Трифонов: Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже политическо

Значи стана тя, каквато стана, коментира лидерът на ИТН
Обновена: 1 сеп 2023 13:39 | 1 сеп 2023 13:35, Нели Христова
172
Трифонов: Убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже политическо
Снимка: БГНЕС

"Значи стана тя, каквато стана. Публичната тайна стана обществено ясна. Алексей Петров е участвал в съставянето на това правителство. Ама като какъв?", написа във Facebook профила си лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"На 16 август, денят, в който беше убит Алексей Петров, зададох няколко въпроса, три от които бяха следните: “Бил ли е посредник Алексей Петров между ГЕРБ и ПП в разговорите за съставяне на редовно правителство? Имал ли е среща Кирил Петков с Алексей Петров и ако да - кога, къде и защо? И, имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров?”

Днес Бойко Борисов в кулоарите на Парламента отговори на част от тези въпроси, като заяви цитирам: “Алексей беше близък с бащата на Кирил Петков, с тях. И той като всички нас търсеше вариант да се направи нещо стабилно след петте поредни избори и поне за важната законодателна рамка. Аз винаги казвам истината. Срещи сме провеждали с него, той с тях.”

Още по темата
"Значи стана тя, каквато стана. Публичната тайна стана обществено ясна. Алексей Петров е участвал в съставянето на това правителство. Ама като какъв? А защо аз задавам въпроси? Българските журналисти журналисти ли са? Или мисирки? Не трябва ли сега те да разцепят от въпроси Кирил Петков, баща му, Бойко Борисов, Николай Денков и цялата им управляваща некоалиция? Какъв е Алексей Петров? Кога са се срещали? Къде? Как? Като какъв бащата на Кирил Петков води разговори с Алексей Петров за съставяне на правителство на България? Министър-председателят каза от трибуната на Парламента, че не знае за такива разговори. Ако не знае, той какъв е? Фигурант ли е?

Някой бръсне ли го за слива или просто му казват какво да прави и кого да назначава? Сега трябва да има аналитични предавания и журналисти, социолози, политолози, да анализират тази изключително скандална новина. Дали ще стане така? Не вярвам. Сред българската журналистика има двоен стандарт. Изпитал съм го лично на гърба си. Журналистите, политолозите и социолозите най-вероятно ще си траят. Защо? Не знам. Няма кой да ги пита. Те май трябва да се питат сами. Но по-важното е друго - убийството на Алексей Петров е много възможно да се окаже политическо и прокуратурата и МВР трябва веднага да започнат да разпитват всички участници в разговорите с Алексей Петров за съставянето на сегашното правителство. А иначе казано, това правителство е голям срам…ама много голям", пише още Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
6
 
4
 
! Отговори
Маджо преди 8 месеца
Мутретата от промяната как злорадстват по адрес на слави - защото им каза истината
144
3
 
6
 
! Отговори
Щом преди 8 месеца
и чалгаджиите,които опростачиха доста млади поколения започнаха да си врат носа и в политиката,съвсем за нищо не ставаме.
143
7
 
6
 
! Отговори
Упс преди 8 месеца
Алексей Петров се познава И с Петко, И с Бойко по линия на бойните изкуства. ЕДИНСТВЕНИЯТ!, на когото Алексей попречи е Румен Радев, защото му скъси служебните правителства. КГБ не спи. Не случайно убийците са сърби.
142
2
 
7
 
! Отговори
Дядката преди 8 месеца
Трифонов си набърчил муцунката като свинска *** , явно ще рови около убийството!Тошко лепнал снимка като комсомолец , интересни са тия нещастници!
141
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хахахахаха извинявам се, но се търкалям от смях, а си е направо за рев....откъде я изкопахте тази снимка с Тошко???? Хахахахаха
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С тази муцуна отпред, и този въпрос "с отворен код" вече е сигурно, че няма убийство. Сценаристчета, режисьорчета, актьорчета, услужливи медии, които близо 12 часа пускаха разни версии, докато сглобят нещо, дето става за четене и гледане.
139
1
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Слави , "голямо прозрение" направи !То е ясно от самото начало ,че водещите мотиви са политически.Само за тези ,които обслужват политическите кръгове от ГЕРБ и компания ,не искат да споменат ,че основната версия би трябвало да е политически причини и да се обърне внимание на едни "политици" ,които и днес целенасочено направиха поредното си режисирано изказване ,за да отклони вниманието от "кръга " поръчители и насочи ,към тези ,които попаднаха в "капана на вълка" - манипулатор до съвършенство.
138
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази снимка направо кърти!Изтипосайте ги с нея на няколко билборда и за следващия парламент и два гласа няма да вземат.
137
3
 
5
 
! Отговори
Нагаждян преди 8 месеца
Най-големият враг на Трифонов,е така дългоочакваното приемане на България във Европрйското семейство на Шенген.Той знае добре,че след приемането на България за членка,веднага ще започнат разследванията на финансовата шенгенска комисия,и в България няма да има власт и сила която да може да спре този процес.Тойе само един параван зад който прозират милиарди мръсни пари.В момента на започване на разследване на мръсните пари/мафията/,Слави ще се нареди автоматично при ,,неудобните".И той го знае.
136
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 8 месеца
Убийството е мафиото-политико-икономико.
135
7
 
14
 
! Отговори
Майната Ви преди 8 месеца
Трепери, гологлави, трепери! Списъкът се скъси с един мафиоз и твоят ред наближава. Наеми още 30 телохранителя, че онези куршуми били много опасни!
134
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И на трите въпроса вече му отговориха официално с "НЕ". А бб няма какво да дрънка, той е като фурнаджийска лопата - днес е казал една лъжа, на обяд вече я е забравил и казва друга. И вместо да го раздава като опозиция, да беше направил правителство, когато народът му даде мандат.
133
7
 
7
 
! Отговори
Изнервен преди 8 месеца
До реалист. Няма такъв поток, казва се "Балкански"! Турските потоци са си в Турция.
132
9
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 8 месеца
Трифчооооо, трифчо, не виждам нищо нередно в това, че и Алексей Петров е искал да има редовно правителство (както и поне 60 процента от българите) след пет провалени парламента и провали при съставянето на правителство, два от които по твоя вина.
131
8
 
23
 
! Отговори
Право на мнение преди 8 месеца
Слави Трифонов е като кварталната клюкарка, раздухва клюките, за да навреди на опонентите си. С мръсни номера иска да се издигне в очите на хората, но се получава обратен ефект, излага се все повече. Грозна постъпка!
130
7
 
20
 
! Отговори
Фалшименто! преди 8 месеца
На Трифонов стратегията е да трупа фалшиви дивиденти от фалшиви новини!
129
7
 
21
 
! Отговори
Хах преди 8 месеца
Перачът на мръсните пари на мафията пак се обади като черна станция от тъмната си дупка седнал на диванчето си.
128
5
 
15
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Мафията пак клати правителството!
127
4
 
6
 
! Отговори
хаха преди 8 месеца
Сайтът Сегодня е на Слафчо у джеба... Да го ... цункам
126
6
 
12
 
! Отговори
Айдееи преди 8 месеца
Слявчо само чака сигнал от Боко и почна да му приглася за фалшивата опорка.