ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността

Борисов: Тежко е времето, не е по силите на една партия
190
ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността
Снимка: архив, БГНЕС

Мария Габриел и Николай Денков водят преговорите и мисля, че са много близко до вземане на решение, но докато няма резултат, нищо не е договорено. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"ПП искат сами да си носят отговорност, включително и с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните изисквания. Ако има одобрени експерти от по- широк спектър и те ги приемат, но това е тяхно право", обясни той относно бъдещия състав на кабинета.

Още по темата
Според него е хубаво и Мария Габриел да предлага имена на министри.

"Много е тежко времето, не е по силите на една партия, но те имат високо самочувствие от Промяната", коментира Борисов.

Относно обвиненията на бившата "Мис България" Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт", той отсече, че не я познава.

Тя беше определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си.

"Аз не я познавам тази жена, никога, по никакъв начин не съм се срещал с нея. След като направихме съдебната реформа, става явно модерно всеки - Бойко Борисов, Бойко Борисов... оставете ме вече, две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Не я познавам, как може да знае за мен човек нещо, щом аз не го познавам", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
11
 
! Отговори
Борис Бойков преди 10 месеца
Близко сме до баницата-требе да почнем да я разделяме
138
2
 
9
 
! Отговори
. преди 10 месеца
гладах я тази известна ку..ва сутринта по телевизията. през цялото време ревеше за "мъжа си", един от многото чичко паричковци, колко бил порядъчен,невинен и пр. и пр. и как - забележете съда и прокуратурата го лашкали насам,натам.Ама те били подчинени доскоро на ББ и от 2 седмици се пречистили,та се надявала сега да погнат него. Пък онази от Барселона,колежка по креватно печелене на пари й била приятелка,та тя знаела всичко,ама няма да каже щото тайна.Дрън дрън и пляс пляс,плейметка с извинение
137
4
 
4
 
! Отговори
Сатир преди 10 месеца
Боко иска да остави КирКорЛор да се наиграят и о ерат. Да но целокупния български народ ще изяде изтропаното. Що бе боко?
136
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хахаха умно красивите какви са смешни.. един след друг се мятат на амбразурата да бранят еднокнижника
135
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
115 Мария Габриел, номинирана от ГЕРБ,която е членка на ЕНП, 4 години европейски депутат и два мандата по 3 години европейски комисар с много важни ресори- цифровизация в ЕС и иновации, култура и младежта. Всеки грамотен може да оцени това. А кой е Кирил Петков, луфтер, лъжец, прелюбодеец, бизнес играч със западащ бизнес, който яхна държавната софра. Къде е ПП в ЕС, никъде в европейските структури. На повикване в "посолството".
134
2
 
8
 
! Отговори
Ахмак преди 10 месеца
Миналата година Кирчо арестува Бойко,а Гешев го пазеше....сега наобратно
133
2
 
7
 
! Отговори
Зевзек преди 10 месеца
Сделката е ясна-Буци ще бъде изпран,а ПП получават цялата власт с мижавите 600000 гласа.Измамените сме ние.
132
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
134 Габриел не е отговаряла за "приемането ни в Шенген", а за иновациите, науката и младежта. Това бе ресорът й във втория мандат. Първият бе цифровизозията на ЕС, много важен, с огромен бюджет. Там решенията се вземат колективно, с участието на останалите комисари. Не Габриел е виновна, че дойдоха чалгари и шарлатани ИТН,ПП, които счупиха държавата, надуха инфлацията, пробушиха бюджета и ни отдалечиха от Шенген. С експериментите на изчегъртвачи, ***, които яхнаха преврата на Радев.
131
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Давайте накратко и направо кажете на посолството да ги публикува тия имена.
130
2
 
6
 
! Отговори
Тоя гнусар преди 10 месеца
България и нейното европейско развитие се оказва заложник на Асен Василев и егото му,който стабилно обурка финасите на държавата,а сега заплашва да продължи хаоса и да я остави отново в ръцете на руските служби,ако не е финансов министър.Цял народ е заложник на амбициите и ината,жаждата за власт Кокорчо. Денков е пълен ***.
129
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Боко, Боко, наистина си тиква. Пр.ост си до безобразие.
128
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Време е да се върне мандата неизпълнен. Това е отговорното поведение, когато става достояние на целия народ, че изборите са били манипулирани.
127
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тежко ти Българио!!! таман бат ти Бойко се научи да те управлява и дойде края :(
126
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП не преговарят, просто включиха компютъра на "ПиАр, сега!". Само наивници могат да им вярват. Те са безкрупулни бизнес играчи, които действат задкулисно, неискрено, употребявайки чужди идеологии, лозунги, с популистки ПиАр прийоми. Важна им е само властта и парите. Видяхме в записа, че изобщо не са имали намерение, да спазят споразумението си с ГЕРБ, за ротационен премиер. Така ще е с всичко друго.
125
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 131. И какво направи за 3 години? Тя отговаряше за приемането ни в Шенген. Тая е по-продажна и от Кире.
124
3
 
1
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 10 месеца
Братя БЪЛГАРИ Има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България!Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!!
123
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тежко ти , Българийо! Това ще е най-некадърното и продажно правителство. Разсипахте я тази държава.
122
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
115 Ноуп! Това изобщо не е вярно! Два мандата европейски комисар, с огромен бюджет, отговорност и огромен труд извършен през годините, не е за "некадърни". От втория мандат на Габриел която стартира в Брюксел, като европейски депутат, изминаха 3 години. Това са много години, завиден стаж в ЕП и ЕК. Представлявайки България Габриел е била в почти ежедневен контакт, с президенти и премиери на европейски страни и не само.
121
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
128 Видяхме, отговорността на ИТН, неуспяха да съставят правителство. Кандидатите, които номинираха бяха пълна скръб. Стига експерименти! На гърба на хоратар
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов да прояви по-голяма отговорност към електората си. Хората не са гласували за ПП!! По-добре на избори, отколкото с тези лузъри и нехранимайковци, от ПП. А още не е изчерпан третия мандат...ако там някой прояви отговорност към хората, които чакат заплати и пенсии.