Протест на „Възраждане” и „Левицата”, искат оставка на кабинета

Демонстрациите са пред Народното събрание
Обновена: 10 юни 2023 14:21 | 10 юни 2023 12:22, Елка Василева
838
Протест на „Възраждане” и „Левицата”, искат оставка на кабинета
кадър: Нова тв

Протести блокираха района на Народното събрание. Две политически формации искат оставката на правителството на Николай Денков.

Протестират членове и привърженици на партия „Възраждане”, а до тях са и симпатизанти на „Левицата”. На място има много полиция, както и водно оръдие, предаде Нова тв.

От „Възраждане” смятат, че кабинетът „Денков-Габриел” е подвластен на САЩ. Към това се присъединяват и от „Левицата”. Малко по-късно през деня се очаква протестиращите да тръгнат на шествие до „Триъгълника на властта”.

Възрожденски песни, български флагове и знамена на “Възраждане” се развяват пред сградата на парламента. Затворен за движение е булевард “цар Освободител”.

Симпатизантите на “Възраждане” са от цялата страна. Повечето са категорични, че новоизбраното правителство е подвластно на американското правителство. Някои искат оставката му, а други - и съд за участниците.

На мястото тече и подписка за референдум за забрана на джендър обучението на деца и ученици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


838
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
535
5
 
19
 
! Отговори
ТУРСКИ ИБРИЦИ преди 10 месеца
КОИ БЯХА ТИЯ ?! > МАЙЧЕТО КОЯТО ГЛАСУВА ЗА 160 СЕКЦИИ НА ДПС В ТУРЦИЯ >>>>>>> РОМЧЕТО КОСТАНДИН ДЕТО СВАЛИ КВОРУМА ЗА ИЗБОРА НА ДЕБЕЛЯН
534
9
 
14
 
! Отговори
Пешо Батмана преди 10 месеца
Ако видите на други клипове, примерно на публикувания от "Възраждане" в тубата, че има повече хора - вие сте жертва на халюцинация. Както твърдят официалните ни и одобрени от Брюксел и Посолството медии, събрали са се петима човека.
533
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами да новото правителство си е назначено от посолството те си го казаха. Отделно почтени хора там нема, ще си нагушкат още, ще изпразнят и ошушкат каквото могат и бегом от където са дошли или на некой остров, САЩ, Канада и пр.Така, че пълна подкрепа на хората излезли на протест.
532
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сидеров събираше по-вече на митингите и протестите на АТАКА.КОПЕЙКИНскоро ще изчезне от хоризонта,защото не предлага нищо освен курс на ляво.
531
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Питах няколко часа по-рано колко от вас ще гласуват за Възраждане и колко от вас за друга партия (каквато и да е) Ето и резултатите: 14 човека казаха, че ще гласуват за Възраждане, след като харесаха коментара. 18 човека казаха, че ще гласуват за друга партия различна от Възраждане. На база на резултатите, мога да кажа, че щом Възраждане събра 14 това би трябвало да я прави първа политическа сила ако нямаше ала бала. Не съм заел страна, винаги гледам да съм обективен. Вижте коментара ми по-долу
530
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия Левицата са по смешни и от ***. Винаги съм се чудел, как хора, които нямат един работен ден в живота, могат да защитават интересите на работещите. Левицата и БСП били леви партии - не думай Като се почне от Виденов - първи работен ден като премиер, Станишев същата работа. Майа за фризьор харчи колкото една заплата , на Нинова чантата за 3 000 евро и пръв приватизатор, Овчаров - тежък милионер, Дончена адв. на Мултигруп. Всичките тия "леви" нямат идея кви са проблемите на работещите.
529
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Копяйкин спихна балоня и ветера ке го издуа
528
3
 
14
 
! Отговори
Солунската таможня преди 10 месеца
Корнелия търсила документи за Барселона, пък по-погрешка и дали документите за Халкидики.
527
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На спирката на Орлов мост имаше повече хора от колкото на протеста. На думи Копейкин е голем, а в деиствителност е много къс
526
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Левицата и КОнстантинов се сляха в... обединени леваци!
525
6
 
