Борисов отсече: Най-стабилно е управлението между първи две сили

Едно и също нещо сме говорили, днес го направихме, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 6 юни 2023 16:49 | 6 юни 2023 16:29, Камелия Цветанова
152
Борисов отсече: Най-стабилно е управлението между първи две сили
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отказа да коментира обвиненията на президента Румен Радев, че с правителството "Денков-Габриел" подарява властта на ПП.

Още по темата
"Не искам да коментирам президента, той би трябвало да е обединител, а в ситуация, в която първите две политически сили, подкрепяни от ДПС, е единственото работещо правителство", каза той.

"И ако Корнелия Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат, бяха договорени министрите, но не стана", коментира още Борисов.

"Какво е демокрацията - явяват се партиите на избори, печелят ги, подрежда ги народът добре и най-стабилното, което би могло да сглоби тази подредба, е между първите две политически сили", посочи той.

"Казахме, че няма да ни повлияят никакви атаки отвън, записи... От първия до последния ден сме говорили едно и също и го направихме днес", отсече лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
Сатир преди 10 месеца
най-стабилното, което би могло да сглоби тази подредба, е между първите две политически сили", посочи той. - Какво сглобихте Боко??? За това не съм ходил до урните.
123
0
 
0
 
! Отговори
Star преди 10 месеца
Искаме ,,различното"..не ,,,Промяна".!
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ РАБОТЯТ ! ПРОДАЖНИЦИТЕ КЛЕВЕТЯТ ! ВИДИШ ЛИ НЯКОЙ ДА КЛЕВЕТИ, ЗНАЧИ Е ПРЕДАТЕЛ !
121
0
 
1
 
! Отговори
Пфу преди 10 месеца
Още ли не е в ареста, посрами герб и всички техни гласоподаватели
120
0
 
1
 
! Отговори
Ели преди 10 месеца
Ха,ха,ха ,значи българите гласуват,подреждат партиите безразборно и после политиците в частност Борисов им е виновен?! И какво предлагате нищо.Изхда е 6- ти избори и пак същото,а може и по- зле.Пкямпачи,с кухи глави
119
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нямаш топко, Бойко. Сдавай поста и Делян да идва. Иначе Герб загива. Ти удари дъното, но повлече и народа, а уж за него милееше. Май само за собствената си кожа.
118
1
 
2
 
! Отговори
ofe4 преди 10 месеца
Началото на края на Борисов!
117
0
 
1
 
! Отговори
Край преди 10 месеца
"От първия до последния ден сме говорили едно и също и го направихме днес", отсече лидерът на ГЕРБ" А а? А? Тия нямат очи - имат дупки. Опази ме Господ - с политика да не се занимавам. Пари се правят ама ... как се спи и как си галиш детето!?!
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ ВНЕСЕ НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО "БАРСЕЛОНАГЕЙТ" СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ И ПРАНЕТО НА ПАРИ! ЗАКОВАН Е С "ЧЕРНИЯ СИ СЧЕТОВОДИТЕЛ" И БЕЙЗАД!
115
0
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
Простата истина е, че докато чакаме партия Х да дойде и да оправи нещата няма да има прогрес! Не се ли извлекат всички политици пред парламента и публично да се линчуват с тояги и камъни няма да има оправия. Ще лъжат, ще мажат за да се докопат до властта и ще правят коалиции за спасение на мафиоти! Само публични екзекуции в стил Чеушеску ще оправят нещата!
114
0
 
4
 
! Отговори
Асфалт паша преди 10 месеца
Безпардонен ***!
113
0
 
6
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 10 месеца
Отдавна този долен и гнусен пожарникар трябваше да лежи в затвора.Още когато уби с гранатомет Чакъра край Хасково ,Тиквата-убиец следваше да бъде съден.Но не сме държава , а герберско-мафиотска територия.Сега вече е напълним чекмеджета ,банки и огромния си търбух , и ръси мъдрост от времето на бай Тошо.На когото слугуваше до последния час.Пълна отврат е този разбойник.
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Айде честито ви на всички. Турция праща армия в Косово, а ние си имаме ДПС в управлението. Сега ще видите как ще ни пази НАТО от НАТО(Турция).
111
1
 
2
 
! Отговори
шопендар преди 10 месеца
борисов си осигури спокойни старини,изпран,изгладен,медийна звезда,добра пенсия.отначало гласувах за него,и това беше последният път за него.
110
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Това вече не е държава, а блато от което няма излизане. Да тръгвам към терминал 2 докато е време.
109
1
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 10 месеца
Крадливата герберастка и депесарска ***.,прочетете поемата "Септември" на Гео милев,и си помислете за вашето бъдеще.Защото нашето минало и настояще е черно,заради безбройните ви кражби на народна пара.Дебелия депесерски *** да се скрие някъде,защото свинската му мутра е отвратителна.Банкянския крадец да изчезва,защото идва ареста,и от него ще стане прекрасен затворник.
108
5
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Давай Бойко, ДПС ще те подкрепи за някои закони . Напред. Махайте Радев от телевизията .......неговта мама....КОКАРДЖА смойтана отивай да сиреш , къде е оная диария Рашков?????
107
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всеки ден на тази особа в парламента е срам и обида за обществото.
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Още малко ще изкарат че проституцията е нещо хубаво. До там ли изпаднаха. Като е толкова хубаво да бяха направили коалиция ПП-ДБ-ГЕРБ преди последните избори.
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Президента има право на мнение и в случая е напълно прав. Това "обединение" между първите две образувания, не мога да ги нарека партии дори, е абсурдно. Ако беше нещо хубаво щяха да го правят всеки път. В случая се опитват да замажат положението. Не може две партии които се мразят да ни обясняват че обединението между тях било хубаво. Явно отвън ги натискат затова.