Денков: Партиите да не злоупотребяват със страховете на хората

Премиерът очаква представителите на протестиращите днес в 16 ч.
Обновена: 1 окт 2023 14:15 | 1 окт 2023 14:06, Елка Василева
164
Денков: Партиите да не злоупотребяват със страховете на хората
Снимка: архив, БГНЕС

Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите в кампанията си за местни избори. За това призовава премиерът акад. Николай Денков, който днес е разговарял на тази тема и с политически лидери. Той се обяви против разпространяваната дезинформация, даването на неизпълними обещания и умишленото ескалиране на напрежението.

Още по темата
Министър-председателят очаква представителите на протестиращите днес в 16 ч. в Министерския съвет, за да започнат обсъждането на конкретните стъпки за енергиен преход във въглищните региони. То ще продължи до края на ноември т.г.

Териториалните планове за Стара Загора, Перник и Кюстендил бяха изпратени на Европейската комисия вчера - в последния възможен срок. Това беше необходимо, за да получи България няколко милиарда лева от ЕС, с които ще се гарантират работни места за хората в трите региона след затварянето на мощностите през 2038 г.

Финалните версии на плановете трябва да бъдат одобрени от ЕК и страните членки на ЕС до края на годината, се казва в съобщението на правителствената информационна служба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На тези които пишат против миньорите им пожелавам да останат като тях без работа, щото точно това ще се случи, да, не веднага но съвсем скоро, а тези милиарди които ще се дадат за развитието на тези региони ще се усвоят хуууубавичко то техни хора, и въобще няма да се открият толкова много работни места колкото ще се изгубят!
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма страшно, нашите хора ще вземат едни пари а вие 2038 ще сте издухали супата!
92
2
 
10
 
! Отговори
Спеца преди 6 месеца
Какви страхове господине?Та Вие и Вашите предшественици като Борисов насадихте народа на пачи запъртъци!Но който сее ветрове ще жъне бури!Толкова сте безотговорни и неориентирани!
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това *** още ли е мин пред! ОСТАВКА БЕ!
90
2
 
8
 
! Отговори
българина преди 6 месеца
уличното правосъдие във всички време решава натрупани проблеми, които някои се крил и лъгла мнооог време. Подкрепям всички на жълтите павета до изправяне всички кривини в държавата, като се почне от либералите и демократите
89
1
 
8
 
! Отговори
Долу ЕС преди 6 месеца
явно страхът от безработица и без бъдеще е политически въпрос.... сиреч заплата е въпрос на политика, ами да сменим политиката, зада се оправят нещата, сиреч вас да сменим!
88
13
 
2
 
! Отговори
ЗАЩО МРАЗЯТ РУСИЯ преди 6 месеца
ЗАЩОТО САМО КРАДЕ И УБИВА....... РУСКАТА ПРОПАГАНДА ПРОВОКИРА БЪЛГАРИТЕ ДА СЛЕДВАТ СЦЕНАРИЯ В УКРАЙНА....АКО ИМАТЕ РАЗУМ - НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА...!!!
87
0
 
3
 
! Отговори
Да не забравяме, преди 6 месеца
...че тия точно след улично правосъдие, под вдигнатият юмрук на Превратаджията Радев, докопаха властта! С любезното съдействие на тандема ...Радев-Мадуро /Алла-бала/!
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Българин - Ще им ходи на крака министерОт и хоро ще друса, ако трябва. Те са му работодателите, не обратното.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Партиите не "злоупотребяват"! Те ползват страховете на хората.. е сега ще се изкаже Корни един път, после и някой друг виден цоциалисти от СДС..
84
12
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Заставам зад своето правителство и съм твърдо срещу дегенератите по улиците!! Не може да се раздава "улично правосъдие". Министърът защо им ходи на крака на тези? Какви въпроси за държавата могат да се решат на една магистрала?
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От 149 мнения са останали само 94 до момента - демек 55 са изтрити. А нямало цензура и имало свобода на словото? Вие вярвате ли???
82
5
 
3
 
! Отговори
L. преди 6 месеца
Прав е премиерът! Правителството ни е напълно достатъчно да добием целия страх на света.
81
2
 
18
 
! Отговори
Глист преди 6 месеца
Аз съм академик Денков! Най-много ме е страх от денацификация и обезпаразитяване!
80
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Денка, България е с теб. Тия пинчери да си лаят
79
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не подкрепяйте малоумието на тия. Изритайте ги от пътя и да ходят да затварят тая бълвоч на мърсотия и черна дупка за пари. Тоя филм свърши.
78
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Cкanaн cмeшнuк.
77
2
 
21
 
! Отговори
Елка Василева преди 6 месеца
Това нещо водещо се премиер е позор за България .Искам да попитам гласоподавателите на ППДБ ГЕРБ и ДПС не Ви ли е срам че това продажно и некадърно нещо е Вашият избор ,и как се чувствате като съучастници в погрома на България.Дано миньорите измият срама от лицата Ви
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Първоbитните, вашата свърши. Ще ви научим, споко. Който не иска или не може, ми, съжалявам, бате
75
2
 
17
 
! Отговори
Анонимна преди 6 месеца
Няма ли кой да внесе за гласуване в Парламента, вот на недоверие на това правителството.