Нинова: Тръгваме сериозно към местните избори

Основна цел пред левицата е да променят модела „ГЕРБ“
11 сеп 2023 12:20, Нели Христова
50
Нинова: Тръгваме сериозно към местните избори
Снимка: БГНЕС

Тръгваме много сериозно към местните избори. Първи приехме предизборната си платформа, което за над е много важно, и първи одобрихме 138 кандидати за кметове и листи. Следващата седмица ще продължим с другите над 100. Тръгваме с висока степен на готовност.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като от партията подадоха документи за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК).

За нас местните избори са възможност да стане истинската промяна в България, защото промяната на върха в парламентарната власт и законодателната власт не стана. Там промяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт и възможността това да бъде променено са местните избори, каза още Нинова.

Тя призова гражданите да излязат и гласуват през октомври, защото „промяната е в техните ръце”.

Според Нинова основна цел пред левицата е да променят модела "ГЕРБ".

Промяна на модела на задкулисието и на паралелната държава на ГЕРБ, който се е вклинил в общините вече години наред, уточни лидерът на БСП.

Нинова коментира, че според нея няма да има проблем при одобряването на кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София на Националния съвет на левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 8 месеца
Колкото и да се напъват,нямат хора. Малко останаха съмишлениците на левицата и са стари хора от селата и номенклатурни кадри в пенсия от градовете. БСП върви към своя край.
40
0
 
0
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ преди 8 месеца
СЕРИОЗНО- С ПОВЕЧЕ ЛЪЖИ, УЙДУРМИ, ИЗМАМИ, ДЕЦА И ВНУЦИ НА СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- ТАЯ КРАДЛА НА СЕРИОЗНА СЕ ПРАВИ- ГНУСНИ СТЕ ВИЕ МРАЗИТЕ НАРОДА СИ И ГО ПОДРИТВАТЕ КЪМ РАША, КИТАЙ, ИНДИЯ БРАЗИЛИЯ- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КВИ МОЩНИ ИКОНОМИКА СА- В РАША МИН ЗАПЛАТА 300ЛВ, СРЕДНА 1400ЛВ СЕГА ВЪВЕЖДАТ И 30% ДАНЪЦИ- ТЕ ТОГАВА НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА АСФАЛТИРАМЕ- УПЛЪТНЯВАМЕ С ВАЛЕК ЗЕМЯТА И ТЕ ТАКА ОФОРМЯМЕ УЛИЦИТЕ- ОТВОРИ С ГУГЪЛ МАПС И ВИЖ УЛИЦИ В БРАЗИЛИЯ И ИНДИЯ- НЕЩЕМ В МИЗЕРИЯТА
39
0
 
0
 
! Отговори
Весо преди 8 месеца
Тръгвате за там,откъдето се връщате! 2.5%!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ха дано БСП изненада в малките общинИ!
37
0
 
0
 
! Отговори
борислав преди 8 месеца
БСП няма,съществува модела Нинова /архаичен и отблъсващ/.Изборите за нея ще са катастрофа и тя си го знае. Но както е в песента "партизан за бой се стяга" ,сиреч ще яде много Бой.
36
0
 
0
 
! Отговори
komitataей преди 8 месеца
как ще го сториш като сте се разделели на 20 леви партии ,квот предните това и на сегашните
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нинова: "Тръгваме сериозно към местните избори". Тръгвайте, пък ще видите колко баби и дядовци ще тръгнат след вас. Умря този, който до преди 3 години лъжеше пенсионерите, че стои зад тях.Особено след като те разбраха,че кабинетът на Киро П. , в който Нинова беше министър на икономиката,първите 4 месеци единствен от Европа е снабдявал Украйна с едрокалибрени снаряди,ракети за ракетни системи за залпов огън РСЗО, мини за самоходни миномети с калибър над 100 мм. Ясно стана,че БСП подпомагаше Украй
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ама вие НИКОГА не сте си ходили от ВЛАСТТА !
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нинчето сега на Барби ли ще се прави с това розово сакенце?
32
0
 
0
 
! Отговори
Е... преди 8 месеца
....вярно си е, все още имате електорат да минете 4те процента ;) . Тва си е сериозна работа.
31
0
 
0
 
! Отговори
просто нинчето преди 8 месеца
що бе , до сега несериозно ли тръгваше към избори , хахаха
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Както и да тръгнете пак ще стигнете до кривата круша, защото другарка Нинова отдавна ви превърна в бутикова партийка.
29
0
 
0
 
! Отговори
сериозен преди 8 месеца
нинова от години тръгва сериозно към избори но резултата е все един и същ , ГУБИ :) пародийно е някак си :)
28
0
 
0
 
! Отговори
карачанаков преди 8 месеца
ТРЪГВАТ като АСЛАНИ,ще се върнат ***!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 8 месеца
осн ви цел е да заличите смешната си партия от лицето на света такава злоба не съмвиждала не си подава оставката като магаре на мост и пажовете зад нея с колкомандата са
26
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 8 месеца
И отново,както винаги,сериозно ще се изложите!Защото,просто,друго не можете!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Напомням на кака Корни, че покойният идол на нейната партия довлече тук над 360 000 от един защитен вид. Събра ги от съседните страни и през втората половина на соца създаде традиция те да бъдат обгрижвани и дундуркани, само защото са от определен етнос. Нинова да каже в предизборните си речи какво ще направи, за да прекрати тази вакханалия, ако дойде на власт? Вместо това, някои вече се договарят с махленските тартори - по колко лева ще плащат за всеки глас!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Време е БСП да спечели София, Терзиев ми пусна в пощата обещания да прави тротоараи и осветление, долен третополов - това му е задължение, какво обещава всъщност!?!?
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Някой знае ли какъв е приблизителният брой на трудовите пенсионери с пълен трудов стаж, чиито пенсии са под 705 лв (сумата, с която бива награждавано всяко ромче, само защото се е родило ромче, купили са му ТЕЛК и после са го настанили в дома на близки роднини, под претекст, че родителите му са трайно безработни, а работа има колкото щеш; отделно от това роднините, при които е настанено, ще получават пари, защото гледат дете с ТЕЛК)?
22
0
 
0
 
! Отговори
Само че не знам преди 8 месеца
дали към тези 705 лв, които се полагат на ромчето, защото било бедно и с ТЕЛК, се прибавят и детските надбавки или те влизат в тази сума? А вие сега си припомнете какви заплати предлагат на вашите 23-25-годишни деца, които досега вие сте издържали, защото те са учили здраво, взели са дипломи, веднага са тръгнали от врата на врата да търсят работа и какво им предлагат? 780 лв стартова, с цели 75 лв повече от сумата давана на ромчето само защото е ромче, а родителите му не искат да работят.