Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС

Нямало коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ
Обновена: 11 юни 2023 14:01 | 11 юни 2023 13:55, Камелия Цветанова
313
Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС
Снимка: БГНЕС

Радев е  проект на дълбоката държава. Около него има само агенти на „Държавна сигурност”. Стратегическият му съвет се управлява от агент на „Държавна сигурност” с прякор Майстора. Това коментира  пред Нова телевизия президентът от 2012 г. до 2017 година Росен Плевнелиев.

Още по темата

 
Според него решенията в новото правителство ще се вземат трудно и тежко.

Няма коалиция между ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България", има единодействие, решава се съдбата на България, заяви той. По думите му нещата са много по-сложи и важни от гледна точка на историческа значимост, отколкото си мислим, посочи Плевнелиев.

Според него институтът на служебен кабинет прекъсва нишката между две демократично избрани правителства. Почти никъде няма модел на служебно правителство, посочи той и коментира, че е разумно  правителството в оставка да остане на власт до следващия редовен кабинет.

Той смята, че ако ще се прави реформа на Конституцията, може да се реши въпросът с вицепрезидента, каквато позиция по думите му няма в много държави. Ако се случи нещо с президента, то председателят на Народното събрание може да поеме тези функции за два-три месеца, посочи Плевнелиев.

Много важна цел е да се удържи до еврозоната. Така ще се скъса с "дълбоката държава" и ще се скъсат всякакви връзки, коментира той. Ще бъде направен опит България да остане в периферията, смята Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: ПлевнелиевРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И това го казва,бившият Комсомолски Секретар,от времето на Соца,и задължително Член на ЦК на БКП другарят Плевнелиев??? -:) Голяма Хурка се оказа Плевела!-:)
16
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хахахахахахаха Сега ли се усетихте, бре? От 20г. се е подготвяло всичко. Как иначе едно пилотче ще кацне в Президенството? Решетников и Нинова са в основата на инсталирането му. Нинова е агент на чуждо посолство. Как иначе ще купи Техноимпекс като беше на 28 години едно селско момиче от Крушевица? Кой? Кой и даде куфара с парите и за каква услуга?
15
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Със ДС агенти и руски такива, които са 60 000 у нас, няма влизане в Шенген, нито отпадане на визите за САЩ. ГЕРБ започна смяната на ченгетата от ДС по високите етажи на властта и службите, както направиха всички евпопейски страни, които бяха в СИВ, но Радев, Рашков, Кирил Петков, ги върнаха отново.
14
3
 
10
 
! Отговори
Удобно преди 10 месеца
"По непотвърдена информация все още чешките разследващи органи са свързали в разследването си, Бойко Борисов и Васил Божков, като втория реално е бил получателя на всички крадени коли от Чехия в България.Според чешките прокурори, които са разследвали тогава престъпната групировка, Борисов е бил на много ниско ниво в ерархията, но факта, че е можел да издаде много от имената на другите от участниците в престъпната схема е принудила българските комунистически служби да го извадят от затвора."
13
14
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
не мога да си обясня две неща:..-Първо:-Защо продължават да ни го натрапват тоя пропаднал индивид ?..И второ:..-Как па му не омръзна да се прави на резил ?...Не вярвам да е само заради "грантовете"...Най-вероятно и нещо му хлопа дъската..
12
4
 
21
 
! Отговори
Удобно преди 10 месеца
"След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка република, за да му бъде заличено досието. Обаче записките от затвора Панкрац са останали. Както и живите свидетели на това"
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не бих се изпюл връз този.
10
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дълбоката държава другарю пребоядисан комунист Плюф са рогатите ви господари които унищожиха България.
9
4
 
29
 
! Отговори
Кой преди 10 месеца
А ти чии проект си и от къде са ти милионите и фирмите?!
8
3
 
25
 
! Отговори
Удобно преди 10 месеца
"Премиерът на България - Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. - 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански. След което е екстрадиран със самолет в България за да бъде съден заедно с цялата шайка. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност по заръка на Луканов и на никой не е образувано съдебно дело. След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка
7
4
 
30
 
! Отговори
Ххх преди 10 месеца
Знамената зад Плевнята говорят,кой на кого е проект
6
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
13 ДС агентите работят за Русия.
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Плевнята пък е проект на плитката държава. Около него само измамници и евроатлантически комунисти.
4
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Родните ни медии се надпреварват, на кой от агентите на ДС, около Радев, а и не само, да дадат възможност за изяви. Няма такава държава.
3
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А за ментора ти Бойко и прекият му началник Пеевски, който също има началници,какво ще кажеш. Плюнчо един послушко насаден на ясла нищо мъжко нито като поведение нито като визия айде за визията не зависи от него ама...
2
1
 
26
 
! Отговори
Ми то преди 10 месеца
Около Радев бяха Петков, Василев и Денков.
1
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И на тоя му натиснаха бутона, като на Тагарев преди седмица...Няма как трябва да се слуша Посолството, че инак се получават инфаркти