Експерти: Кампанията за местния вот е изведена на национално ниво

Кампанията е заглушена, смята Асен Агов
6 окт 2023 14:55, Росен Стойчев
1
Експерти: Кампанията за местния вот е изведена на национално ниво
Снимка: БГНЕС

"Не познаваме Терзиев като политик, знаем публичната история на неговия бизнес, Не познаваме и Хекимян като политик - познаваме неговия телевизионен образ. Но и за двамата не знаем нищо като политици. Ваня Григорова какъв политик е? Тя е синдикалист.

Още по темата
Постави условия на БСП, че иска хора от синдикатите да са в листата. Това също повдига въпроса за това какво всъщност са синдикатите у нас", заяви за Нова Нюз журналистът Асен Генов.

"Този месец няма да чуем абсолютно нищо от посланията на кандидатите за кметове, коя уличка ще направим, коя градинка и как ще сменим крушките. Кампанията е заглушена, тя е изведена на ниво национални въпроси. Протестите, промените в Конституцията, включително вота на недоверие, ще доведат до още една седмица заседания на парламента", отбеляза той.

Виктор Иванов от своя страна смята, че измежду Терзиев, Хекимян и Ваня Григорова ще се избират двамата, отиващи на балотаж. "Моите опасения са, че за първи път БСП ще вземе София, заради качеството на другите две кандидатури", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: кампаниявотАсен Агов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Споко е... преди 6 месеца
..."ние държим кодовете"... квото и да стане "шефовете на всички РПУта са наши". "Ние броим гласовете"! И сега хайде всички дружно да се прегърнем с живи хитлеро-фашисти, тва са нашите истински евро-атлантически ценности!!!