Радев от Молдова: Целувката между Борисов и Петков поражда отвращение

А то не води до устойчиви решения, посочи президентът
1 юни 2023 12:12, Стела Стоянова
533
Радев от Молдова: Целувката между Борисов и Петков поражда отвращение
Снимка БГНЕС

Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение. А то не води до доверие и устойчиви решения.

Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти преди срещата на върха на Европейската политическа общност в Молдова, предава БТА.

Още по темата
Коментарът на държавния глава е във връзка с разговорите между парламентарните групи на "Продължаваме Промяната - Демократична България" и ГЕРБ - СДС за съставяне на правителство с втория мандат. Когато го връчваше, Радев препоръча на Николай Денков да не го реализират.

Мисля, че Мария Габриел (ГЕРБ - СДС) и Николай Денков (ПП - ДБ) са много близо до решение, каза по-рано днес председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


533
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев, как може да дадеш мандата на ПП, които се сдушиха с ГЕРБ и изиграха народа? Срещу кой вдигна юмурука? Срещу същите, които управляват сега! И от 2005 година крадат като изоглавени , не ГЕРБ и ДБ,ДСБ, а ПП,ДБ,ДСБ и ГЕРБ, каква е разликата?!Защо не го даде на Слави или ДПС или БСП или дори Мая, Дончева, АБВ ?
276
8
 
7
 
! Отговори
Прав е преди 10 месеца
Радев е напълно прав. Въпросът е, че тия в наглостта си и отвратителната жажда за власт (от която скоро ще повръщат) ще докарат държавата до гражданска война. В момента са се изпонас*али и правят протести пред Президентството, въпреки че всеки вижда, че са като малко коте, което се ежи на лъв-това може да направи от страх само-ако мине мине. Защо медиите мълчат за протестите против ПП-за да не се разбере. Да се разбере и ще стане погром. гов*дата на пп нали това искат-майдан.
275
2
 
0
 
! Отговори
Май Джони Кеш преди 10 месеца
The kiss of fire
274
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ОТВРАЩЕНИЕ, ЩЕ ПОВЪРНА: "БОЙКО И КИРО СЕ РАЗБРАХА ЗА КИНТИТЕ ОТ МРРБ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРАСЬО ЧЕРНИЯ! АФЕРА ПИТА: ИМА ЛИ ЧАДЪР НАД К.Ч. В ПРОКУРАТУРАТА И СЛУЖБИТЕ?!" .........., а народа кучета го яли, нооооо... и вие ще повръщате и връщате, а Киро ще умре, коня ще го изяде!
273
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"ОЛИГАРСИТЕ ЗАД КОПРИНКОВ И УЗУНОВ С УЛТИМАТУМ: ИЛИ УБЕЖДАВАТЕ РАДЕВ ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ, ИЛИ ПОТЪВАТЕ С НАС!" ..........., ако махнете Гешев, ще разбия огледалата и сте аут!
272
7
 
6
 
! Отговори
А,тоя преди 10 месеца
дето ни убеждава,че не иска власт,какво прави в Молдова,не трябваше ли оня гълъб дето се води премиер да е там? До колко ли време Митрофанова,ще знае какво се е говорило и длучило на тая среща?
271
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
запитали песимиста и оптимиоста, какво поражда една "целувка" между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.Песимистът казал: поражда отвращение!Оптимистът отвърнал: по-добре отвращение, отколкото хаос и погром в страната!
270
8
 
16
 
! Отговори
Me преди 10 месеца
Целувката между Радев и Гешев пък буди възторг сигурно! Импийчмънт и съд за Радев!
269
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Кой е ДАНИЕЛ ЛОРЕР?ЛОРЕР е роден в ШВЕЙЦАРИЯ, израснал е в Белгия, произход турски евреин от рода Челибон агент на Мосад. Завършил е Компютри и информатика в ТЕЛ АВИВския Технически Университет стартирал с 1-ва стартъп платформа в ИСТАНБУЛ където направил първите милиони. ЛОРЕР на иврит се превежда капитан, навигатор, командир издаващ КОМАНДИ, направляващ."
268
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПИАР-кампанията на Продължаваме промяната на Киро и Асен бе водена от израелската ПИАР компания CIY Global. която е собственост на генерал.ДАНИ ЙАТОМ шеф на МОСАД (ген.Йатом произход украинец от гр,Черневци).От гр.ЧЕРНЕВЦИ е НОВАТА украинска посланичка млада специалистка сексоложка. БОКО Тиквата 12 години развява ФЛАГА с 2 СИНИ линии в сградата на МВнР пред очите на всички български тв-зрители, което е ПРОЕКЦИЯ на ИЗРАЕЛСКОТО знаме.Ментор на КИРО ПРОСТОТО в Харвард е бил професор Стийв Йардлинг щатен агент МОСАД.
267
8
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Радев да не забравя, че най-голямо отвръщение в последните 2 години, и особено сега, поражда той. Той е прът в колелото на нормалното развитие и функциониране на държавата. С една дума вреден за страната индивид.
266
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-скъпоплатеният и нищоправещ прави изказване от чужбина,харчи от нашите пари и най-големият виновник всичко това да се случва
265
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев е достоен!
264
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Президента когато е на посещение в странство, невероятно но факт, от там той винаги прави анализ за ситуацията в България. Харчат се държавни пари за неговите посещения в чужбина. Питам се, а защо този Президент, например, във вторник и петък не прави изявления пред българските медии в България от Президентството? Защо? Защо именно той ходи до ЮАР да открива български храм, при условие, че това можеше да го направи и лице от Българската православна църква? България е Парламентарна република, а н
263
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще изперат Борисов, ще изпълняват волята на чуждото посолство, ще крадът заедно Бойко, а тези хиляди хора които жяло лято протестираха, включително и аз ще получат един среден пръст. Всичко както Кирчо казва беше един маркетингов трик, не за промяна, а за да заемат мястото на крадеца и корупционните схеми които вървят с него.
262
1
 
5
 
! Отговори
Инженер преди 10 месеца
Нека да се целуват, щом се харесват. А пък, тези от НС да си се бият. С толщкова много избори, човек вече не знае кой е президент. Генерал ли е или обикновен шапкар. Дори и аз не знам дали Петков е президент или пък Борисов пенсионер. Честита 2023 г. на работещите в БНБ-то им. Както и на получаващите заплатите си от бюджета за 2022 г.
261
1
 
7
 
! Отговори
Изправи се.МУТРИ ВЪН преди 10 месеца
mutri out!!
260
4
 
6
 
! Отговори
Аслан преди 10 месеца
До ЕхоооИ тч е била Българска и благодарение на англо саксите ти господари не е сега
259
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А презиндюга селендур, възпитан от БКП и ЗаКаПечетата, *** в БНА какви впечатления прави!?
258
5
 
14
 
! Отговори
Германец преди 10 месеца
Тоя сто процента еякyлирa спонтанно, като види снимката, на която Бай Тошо и Брежнев са си пуснали език.