ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността

Борисов: Тежко е времето, не е по силите на една партия
190
ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността
Снимка: архив, БГНЕС

Мария Габриел и Николай Денков водят преговорите и мисля, че са много близко до вземане на решение, но докато няма резултат, нищо не е договорено. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"ПП искат сами да си носят отговорност, включително и с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните изисквания. Ако има одобрени експерти от по- широк спектър и те ги приемат, но това е тяхно право", обясни той относно бъдещия състав на кабинета.

Още по темата
Според него е хубаво и Мария Габриел да предлага имена на министри.

"Много е тежко времето, не е по силите на една партия, но те имат високо самочувствие от Промяната", коментира Борисов.

Относно обвиненията на бившата "Мис България" Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт", той отсече, че не я познава.

Тя беше определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си.

"Аз не я познавам тази жена, никога, по никакъв начин не съм се срещал с нея. След като направихме съдебната реформа, става явно модерно всеки - Бойко Борисов, Бойко Борисов... оставете ме вече, две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Не я познавам, как може да знае за мен човек нещо, щом аз не го познавам", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Планът по изпирането продължава!
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
''Да ви прилича на човек който може да преговаря ? Боже господи тя не може да каже две на кръст само клишета нищо и никаква култура нито ерудиция... Миколай и той същия жалко за нашата нация можеше да сме като Унгария...
97
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най коректното е,ПП да върне мандата и отидем на Избори!И то за да започнем на чисто! Политиците о сскарихте И това НС,и то Още преди да е заработили! Предатели!!
96
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП бяха инсталирани в политиката за да унищожат ГЕРБ/Борисов. И това ще стане, с подкрепата на ГЕРБ/Борисов.ПП не са политици, а бизнес играчи, авантюристи, за които парите не миришат, дори и руските/на Нексо,черепа, Цв.Василев, са спонсорите им. Не говорят за политики, програма, защото я откраднаха от ГЕРБ, а за власт, паи и постове...как да я вземат лесно, със зрелищни протести, манипулации и как да овладеят държавата. След като клекнат пред ПП, ГЕРБ с наведена глава, ще бъдат посечени на часа
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Миналата година имаше правителство на Киро канадеца предателско за десет месеца по десет грешки сто грешки кражбите отделно ще се броят след време. Отидохте пак да гласувате за тях аз това не мога да го разбера сега ще плачете .
94
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мария Габриел не води никакви преговори. Да ви прилича на човек, който може да преговара? Евро чиновник.
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лошото е, че шоуто на Гешев "Чисти ръце", няма да донесе чистота в държавата. И след него, магистратите ще изпълняват политически поръчки и ще бъдат зависими от криминала. Може би, по-малко, но ще продължат. Кокто стана в Италия. С тази акция Гешев се стреми да замие своите престъпления. Сега само се кефи и печели време преди да бъде сменен. На принципа:" вие ще ме бутнете, но и аз няма да ви остана длъжен".
92
1
 
5
 
! Отговори
писна ми преди 10 месеца
Аз пък пожелавам да не им е хаирлия новата сбирщина.
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
не може да бъде ! След като само писахте цяла година но не слагахте лайки други да слагат по глупавите сега ще виете на умряло защото сте хитреци.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 95 Само?
89
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За да спаси себе си от посолството от Магнитски, Борисов продаде партията си
88
0
 
5
 
! Отговори
Продават децата си преди 10 месеца
Българи в Бобов дол си продват дъщерите на роми по 2 0000 лева за да си купят пиене и коли!
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Те болните докат стигнат болницата жа си заминат. Безнадежден случай сни.
86
1
 
6
 
! Отговори
не може да бъде! преди 10 месеца
Вече сериозно считам ,че времето е такова,че е нужна от наша страна специална позиция против войната и за неутралитет.тези дни Си Цзин Пин на съвещание на висшето китайско ръководство е призовал китайската армия да се готви за най-лошото!!Аз лично съм против правителство на ПП,защото се показват поне засега като национални предатели!Против съм и срещу всички които искат да ни вкарат във война/проф-Тагарев напр....по-скоро проф.Магарев!/А те не са никак малко!Бог да ние на помощ!
85
1
 
3
 
! Отговори
batMancho преди 10 месеца
До gogo: То няма нужда да изброявам толкова и да съм многословен. На всички е ясно, какво се случва в момента. И, да! Може би си прав. Не знам дали не е време за разпад на тази партия и създаването на една нова народна партия, която да наследи политиките стария Герб от преди Юмручето да излезе пред умнокрасивитета. А за *** - не се притеснявай. Те, поне засега, си имат ППДБ и ще си гласуват с антигерб настроенията. Но пък, ако го няма ГЕРБ, може би няма да има смисъл да има и ППДБ.
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП.дб показаха че са безкруполни играчи национални предатели също като Герб.сдс но сте гласували за тях макар че изборите както сами си казаха са скалъпени нископостно при това. Ако се чувствате излъгани протестирайте !
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега разбрахте ли защо САЩ привикаха Гешев на инструктаж преди да си скъса оставката? За да прилага натиск ако Тиквата се опъва за коалиция с ПП.
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
44 България беше на ръба, с ПП държавата се хлъзгава в пропастта. ПП са прецедент в българската политика, лош, токсичен, престъпен.
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хаирлия да е новото правителство голямо веселие направо веселба се задава и заиграва пардон ни закопава. Хора вие наред ли сте или не сте предатели сте.
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП бяха инсталирани в политиката за да унищожат ГЕРБ/Борисов. И това ще стане, с подкрепата на ГЕРБ/Борисов.ПП не са политици, а бизнес играчи, авантюристи, за които парите не миришат, дори и руските/на Нексо,черепа, Цв.Василев, са спонсорите им. Не говорят за политики, програма, защото я откраднаха от ГЕРБ, а за власт, паи и постове...как да я вземат лесно, със зрелищни протести, манипулации и как да овладеят държавата. След като кекнат пред ПП, ГЕРБ с наведена глава, ще бъдат посечени на часа