Нинова: Време е за решения и за спасение на България, на народа

БСП била единствената българска, непредаваща България партия
29 юли 2023 13:49, Елка Василева
180
Нинова: Време е за решения и за спасение на България, на народа
Снимка: БГНЕС

Дошло е време за решения и за спасение на България, народа и на достойнството му. Това каза лидерът на Българската социалистическа партия (БСП) Корнелия Нинова на традиционния Национален събор на левицата под връх Бузлуджа.

Миналата година по това време бяхме на края на правителство, в което участвахме. Бяхме правителство в оставка. Но застанахме пред вас с гордо вдигнати чела, защото, когато БСП управлява, тя доказва на практика, с реални неща и на всеки български гражданин, че човекът е първата ни грижа. В това управление се разгърна най-мащабната социална политика и защото доказахме какво означава социална държава, каза Нинова пред симпатизантите на БСП, събрали се на поляната под върха.

Според нея за последната една година се е случила „подмяна на битката ни за промяна“ на модела на ГЕРБ, „случи се измама, спрямо тези, които повярваха в новите млади сили на промяната“.

„За една година лодката до Росенец, която акостираше там срещу корупцията, стана знаме на корупцията и предаде хиляди хора, повярвали във волята ни за промяна“, добави Нинова.

Тя заяви, че БСП е единствената алтернатива на настоящото управление. Тази една година беше за нас, българските социалисти, възможност за пореден път да докажем, че сме истинска, единствената българска, непредаваща България партия, добави лидерът на БСП.

„За тази една година арогантността, наглостта, предателството, родоотстъпничеството стигнаха до там, че решиха да предадат и продадат националния празник на България, националното достойнство на България, националните символи на България“, каза Нинова.

„Посегнаха и на най-святото за българския народ – неговите символи, символите на свободата. И каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достойнство, нашата азбука и нашия принос към световната култура, на нашия ден на освобождението. Няма да ни разделите и по този начин“, каза Нинова.

Според нея България може да бъде спасена от Българската социалистическа партия.

Ние сме партията, която е отговорна за държава и народ. Имаме нужда от съюзник, защото срещу нас са изправени големи сили. Нашият съюзник е българският народ, добави лидерът на БСП.
(БТА, Рени Никифорова, Ралица Стефанова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
3
 
! Отговори
Паню Баирски преди 8 месеца
Нинова, ти нямаш съюзници, а всички честни хора те отритнаха, защото историята показва, че твоята престъпна партия носи само злини на България! Скрий се и се засрами, отдавна вече стана за смях! Няма място за такива ***!
151
3
 
0
 
! Отговори
Време е преди 8 месеца
да се омитате с 200 цялата ви неолибера3тфашизоидна евроатлантическа сGан от парламента!
150
0
 
3
 
! Отговори
а кой преди 8 месеца
ще спаси света от българите
149
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ти нали си оправи роднините,децата ти учат в "прогнилият запад" , кое точно ще спасяваш ?!
148
1
 
2
 
! Отговори
Киро парцала преди 8 месеца
Нищо общо с визионерството на Дядо Благоев. Всеки яхва някоя чужда идея, а после с 200..
147
0
 
8
 
! Отговори
Анелия преди 8 месеца
Червена лельо, нали си спаси твоето синче в САЩ!?! Типична червена другарка.
146
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пази Боже, Нинова да те спасява!
145
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Боже пази България от спасители като Корнела.
144
1
 
6
 
! Отговори
Време е да се преди 8 месеца
Отървем от Нинова и БСП
143
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 77,к.144 Не БСП, а държанието,действията и изявленията на нейния лидер К.Нинова са израз на наглост и цинизъм. Но склеритата отдавна не мислят и покорно я следват.
142
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
В България отдавна няма европейска лява партия! Тази е ясна...на въпрос на Решетников, за изваждане на България от ЕС и НАТО, тази отговаря..."рано е още"! Да се надяваме, че и него го е излъгала! Лъжата за българските комунисти е необходима,..."като слънцето и въздуха за всяко живо същество"/ Гошо Тарабата/!
141
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само истинска народна партия или коалиция от истински народни партии обвързани с някои течения обявили и стараещи се за извършването на народни политики може да спаси българският народ и неговото достойнство,което се изразява в това,че българския народ,обществото е единствения ползвател,ползващ облагите от създадените и произтичащите от него власти за неговото благосъстояние,а не използватели от негово име,който се намърдали във властите и се назначават м/у тях,че още назначаващи заместниците си
140
1
 
7
 
! Отговори
77 преди 8 месеца
Каква наглост, БСП е синоним на наглост и цинизъм
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нинова, прати нота на Путин да спре терора.Нали искаш мир? Само от него зависи.
138
1
 
5
 
! Отговори
шопендар преди 8 месеца
БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ,И БЪЛГАРИТЕ,ДА ГИ СПАСЯВАТ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ КОМУНИСТИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
137
1
 
6
 
! Отговори
Бесепар преди 8 месеца
Червените кхмери са на изчезване,а в това НС са безгласна буква и могат да ръсят празни приказки.
136
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А БЕ НИНОВА НЯМА ЛИ ДА ИМА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ФАШИСТИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ,ИЛИ СЕ СТРАХУВАШ ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ ТЕ ИЗБЕРАТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ
135
1
 
13
 
! Отговори
Тото преди 8 месеца
Като казва да се спаси България, Нинова си мисли за една нова приватизацийка...
134
0
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 месеца
Тогава населението в България е било колкото в Англия
133
1
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 месеца
3 ТИ МАРТ РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ !!!!!!!!!6 ТИ СЕПТЕМВРИ ИЛИ 22 РИ ОБЕДИНИ БЪЛГАРИЯ И ЗАПОЧНА ПОДЕМ ПО ВРЕМЕТО НА БЕРОВ, НО КОМУНИСТИТЕ С АТЕНТАТА В ЦЪРКВАТА ИЗБИХА СТОТИЦИ БГ