Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му"
Обновена: 28 авг 2023 19:37 | 28 авг 2023 19:00, Йоана Цонева
149
Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи
Снимка: БГНЕС

"И, факт е, че той е патологичен лъжец. Не спира да лъже и това е." Тоза заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

"Когато Кирил Петков ми гостува в едно телевизионно предаване беше един ошмулен разпространител на пробиотици. Обаче, беше симпатичен. Симпатичен в своята безнадеждност. Даже лъжата му, че Опра Уинфри му е рекламно лице беше някак си… симпатична лъжа. Като лъжата на човек, който няма какво друго да направи освен първо да излъже. След това всички сме свидетели в скока на кариерата и лъжите на Кирил Петков."

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му. И лъжите му вървяха ръка за ръка с кариерата. Зашеметително. Като на някакъв български, изроден вариант на барон фон Мюнхаузен. Гледам го днес, как се оплаква, че Бойко Борисов не му вдигал телефона. Той и от мен се оплакваше, по същия начин, че не му вдигам телефона. Опазил ме Господ да се сравнявам с Бойко Борисов, но явно всеки, който започне да си общува с Кирил Петков, по някакъв начин, в крайна сметка спира да си вдига телефона", допълва шоуменът.

 "Оня ден каза, че това, което е било проблем на предишния му кабинет, парите за пътищата, пак ще е най-голям проблем на сегашния кабинет. Киро, абе ти не помниш повече от три минути. Нали ти каза, че инхаус процедурите са най-голямата корупционна схема в държавата. Нали ти каза, че има четири бебета в строителните фирми, които смучат и цоцат от държавата. И сега ти, Киро, чрез Продължаваме Промяната, имаш цялата власт, с любезното съдействие на, уж най-големите ти врагове, ГЕРБ и ДПС. И ти Киро сега, чрез твоя министър на регионалното развитие не само, че възстанови инхаус процедурите и плати на хора, които не са свършили никаква работа, ами им плати и с 30% повече. Я кажи сега кой храни тези четири гладни бебета?! И имаш наглостта да лъжеш и да твърдиш, че някой друг ти е виновен. Точно за твоя случай, в Плевен има една поговорка, която ще ти кажа културно, защото си от жълтите павета, за да ме разбереш. Поговорката гласи : “Кой ми дефекира в долното бельо?!”

Такъв си ти, Киро. Лъжец. Патологичен лъжец със… странни гащи.

Виж какво – можех да бъда и по-любезен, но ти толкова много лъга за мен и за Капитан Андреево, и как съм ти се обадил да те питам къде е моят милиард, и какви ли не още гнусотии, че чак филм направи за мен пълен с лъжи, за да го използваш в предизборната си кампания, че наистина ми е трудно да бъда любезен, затова наричам нещата с истинските им имена", пише още в поста.

"И в крайна сметка кой е в коалиция с ГЕРБ и ДПС? Кой звъни на Бойко Борисов като изоставено гадже? Кой твърдеше, че ще унищожи “модела ГЕРБ”, а направи коалиция с тях, че и с ДПС? И сега плаче, че Бойко Борисов не му вдига телефона? Кой Киро, а?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
13
 
1
 
! Отговори
всички, преди 7 месеца
които тук се изплювате, сигурно слушате песните на Слави, може би тайничко,защото те наистина са хубави и в никакъв случай "чалга", ако слушате текстовете. Друг е въпросът, че грешката му беше, да не се набърква в политиката.
111
4
 
16
 
! Отговори
Напротив! преди 7 месеца
Патологичният лъжец е Слави, който ни излъга да гласуваме за него, а после събори правителството което сам подкрепяше.
110
7
 
15
 
! Отговори
Истината преди 7 месеца
Слави е бесен, че от него нищо не зависи. Завижда на Кирил, че отново е във властта. И гледа да го наклевети и оплюе, за да изпъкне той. Жалък клеветник и манипулатор. Обидите са липса на истински аргументи!!!
109
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Славчо, отвратен съм от ошмулен селянин, като теб, който се мисли за величие.
108
16
 
4
 
! Отговори
да, но преди 7 месеца
Слави, казва настина ИСТИНАТА. И,то доста културно написана, макар че, г-н Петков и т.н, просто са срам! То, въобще всички в Парламента са срам и според мен, всички сме отвратени да ги слушаме и гледаме. Драпат за тези места там, а като се позиционират, ги наляга амнезията за какво са избрани. Дано да си отпочинат и станат малко по-мъдри, ама едва ли!
107
9
 
9
 
! Отговори
Тон преди 7 месеца
Баща крадец,син лъжец!
106
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 125, ама поне не го е страх да се явява у парламенто за разлика от тебе И ДА РЪСИ ПРОСТОТИИ И ЛЪЖИ............*** на 100 %!
105
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Наблюдател" ти тъпо парче ли си или си на щат при мошеника? Кирчо в момента е свързващото звено между всички, които изброи.
104
17
 
9
 
! Отговори
читател преди 7 месеца
Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият...
103
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Прав е.
102
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 91- "Гласувахме за него, да. Като не щем Боко лъжецца, ще гласуваме за квото падне".... Ха,ха,ха ! Вие..7-те процента ли???????????
101
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Слави казвал истината.Това е истината от неговата камбанария.
100
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Слави -Зная че не си обиден,Слави! Явно този,който го казва е такъв ,знае ги тези неща. Браво на теб,Слави,велик си!!!
99
6
 
23
 
! Отговори
абе Слави преди 7 месеца
Слави, я кажи нещо срещи Бойко. Или на него само му козируваш, както си правил не веднъж. Или пък за Доган или Пеевски. Ама май не смееш там. Захващането ти с политиката ти донесе само презрението на народа.
98
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Твърде СтранноМного ли е сигурно,че Слави няма деца!???? И от значение ли е за темата!??? Чистата истина е това,което казва!!!!!!! Браво,Слави!!!
97
13
 
26
 
! Отговори
наблюдател преди 7 месеца
Всеки месец или най - много след два--славчо издава някакви вопли насочени винаги срещу ПП и Да,България и никога срещу радев,тиква, череп, трактор, доган и други от тъмния свят----явно само ПП и Да,България му пречат. А според мен, му пречи най-вече егото, простотията, нарцисизма и продажната му същност.
96
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на Слави, абсолютно прав. Киро Истината е болен лъжец.
95
1
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 7 месеца
Мръсни мъpши.
94
11
 
15
 
! Отговори
ти преди 7 месеца
си странен лъжец и манипулатор
93
22
 
28
 
! Отговори
Вижте с очите си преди 7 месеца
Отворете едно клипче на Слави, където се прави на жена с перука в шоуто и като видите колко е ентусиазиран, ще се светнете защо няма жена.