване на националните слежби за сигерност от чеждо посолство и да няма никакви последици!!! Съд, прокуратура, държавна сигурност?!!
134
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Освен ПП тия са другата заплаха за България. Радев не давай мандата
133
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако забелязвате, през последноте 20 и кОсур години, те просто изникват като гъби от някъде, изведнъж били всичките патриоти или демократи, изберете си едно от двете и естествено само празни приказки...:))
132
7
 
4
 
! Отговори
Гадняр преди 11 месеца
При Възраждане е невъзможно да се появи такъв запис, защото Костя получава заповедите директно от Москва и предава нарежданията на зомбитата в провинцията. Там няма нужда от два часа дискусии, изказвания и спорове. Действа се по Сталинистки.
131
2
 
11
 
! Отговори
Защо няма преди 11 месеца
Отворено дело за преврат, национална измана и фалшифициране на изборни резултати???
130
2
 
17
 
! Отговори
УРСУЛА Е БЯСНА... преди 11 месеца
КИРО И АСЕН СА АУТ ОТ ПОЛИТИКАТА...... КОЙ В ЕВРОПА ЩЕ СЕДНЕ ДА ГОВОРИ С ТЯХ, КАТО ЗНАЯТ ЧЕ ГИ ЗАПИСВАТ И ЩЕ ГИ КОМПРОМЕТИРА..... ПП-ЗАКРИВАЙТЕ ПАРТИЯТА...
129
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ппдб са най голямото лъжливо и крадливо зло в българската политика. За 3 години разрушиха държавата и ни върнаха 20 години назад.
128
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прокуратурата кога ще започне разследване
127
0
 
5
 
! Отговори
Пуу пуу преди 11 месеца
КирУ иска да е като Путин! Да управлява авторитарно и да го избират само него!
126
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Двама се карат,третия печели.Народна поговорка.Сега Копейкин потрива доволно ръце и мечтае за скорошни избори?ПП изгубиха големия си шанс да се справят с ГЕРБ и като малки деца се поддадоха на ухажванията на хитрата лисица Бойко,който на едни избори ще понесе по-малка щета от тях,защото избирателите му са бетонни глави,които трудно можеш да разбиеш.Особено купените.
125
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Киро е елементарно момче.Баща му някаква мутра от 90-те иска да го пробута в управлението.
124
2
 
1
 
! Отговори
Спиров преди 11 месеца
Искаме Георг ггггг министър председател!
123
4
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 11 месеца
Трябва да отстраним тези шарлатани от политиката! Като трябва - нови избори! Докато неумният ни народ не разбере, че повече не трябва да гласува за тях! И да ги прати където им е мястото - при Волен Сидеров, Валери, шкембето Каракачанов, Бареков, Мая, Марешки... Или поне да паднат до 4 процента! Тогава най-после ще имаме успокояване на политическата обстановка! И да не избираме повече кypваpи и пeдepactи! Тогава ще има стабилно парламентарно мнозинство и правителство!
122
3
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 11 месеца
И Американския Посланик Да Си Събира Куфарите и да Хваща Самолета ......Не Ни Трябват Гннусни Човечета ............ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА