Атанасова, ГЕРБ: "Политическа дъвка" е имунитетът на Борисов

Ние с огромни компромиси дадохме подкрепа, за да има редовно правителство
7 юли 2023 22:27, Йоана Цонева
38
Атанасова, ГЕРБ: "Политическа дъвка" е имунитетът на Борисов
Снимка: БГНЕС

В момент когато Украйна води война, ние, които изповядваме едни и същи ценности, трябва да я подкрепяме безпрекословно. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ Десислава Атанасова, председател на парламентарната група на ГЕРБ.

Ние от ГЕРБ-СДС с огромни компромиси дадохме подкрепа, за да има редовно правителство, припомни тя, като подчерта, че думата "сглобка" не е част от речника й.

Ние дадохме време на това правителство и подкрепата трябва да има много ясни аргументи. По отношение на средствата в МВР ние подкрепяме исканията за увеличения на заплатите, както и увеличение на бюджета за култура, каза тя.

Г-н Димитър Радев като гуверньор на БНБ показа, че работи много усърдно, той е истински професионалист и заедно с колегите от "Демократична България" смятаме, че той трябва да има втори мандат. Предстои през следваща седмица да обсъдим и въпроси за другите регулатори, каза тя.

По отношение еврото въпросът касае международен договор, затова сме против референдума, твърди Атанасова.

Имунитетът на Борисов тя нарече "политическа дъвка".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 9 месеца
Специалистката по всякакви "дъвки" се изказа - друго си е да си имаш опит със : -политически дъвки , латексови дъвки , но най-вече кожени ...
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Икономика, здравеопазване, благосъстояние, образование, отбрана, Часовникът цъка. Една Украйна няма да е достатъчно оправдание.
24
1
 
5
 
! Отговори
безоговорочная вайна преди 9 месеца
Украйна е България и България е Украйна, а? Какво нещо е да си зависим! Казват ти хоп и ти подскачаш. Това значи ли, че и Балгария е във вайна, ако трябва логически да довършим аксиомата на Манол Пейков? А то трябва. И тя е. На печелившите - чиститу!
23
1
 
2
 
! Отговори
toti преди 9 месеца
Всичи сте лапнали дъфката на Бойко и се видя вчера с ,,въздаржал се''каква двойна /разкрачена/игра играете ....всеки миг сте готови да обърнете палачинката и това ще ви СКАРА И С СВОЙТЕ /за сега само те ви искат се видя/
22
1
 
6
 
! Отговори
Кънев преди 9 месеца
Десо, прочети колко от българите те "заливат" с неистова омраза, а ние простите от Русе и областта, те избираме за депутатка. Ти си една износена от дълга употреба, амортизирана, обща л. кола, която е годна само за авто-моргата.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какоооооо! Колкото и да се напъваш Бацето един ден ще те изпрати да правиш компания на Цецка и Цвета. Разбира се, добре осигурена за да не започнеш да плямпаш с/у НЕГО.
20
1
 
4
 
! Отговори
- преди 9 месеца
в такива случаи разбирам защо е имало газови камери през ВСВ!
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ОТ ПОЛИТИКО ПРЕДАДОХА,ЧЕ РИМСКАТА ОБЩИНА ЩЯЛА ДА УВЕКОВЕЧИ ДЕСЕГЛАВАТА ВЪВ ФОНТАН ПО-ВЕЛИЧЕСТВЕН ОТ ФОНТАНА ДИ ТРЕВИ...
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На мен ми харесва Атанасова, обаче работи за СИК и американското посолство :)))
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
свали си розовите очила, за да видиш дали е дъвка
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дадохте подкрепа, за да не влезе мутрата в Магнитски или в ареста. Тази лъжа с политиките си я спестете.
15
1
 
11
 
! Отговори
СЪС, СЪС,СЪС Е ПРАВА преди 9 месеца
... подчерта, че думата "сглобка" не е част от речника й. "СГЛОБКА" НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОСЪСКА, ИЗСЪСКА ИЛИ КАКВОТО ТАМ ИЗЛЕЗЕ ОТ РАЗДВОЕНИЯ ЕЗИК НА ПЕПЕЛЯНКАТА.
14
0
 
2
 
! Отговори
иван преди 9 месеца
До АнонименНа власт ли са Онези окупират навсякъде, не виждаш лии хората се страхуват от уволнения и им лиж,,,т задниците. Видими резултати не виждам, само новини за и около европа
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам! Голям срам, че си дадох гласа за тези чамови дъски.
12
1
 
10
 
! Отговори
Дулово преди 9 месеца
Дуловооо...
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До иван "Колкото и да ви оплюват при вас имаше резултати. Сега някакви филми" Е нали тия пак са на власт? Ся що се дънят така?
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Атанасова и кой са тия едни и същи ценности с украинците,корупцията ли или схемите,а са и Украйна нещо не я искат в ЕС ,ами и вие не сте за там и ония дето ще ви перат също.
9
1
 
15
 
! Отговори
Баба ви преди 9 месеца
Атанасова, ще носиш ли на Зайко Байко моркови и зеле, там на онова място.
8
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Докато не се изчистят всички стари комунистически деца и внуци, които са като пиявици, няма как да стане. Сега като не се краде, защото Василев не дава, къде са паритеНали преди се крадеше, но и заплатите растяхаКво ставаНе ме интересува кой какво е казал, искам нормален живот, а не оцеляване
7
9
 
2
 
! Отговори
иван преди 9 месеца
Колкото и да ви оплюват при вас имаше резултати. Сега някакви филми, филми дето лекичко заблуждават хората, де с украйна, де с имунитет и всичко поскъпва и керванът си върви, кучетата си лаят, нито заплати, нито пътища........Магьосници, затвориха очите на хората