Борисов: Алексей Петров създаде логистиката, не присъства на разговорите за кабинет

Той ме убеди да преглътна арестите, уточни лидерът на ГЕРБ
Обновена: 2 сеп 2023 11:46 | 2 сеп 2023 11:05, Елка Василева
238
Борисов: Алексей Петров създаде логистиката, не присъства на разговорите за кабинет
Снимка: архив, БГНЕС

„Президентската институция има две основни задачи: Да обединява, и ако има критики - да критикува. С първата тя не се справя, а с втората - не знам какво е имал предвид просто Радев, като е говорил за Алексей Петров, защото единственото, което казах - надявам се да спрат да надигат кокалите на Алексей Петров, е, че той осъществи логистиката. След арестите и всичко останало между нас и ПП физическата среща беше невъзможна“, заяви лидерът на ГЕРБ Борисов.

Още по темата
„Алексей Петров осигури логистиката да можем да си говорим, като е важно да се каже, че той не е присъствал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен. Той ме убеди да преглътна арестите и всичко, в името на държавата“, добави Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Не вярвам президентът да се опитва да вкарва интрига с Петров, но той осъществи логистиката. 40 години сме се карали и били в спорта, отборът му бе създаден от шефа на ДС, срещу моя отбор. Още оттогава ми е битката с ДС“, добави Борисов.

„Сегашният зам.-министър на икономиката е синът на същия ръководител на ДС. Това са факти, не е критика, няма нищо лошо, че един човек, който вече го няма, е създал логистика, за да се отпочне разговорът, защото той физически не можеше да се състои. Недялко Недялков - той го доведе в централата. Това не е тайна, провеждали сме срещи, говорихме си, спекулацията, че това правителство се дължи на Алексей Петров, е спекулация. Той създаде логистиката това да се случи“, обясни лидерът на ГЕРБ.

„На тези срещи Алексей Петров или бащата на Кирил Петков не са присъствали. Срещите са били аз, Кирил и Асен. Там договорихме, че ще намерим път да направим правителство“, каза Борисов.

Говорим си сега с Кирил Петков и Асен Василев. Петков е в САЩ, по телефона сега не си говорим, не обичам да говоря по телефона, уточни Борисов.

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е участвал в срещите за съставяне на правителство на лидерско ниво, те държат на промяната в Конституцията заради съдебната реформа, допълни лидерът на ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 8 месеца
170 доктората му е бил,на тема,"разтягане на пожарникарски ***,по гориста местност".
168
2
 
7
 
! Отговори
Психично Болен преди 8 месеца
Боко е Бай Гaньoвcкия Норман Бейтс.
167
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тулупа ще си каже всичко
166
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Влади Горанов от Сърбия с крадена кола на Боко: Ко стаа мишки? Ахахаха
165
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А Бойко КОГА най-после ще си признае, че Кирил Петков му е син?
164
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
КАКВО ИЗЛИЗА- ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НИКОГА НЕ СИ Е ОТИШЛА И ПРОМЕНИТЕ ОТ 10 НОЕМВРИ НЕ СА ПРОМЕНИ. ПРОСТО ВРЕМЕННО СЕ СКРИХА ДЯДОВЦИТЕ И БАЩИТЕ ОТ ДС И СЕГА НА ВЛАСТ СА ТЕХНИТЕ ВНУЦИ И СИНОВЕ. е, БЪЛГАРИНО ЗАЩО ТЪРПЯ ТАЗИ МИЗЕРИЯ 30 ГОДИНИ, КАТО ПАК СМЕ В КАЛТА. СЕГА НЕ САМО РУСИЯ НИ Е ГОСПОДАР, НО И САЩ И ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ И Т.Н.
163
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако не бях български гражданин и аз щях да съм против влизането на държавицата ни в Шенген.
162
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да видим, според Борисов през 2009 г Алексей Петров е ръководител на ОПГ, октоподи и арести за същия. Според Петков, пък Борисов е корумпиран и съответно престъпник и затова арест и акции за него през 2021 г. През 2023 г тези тримата правят организация как да управляват държавата. Първата им работа да махнат главния прокурор, пък ако сме слушали и записите. Не е ли очевидно, че ни управляват мафиоти?
161
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
разбира се,за Мутрьо все некой друг му ака вгащите..ТакъвПЛАЗМОДИЙ в българския "полически живот" няма регистриран до сега..С ИМИТИРАНАТА от него амнезия се прави че е забравил,че той сам,в прав текст заяви,че е ходил поне два пъти в щатското посолство докато са вървяли кандърмите за "правителство"
160
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До неразбрал -Не знам брато за доктор , ама Гоце и Доган го направиха генерал!?! , а пожарния никога не е влизал в академия!
159
3
 
7
 
! Отговори
неразбрал преди 8 месеца
По какво Тиквуня си беше присвоил докторска степен?Някой знае ли как простоватия пожарникар е станал доктор?Защото навремето не могъл да вземе изпита за милиционер.
158
2
 
18
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 8 месеца
Тиквата фъфлеше лъжи че не познава Влади Горанов ,с когото години наред обикаляше с джипа, и раздаваше милиони от нашите пари.Факт.Сега Тиквата се чуди какво да излъже , и какво да си признае.
157
3
 
8
 
! Отговори
Пп дб преди 8 месеца
Значи са хора на най големите фигури от крими контингентаУжас разбирам защо слави ги свали като е разбрал , маджо , алексей , черепа
156
2
 
14
 
! Отговори
Кога да му вярваме? преди 8 месеца
Кога да вярваме на Бойко? Вчера, когато казваше че Алексей Петров организирал срещите или днес, когато казва, че той само ги свързал, но не присъствал?
155
0
 
4
 
! Отговори
До избирател пп преди 8 месеца
Да не обуздаят вас от европрокуратурата за изборните фалшификации и връзките с криминалният контингентЗаписа с ала бала го има - знаят к кой е алексей петров
154
2
 
16
 
! Отговори
българин преди 8 месеца
На този нито искам да му чувам името,нито да му виждам противната физиономия.Ще бъде празник,когато го вкарат в затвора.Имате ли акъл в главата си,тези,които гласувате за банкянската разбойническа организация?
153
5
 
5
 
! Отговори
Избирател Пп преди 8 месеца
Крадевите комунистчета са пощурели, но ще ви обуздаем! Спокойно!
152
2
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 8 месеца
До Омертата: закъснял е тикви с едни 20-30 години да отказва сделка с мафиот! Пък и нали какъвто е Алексей Петров, същия е и Буци! Просто престъпника Боко изпревари престъпника Трактор. Ако бяха гръмнали тиквата щеше да пише същото по вестниците, че мафиот е бил застрелян докато се е разхождал с Мата Хари в гората да берат гъби!
151
0
 
10
 
! Отговори
ужас преди 8 месеца
Няколко клона на мафията се борят за надмощие, не искам да съм лош пророк,но ще има още показни екзекуции.........а обикновените българи-кучета ни яли..................това не е държава, а някаква мафиотска територия.................ужас!!!
150
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди години Първанов бажуваше на Тройната коалицив 7-5-3, сега Радев отказа да бабува на новата НЕкоалиция,защото искаше да управлява БГ- чрез назначения от шефове на службите до чистачките в училищата. НО се намери кой да бабува на сглообката инеговите Кремълски началници многа са ядосани.