Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС

Нямало коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ
Обновена: 11 юни 2023 14:01 | 11 юни 2023 13:55, Камелия Цветанова
313
Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС
Снимка: БГНЕС

Радев е  проект на дълбоката държава. Около него има само агенти на „Държавна сигурност”. Стратегическият му съвет се управлява от агент на „Държавна сигурност” с прякор Майстора. Това коментира  пред Нова телевизия президентът от 2012 г. до 2017 година Росен Плевнелиев.

Още по темата

 
Според него решенията в новото правителство ще се вземат трудно и тежко.

Няма коалиция между ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България", има единодействие, решава се съдбата на България, заяви той. По думите му нещата са много по-сложи и важни от гледна точка на историческа значимост, отколкото си мислим, посочи Плевнелиев.

Според него институтът на служебен кабинет прекъсва нишката между две демократично избрани правителства. Почти никъде няма модел на служебно правителство, посочи той и коментира, че е разумно  правителството в оставка да остане на власт до следващия редовен кабинет.

Той смята, че ако ще се прави реформа на Конституцията, може да се реши въпросът с вицепрезидента, каквато позиция по думите му няма в много държави. Ако се случи нещо с президента, то председателят на Народното събрание може да поеме тези функции за два-три месеца, посочи Плевнелиев.

Много важна цел е да се удържи до еврозоната. Така ще се скъса с "дълбоката държава" и ще се скъсат всякакви връзки, коментира той. Ще бъде направен опит България да остане в периферията, смята Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: ПлевнелиевРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да живеят маршал Георги Жуков и генерал Дуайт Айзенхауер.
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък се чудя ти проект на какво си?
35
6
 
16
 
! Отговори
От 30 години преди 1 година
Държавата е под американско робство, всички институции са завладяни от НПО-та финансирани от USAID , правителствата се редят от посолството,а пък мъжа на синоптичката още се оправдава за некадърността им с ДС и комунистите.
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и ти си проект на дълбоката държава, Зъбльо! Най-важната ти мисия е да дразниш хората всяка неделя, непризован от никого. Най-презряното джудже в България.
33
11
 
5
 
! Отговори
Справка с Гугъл: преди 1 година
Самият Румен Радев още като кандидат за президент, издигнат от БСП през 2016 г., заяви, че сътрудниците на ДС са работили за страната. Като държавен глава той назначи редица свои секретари и съветници агенти на тоталитарните комунистически служби. Влизането на толкова много сътрудници на ДС в инициативния му комитет за втори мандат не е изненада.Румен Радев никога не е осъдил тоталитарния режим на БКП, както и репресивния му апарат.
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този преди посещение в Украйна там поругаха и късаха българските знамена. У тоз плууужек нв реагира!? Дадоха му наградка "Личност на годината" бил там!?
31
2
 
32
 
! Отговори
Помним преди 1 година
Първо Буци каза, че и магаре да сложи за кандидат, ще го изберат и после този се появи. Сега и Киро каза за ала-бала. Всички избори са манипулирани и се натрапват индивиди като този.
30
3
 
26
 
! Отговори
Мъжлето преди 1 година
На синоптичката пак се изтропа,да припомня,този мозък имаше всичко на всичко 7 % подкрепа в края на мандата си!
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доскоро мислех, че избират сламените човечета за "елита" по глупост, но явно вторият критерий е наглост. Този е с толкова наситена комунистическа закваска, че като върви оставя червена диря, но тръгнал да ляля против ДС... Смешкоооо, България е малка, знаем ти спатиите от дядо ти досега.
28
5
 
13
 
! Отговори
Буги Барабата преди 1 година
На Борисов искат имунитета,за да му направят ДНК тест за бащинство! Аз мисля,че няма смисъл,дъртия нерез наистина е оплодил барселонската куч.а! Обаче държа на тест за Плевнелиев! Този мекия ЛГБТ индивид да докаже че е забременил Ибанова! Задължително! Искам доказателство за мъжествеността на Росето!!!
27
2
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Правителството не е нормално да съгласува с партньорски служби каквото о да е! Тия работи се вършат от други служби, отговарящи за националната сигурност, а не от подставени лица! Освен това, не правителството съгласува, а Кирчо и Асанчо. Прави ли някой разлика?
26
2
 
22
 
! Отговори
Лицемер преди 1 година
Абе нагъл лобист, засрами се и спри да крадеш от хората с лобистките ти партньори и закони. Самозабравил се лъжец
25
3
 
9
 
! Отговори
А бе преди 1 година
А бе, нали не искахте ГЕРБ, не искахте Кирето, не искахте Ицо. Какво стана сега, а? Кой ви се изcpa в raщите?
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И това го казва човекът, който имаше 5% одобрение като президент?
23
1
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
А около теб, Плювналиев , има само развяващи знамена с цветовете на дъгата.
22
13
 
4
 
! Отговори
хайде стига преди 1 година
Хайде стига моля ви се с тези записи, хайде стига, нормално е правителството да съгласува решенията с партньорските посолства, хайде стига моля ви се.
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти си проект на улица Козяк 16. Баща ти беше партиен секретар на БКП в Неврокоп! Не те ли е срам?
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Александър Маринов Агент Майстора е дясната ръка на Радев. Той е шеф на стратегическия съвет или както и да се казва прикритието му. Агент Майстора е бил на среща в ресторант с Васил Илиев от ВИС. Васил Илиев е убит на 30-годишна възраст на 25 април 1995 г. в мерцедеса си на път за ресторант "Мираж", където е имал друга среща със Слави Трифонов. Дълбоката държава държи едни и същи хора в политиката от 30г. Връзките им с гангстерите и мафиотите не са тайна.
19
2
 
8
 
! Отговори
Нали преди 1 година
Който каже нещо против ДС му проверят емоционалното състояние и това след 35 години демокрация.
18
1
 
8
 
! Отговори
В. преди 1 година
При дълбоката държава общественото положение зависи от политическата ориентация, а тя се определя от величината на състоянието, което се увеличава с политически инструменти и се предава през поколенията, независимо колко са кадърни и трудолюбиви! Тези хора са вечно богати и защитени!