Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение

БСП останала единствената партия, а не сбирщина или ГМО
145
Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разграничи социалистите от случващото се в парламента и физическите сблъсъци, до които се стигна днес.

"Две кохорти взаимно се обвиниха в национално предателство. Едните, т. нар. евроатлантици бяха обвинени за служба на чужди посолства. Те от своя страна обвиниха другите в Путинизъм, слуги на Путин, защитници на интересите на Русия. Плюха се буквално, чупиха си очила, късаха си ризи. Наричаха се джендъри срещу фашисти. Стигна се до екстремизма на „Възраждане“ да искат нахлуване в Народното събрание и да говорят за преврат и контрапреврат. Видяхме разруха, дъно и падение. Ние не сме част от това", посочи Нинова.

Тя настоя, че иска да разграничи БСП от това, което се случва в НС.

Още по темата
"Не искаме да ни слагате по един знаменател", отсече червената шефка.

"БСП остана единствената партия, българска, която не се кланя на никого и взима решенията си за национализация интерес. Социалистическа, единствената, която се бори с неравенствата и партия, а не сбирщина или ГМО, което е пуснато на политическото поле само да руши", скочи тя.

По думите й в момент, когато България има нужда от стабилност, а хората от сигурност, това което се случва в НС е разруха, дъно и падение.

"Само ние от БСП не сме част от това. Най- хубавото нещо в политиката е да си независим, за да може да взимаш свободно решения и ние от БСП не се кланяме нито на едното, нито на другото посолство и заради това предлагаме третият път на развитите и това е пътят на българския национален интерес. Предлагаме мъже и жени, които могат да казват „Не“, когато е засегнат българския национален интерес. Уверявам ви, че националният интерес може да бъде защитен стига да има отговорни политици", каза Нинова.

"В този екстремизъм, алчност за власт, договорки с мафията за правителство на всяка цена, на омертата, за спасяването на Борисов не се чу нито дума с грижа за хората. БСП сме единствената, която в тези размирни седмици не само постави въпроса с грижа за хората, а свърши работа, но нашите закони за безплатни лекарства, за увеличение на минималната заплата на 850 лева и преизчисляването на пенсиите бяха отхвърлени от другите ПГ", посочи тя.

Според нея трябва да има санкции за депутатите, когато се стигне до скандал като днешния.

Тя обвини председателя на НС Росен Желязков, че не е реагира адекватно. "Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма. Не може да абдикираш от работата на НС само защото фашисти и екстремисти са се сбили", отсече Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е то скандалите тепърва предстоят.Това е само началото.
45
11
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Възраждане=Путин
44
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много е добре, че според авторитетна прогноза на Международния Демографски Институт българите ще изчезнат след около 50 години. Това гнусно племе не трябва да съществува на планетата.
43
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят, пионери - днешни пенсионери, труден път ни чака, труден път. Чавдарчетата родината обраха, ТКЗСетата са техен път, а ти народе възродени - обран от СССРето и вкаран в колхоза на ТКЗСето - питаш и плачеш: "Къде ми е земята на моите деди?" в "Какви ръце ми е земята на моите деди?"!
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
45 Как да не сте част от това, Нинова? Нали бяхте в коалиция с ПП,ДБ? Нали не изнасяхте оръжие за Украйна, но само на думи, докато фирми близки до БСП богатееха, а ти беше министър на икономиката, в проваленото правителство на ПП...
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
България е държава от зрънчо, където живеят най-елементарните, най-бедните и най-безперспективни същества на света.
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В политическите партии са се събрали най-ненужните хора в обществото. Извоювали са си правото да бъдат преизбирани от народа и ако някой все пак не е удобен за партията, излиза от списъците. Затова изборите не решават въпроса. Забрана на политическите партии и експертен министерски съвет - това е изхода, колкото и да не ви се иска.
39
7
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
Браво на Възраждане, отдавна чакахме да им счупите носовете на тия безсрамни продажници. Ама като говоря, някои хора си мислят, че роса има по челото им. Не, няма. Предателите само това заслужават.А *** да се снишава, че и нейното време наближава.
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От цялата работа стана ясно защо САЩ привикаха Гешев за инструктаж преди скандалите. За да притисне Тиквата с барселонската афера ако се съпротивлява за коалиция с Продължаваме Измяната.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това виждаме всички, какво предлагаш?
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Брюксел и Вашингтон знаят ли че Нинова е ,,независима,, ? Като дойде едни американски сенатор и заповяда на правителството на БСП с Орешарски да спре южен поток и той го спря . Един сенатор дори и не официялната власт в САЩ . Смятай колко е ,,независима,, БСП . Те затова и изчезват като партия .
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Ние не сме част от това, посочи Нинова." - Ама вие отдавна не сте част от това, което се случва в държавата. На следващите избори вече няма а сте част и от тези които стъпват в парламента.
34
7
 
7
 
! Отговори
пак аз преди 10 месеца
Най-голямата ПyTиHиCTka нямала нищо общо!?! Демагогия на ента степен. И не е проблема, че тая пaчa си вярва ... проблема е, че 400-500 хиляди лоботомирани и вярват.
33
1
 
15
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
Ние не сме стигнали дъното,а одавна дълбаем в него другарко Нинова !
32
7
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 10 месеца
Вижте какво става в Косово. Трябва и в България руските служби да предизвикат боеве. Още седмица и тях ще ги тъпанят по следствията. Безкомпромисно отношение към рубладжиите. Те разбират само от глад и бой, никаква демокрация за тях. Като им дадеш демокрация и създават кърлеж и унищожители като Донев и радев
31
2
 
7
 
! Отговори
До 3000 ЛВ ЗА ДОЛАР преди 10 месеца
от стенограмата на НС : ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ЕВГЕНИЙ БАКЪРДЖИЕВ: В 18,47 ч. бе съобщено, че Николай Добрев и БСП връщат мандата и че е постигнато съгласие президентът да назначи служебен кабинет, да насрочи предсрочни парламентарни избори през втората десетдневка на април.В 19,30 ч. българско време във Вашингтон Международният валутен фонд свика спешно заседание за България.ГЕОРГИ БОЖИНОВ (ДЛ, от място): И парите потекоха.
30
3
 
13
 
! Отговори
Майора преди 10 месеца
Нинче вашето време мина и вие се кълнете че не подкрепяте никога , а всъщност сте с Русия и смятате че войната на Путин е нормална! Мина времето когато каквото каже ЦК , това о става! Но видяхме как в предходния кабинет вашите социални плащания доведоха до дупка в бюджета на НОИ и не се знае дали децата ни ще получат пенсии, важното е вие да си вземате заплатите!
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
предателите от посолството мястото им е в затвора..
28
3
 
9
 
! Отговори
3000 ЛВ ЗА ДОЛАР преди 10 месеца
КОЛКО СТАБИЛНИ БЯХМЕ КОГАТО БСП УПРАВЛЯВАШЕ, НАПРАВО БЯХМЕ МИЛИОНЕРИ!
27
8
 
7
 
! Отговори
Атос преди 10 месеца
Зад всичко стоят руските агентурни служби ,руското посолство и Радев.Ако Нинова каже това публично,ще я пздравя.