"Българско лято": Някой се прибира по собствена воля за да се укрие? Повече от нелепо

В заседанието на съда имало повече пропаганда, отколкото факти, казват от партията на Божков
28 авг 2023 15:30, Нели Христова
40
"Българско лято": Някой се прибира по собствена воля за да се укрие? Повече от нелепо
Снимка: БГНЕС

Останките от Гешевата прокуратура са наследили всичко характерно за онзи, който се мислеше за "инструмент в ръцете на Господ" - наглост, арогантност и грозен политически ПР. Това коментират от гражданската платформа на Васил Божков "Българско лято".

Още по темата
"Проведеното заседание на СГС беше изпълнено с повече пропаганда, отколкото с факти. Твърдението, че някой се прибира по собствена воля за да се укрие, е повече от нелепо", твърдят от платформата.

От "Българско лято" обясняват, че решението на съда ще бъде обжалвано на 5 септември. "Дано станем свидетели на адекватно и справедливо правосъдие, каквото очаква цяла България", се казва в позицията.

Припомняме, че Софийският градски съд уважи искането на прокуратурата и реши да остави за постоянно в ареста Божков, защото можело да се укрие и защото имало обосновано предположение за извършено престъпление. Адвокатите на бизнесмена обявиха, че ще обжалват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дано мутрите не го ликвидират като - алексей петров
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Явно има по- добри математици от него, много се е надценил и беше се самозабравил. Алчността убива първо Душата.
29
0
 
3
 
! Отговори
Дали!? преди 8 месеца
Дали се е върнал по собствена воля, или го върнаха насила!? Не е ясно! И не е от значение! Единственото важно и значимо правосъдната система - следователи, прокуратура, съд, да си свърши работата!
28
0
 
10
 
! Отговори
ха ха преди 8 месеца
Божков се прибра защото му е обещано да го изперат също като Пеевски който също дълго време пребиваваше в Дубай.Но нещо им отесня там.Тук в България при наличното кривосъдието е къде ,къде по-сигурно за такива като тях.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЗВУЧИ НЕЛЕПО АКО ТВЪРДИШ ЗА ЧЕРЕПИ И КОСТИ КОЛКО Е ВЕЛИК А ГА ПРОГОВОРИ ВИЖДАШ КОЛКО Е ***- ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ЕДНО ХИЛАВО И ЖАЛКО И ГРОЗНОВАТО СТАРЧЕ, КОЕТО ДЪЛЖИ ДАНЪК НА ДЪРЖАВАТА 700 000 000 ЛЕВА- ДА ПЛАЩА И ГО ЗАТВАРЯЙТЕ ТОЯ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ .
26
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
що се отнася до уникалнатапростотия,че след като се кри успешно ГОДИНИ наред ,сега Божковия дошъл ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ "ЗА ДА СЕ УКРИЕ", НЕ е нелепо!!..То е връх наБЕЗУМИЕТО и ГьОНСУРАТЛЪКА на "магистратите"...Язък за хубавата ни държавица !...Ойде у киречо и излизане май нема..
25
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
имало "Обосновано предположение" !?..."ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ " !!...ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ,демек,нещо,което е само във ФАНТАЗИЯТА на прокурорина и "съдията" !!!..Пълен ЦИРК е така наречената "Българска правораздавателна система" !!..ПЪЛЕН !...Всички твърдят че Божковия е престъпник ,заради милиардите,които успя да натрупа..Аз не знам...Ако забогатяването е престъпление,то ВСИЧКИ "важни клечки" от НС и Правителството,които влезнаха във властта боси и голи,а станаха милионери набързо,СА ПРЕСТЪПНИЦИ !
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стига с тая Мюргюл бе!!! С гаджето и ни срещнахте с федерациите ни срещнахте с баба и и дядо и са с дамските ипревръзни не сте ни срещнали
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ех, колко хубаво щеше да бъде, ако имахме поне едно доказателство срещу Божков!! :(
22
0
 
6
 
! Отговори
Мда преди 8 месеца
За мен поне едно е ясно искаш ли да живееш нормално след - 90 те багажа и напусканеОстаналото е алабализми
21
0
 
6
 
! Отговори
учуден преди 8 месеца
За да се върне доброволно в България, за Божков явно е станало невъзможно да остане повече в Дубай. Може никога да не разберем истината, нека не се правим на експерти, каквито не сме. Но странно съвпадение, или може би нещо много повече от съвпадение се оказват почти едновременните екзекуции на Алексей Петров и на Пригожин със цялата му свита.Дали пък следващия набелязан не е бил Божков? Ами да не забравяме че и един умря в ЮАР, след което Радев кацна там?А Петьо Еврото?
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Докато Тиквата не напълни трапа, за България няма никакъв шанс!
19
1
 
10
 
! Отговори
Чудя се преди 8 месеца
Щом ще го сьдят, че дава подкупи тези дето са ги получавали няма ли да бьдат сьдени или за тях закона не важи - за един приятел питамДа е ясно предварително - щото каскетурата разиграва иванчева като панаирджииска мечка за някакьв подкуп уж намерен в багажника на колата иТова ли е вьрховенството на закона за което говореха от клалицията
18
0
 
0
 
! Отговори
справедливост за преди 8 месеца
всеки започна фронтална атака, а откъм съда нищо . на избори има 40 партии, а в парламента влизат 6-9 партии . Така всеки е председател, бъдещ депутат корупционер, будещ министър, а ако всеки убива, изнасилва и раздава куфарчета или торби с паЧки . Даа
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
дано не е реши да става защитен свидетел, че полковника рече, че били нещо замалели и не живеели дълго в б-стан.
16
6
 
6
 
! Отговори
ЧЕРЕПЧЕТО преди 8 месеца
СЕ ПРИБРА ЗА ДА СЕ СКРИЕ В АРЕСТА ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ами то и Галев май се прибра за да се лекува ... Не е ли за това?
14
2
 
11
 
! Отговори
До 13 преди 8 месеца
Няма какво да се чудиш!Пачките и кюлчетата сами говорят.
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Щели да го съдят,че давал подкупи на висши държавни служители!?А тях защо не ги съдят,че са получавали подкупи от частно лице,за да ощетят хазната със 700 милиона лева?Тяхната вина не е ли по-голяма?
12
1
 
9
 
! Отговори
боко или черепа преди 8 месеца
Само се чудя кой е по голям мафиот !!