Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение

БСП останала единствената партия, а не сбирщина или ГМО
145
Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разграничи социалистите от случващото се в парламента и физическите сблъсъци, до които се стигна днес.

"Две кохорти взаимно се обвиниха в национално предателство. Едните, т. нар. евроатлантици бяха обвинени за служба на чужди посолства. Те от своя страна обвиниха другите в Путинизъм, слуги на Путин, защитници на интересите на Русия. Плюха се буквално, чупиха си очила, късаха си ризи. Наричаха се джендъри срещу фашисти. Стигна се до екстремизма на „Възраждане“ да искат нахлуване в Народното събрание и да говорят за преврат и контрапреврат. Видяхме разруха, дъно и падение. Ние не сме част от това", посочи Нинова.

Тя настоя, че иска да разграничи БСП от това, което се случва в НС.

Още по темата
"Не искаме да ни слагате по един знаменател", отсече червената шефка.

"БСП остана единствената партия, българска, която не се кланя на никого и взима решенията си за национализация интерес. Социалистическа, единствената, която се бори с неравенствата и партия, а не сбирщина или ГМО, което е пуснато на политическото поле само да руши", скочи тя.

По думите й в момент, когато България има нужда от стабилност, а хората от сигурност, това което се случва в НС е разруха, дъно и падение.

"Само ние от БСП не сме част от това. Най- хубавото нещо в политиката е да си независим, за да може да взимаш свободно решения и ние от БСП не се кланяме нито на едното, нито на другото посолство и заради това предлагаме третият път на развитите и това е пътят на българския национален интерес. Предлагаме мъже и жени, които могат да казват „Не“, когато е засегнат българския национален интерес. Уверявам ви, че националният интерес може да бъде защитен стига да има отговорни политици", каза Нинова.

"В този екстремизъм, алчност за власт, договорки с мафията за правителство на всяка цена, на омертата, за спасяването на Борисов не се чу нито дума с грижа за хората. БСП сме единствената, която в тези размирни седмици не само постави въпроса с грижа за хората, а свърши работа, но нашите закони за безплатни лекарства, за увеличение на минималната заплата на 850 лева и преизчисляването на пенсиите бяха отхвърлени от другите ПГ", посочи тя.

Според нея трябва да има санкции за депутатите, когато се стигне до скандал като днешния.

Тя обвини председателя на НС Росен Желязков, че не е реагира адекватно. "Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма. Не може да абдикираш от работата на НС само защото фашисти и екстремисти са се сбили", отсече Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 месеца
БСП СЕ ПРИТЕСНИ, СЛЕД ПЪРВИЯ НАБИТ СОЦИАЛИСТ ЩЕ ИМА И ОЩЕ.. РУСОФИЛИТЕ БИЯТ СОЦИАЛИСТИ ЛЕЛЕ
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Велико народно събрание и забрана на политическите партии. Експертен кабинет поне 20 години.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябваше им убедителен аргумент да не разглеждат удължаване на бюджета, защото няма пари да го удължат. И измислиха да се бутат и да се плюят. Умни хора.
23
1
 
13
 
! Отговори
Лили преди 10 месеца
Тая пак изскочи в удобния за тях момент и пак се прави на ,,велика" Стара,печена мошеничка,Г- жа Лъжа Сега разбра,че сме разруха,дъно и падение и защо бе г- жо Лъжа?!
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако недоволните от Борисов бяха гласували за БСП, сега ББ щеше да се крие сред някоя магнолия, страната да започне да става нормална, а тази клоунада нямаше да ви срами. И писъците как щели сме да излезем от ЕС и НАТО са разбира се словесен онанизъм, както бяха хулите за "Хартиената коалиция".
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Закрийте президентството и парламента и се управлявайте като Швейцария, децентрализирано по отделни общини и градове. Така нито Путин ще ви обявява война на всяка община, нито чичо Джо ще ви кара всяка община поотделно да обявява война на Русия. Изобщо няма да им се занимава с вас.
20
4
 
14
 
! Отговори
от бузлуджа преди 10 месеца
тая говори за независимост на партията и :) е тва не е ли цинизъм ? те били единствените дето милеели за обикновения българин моля ви се . точно партията дето доведе до фалит България няколко пъти и открадна на хората парите била загрижена за работещите бедни .
19
3
 
8
 
! Отговори
Ганьо преди 10 месеца
Че то винаги е било така и така и ще бъде с това племе на тази територия. А БСП да не се правят на хрисими, защото много добре ги знаем, че и те са същите.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако имаше лустрация след прехода ,такива елементи , дето си изкараха трудовия стаж в парламента,сега нямаше да ги има и България щеше да е съвсем друга.Докога ще ги гледаме тези ,едни и същи мутри.Те не могат да сътворят нищо продуктивно за държавата.
17
6
 
15
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ преди 10 месеца
СА ПО-ГОЛЕМИ ЗВЕРОВЕ ОТ ДРУГИТЕ...
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре описа партията си ...
15
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Слава на Възраждане - за фашистите само бой
14
7
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
Значи ПП дебе, обвиняват възраждане без да имат нито едно доказателство!!! А ПП има записи срещу тях и пак се мислят за недосегаеми, каква наглост!!! И сами казаха че избирателите на ПП са прости, каква наглост, крадеца вика дръж крадеца!!! ЗАТВОР ЗА ТИЯ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ!!!! Ще направят правителство с ГЕРБ, но тогава ще трябва да защитим България от тези предатели! Иначе ще ни вкарат хем във война, хем ще ни заличат като държава! Тия не мислят за нас! Те са агенти на чужди държави!!
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази крушовишка крадла ако не се обади не може.
12
0
 
5
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 10 месеца
Логично и традиционно не само за нас.При всяка промяна отгоре нещо се пени,както при вълните.Все пак само слова,а по света има и по-драстични без говор разправии.
11
7
 
22
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Хора, събудете се! Нека изметем тази уродлива коалиция. Хора, които нямат нищо българско в сърцата си, ще бъдат инсталирани от "посолството", за да плати България с кръв за чужди интереси. И ако не се събудим, за да ги изметем, аз ви гарантирам, че точно това ще се случи.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То беше ясно че ще се стигне до такива сцени.Прекалено много се мразят.Ама както се мразят ако Възраждане спечелят следващите като нищо да се коалират с Промяната.Щом с Баце се коалираха защо не и с Възраждане.Вече нищо не може да ни учуди.
9
8
 
3
 
! Отговори
СУДАН.ВОЕННИ.ВАГНЕР преди 10 месеца
БЪЛГАРИЯ.ВОЕННИ.ВЪЗРАЖДАНЕ..... ВСЯКА ПРИЛИКА Е ВЯРНА...
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Първо за председател на НС трябва да се избира човек с авторитет и тежест, за да не стават такива неща. Сега откъде да го намерите такъв, си е ваша работа. Вършете си работата!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
разберете се като мъже бе Корни