21
 
! Отговори
321 преди 10 месеца
Протеста беше много мизерен. Мивалата седмица , когато даваха пенсиите пред пощата в квартала имаше повече хора. Копейките са много, само когато са анонимни пред компа. В действителност на протеста я имаше 300 души я не. Едвам замълваха кръстовището на Орлов мост.
524
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чудя се кои са най- *** избиратели, тия на ДПС или тия на БСП- Възраждане?
523
2
 
5
 
! Отговори
Отклоняване на тема преди 10 месеца
Хванеш натясно т*ол и той започва с опорки, нямащи НИЩО общо с темата. Разобличиш му опорките и манипулациите, следва отклоняване на темата със съвсем различна. Пак го хванеш натясно, направи "остроумно" заключение с внушение по опорките. Отговорете на въпросите от коментарите на "Сериозно питам" и "Оруел". Няма надупване, опорки или нападки.КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ в търсене на ИСТИНСКИ АРГУМЕНТИ ПО ТЕМАТА! Че не харесваш нещо, не те прави "надупен" на врага ти. Хората имат мнение и АРГУМЕНТИ. А ВИЕ?
522
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Над*пените на руснаците се карат над*пените на запада.
521
3
 
4
 
! Отговори
До пенсионер преди 10 месеца
До пенсионер - хората питат КОНКРЕТНИ въпроси, нито един нямащ НИЩО ОБЩО с Русия, а ти "отговаряш"...за Русия. Даже ти казват ЯСНО "без опорки, без лозунги, без маркетинг - истински КОНКРЕТНИ аргументи ПО ВЪПРОСИТЕ" - а ти "ще ти отговоря" и ... опорки, лозунги и НИЩО по въпросите! НИКОЙ не ти говори за сащ, русия, ес или друг! Тук се пита за споменати неща от днешните управляващи в запис, който многократно потвърдиха САМИТЕ ТЕ и протести срещу хора, които ОСЪЖДАТ скандалните думи и действия!
520
7
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 10 месеца
До565. Аз ще ти отговоря защото съм българин и европеец . На България сега и трябва помощ от Запада . От Русия не може и не трябва да се търсят контакти и каквото и да е . Тя е страна далеч от нашите корени интереси . Тя е с азиатски ценности , различна култура , политика , обществен ред, военен режим и диктатура на еднопартийна система . Българите това време го отживяха . На страх и дефицит 1944- 1989г
519
3
 
4
 
! Отговори
Тишина преди 10 месеца
Последните коментари поставят доста логични въпроси КЪМ привържениците на управляващите. Всеки има право на мнение, но трябва да може да защити позицията си с аргументи, най-малкото пред себе си - не с опорки, не с "как да го продадем" (цитатИ от записа). Пишете какво ли не в опит да манипулирате - лозунги без смисъл и логика, коментирате броя на протестиращите (пък то в центъра се видя, на видеата в нета се вижда също) и такива ОТКЛОНЯВАНИЯ на темата. По въпросите обаче - ТИШИНА! Аргументи НУЛА
518
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само Възраждане!
517
11
 
10
 
! Отговори
Оруел преди 10 месеца
Излизат хора, наричащи себе си "демократи" (власт на народа), които казват САМИ "ние имаме 7-10%", а след това "ако ние не управляваме, България трябва да стане протекторат на ЕС и да не е държава". Казват "Русия забранява западни канали", а се кефят, че западът (и ние) забраняваме руски канали (не че някой ги гледа). "Лошо е хора в затвора за несъгласие с властта", но "който не харесва правителството-водна струя и бой". "Записи на б.б. са скандал", "в записите на пп не виждаме нищо скандално"!
516
14
 
7
 
! Отговори
Сериозно питам преди 10 месеца
Може ли някой от ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС да ми обясни (питам човешки)-излязоха записи, които от ПП после няколко пъти казаха, че стоят зад думите си. Казват много неща, но ви питам защо протестирате срещу Радев или пишете срещу хората, които протестират ДА СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ, защитавайки хора, които директно казаха: посолствата ще редят службите, законно-незаконно сменяме всички с наши хора, габриел е заложник, важен е само мъжа й, опапкваме всичко и отиваме на остров, герб е само маркетингов враг? ПИТАМ