Нинова: Внасяме нов вот на недоверие още следващата седмица

Критикува Румен Радев
12 окт 2023 18:09, Росен Стойчев
30
Нинова: Внасяме нов вот на недоверие още следващата седмица
Снимка: БГНЕС

"Президентът наруши закона като не свика КСНС, така както е описан и го изисква и Конституцията и закона. Това там беше някаква квази среща без парламентарно представените партии, защото той не ги харесва. И ние много неща не харесваме, но идваме на работа и изпълняваме закона. Вероятно, за да му отговорят - управляващото мнозинство, председателят на парламента, правителството свикаха днес също толкова ненормален формат. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите ѝ по-лошият резултат е фактът, че и от двете заседания няма резултат и нито едно смислено решение. Лидерът на БСП коментира, че е видяла лековато отношение към ситуацията.

В коментара си за вота на недоверие Корнелия Нинова посочи: "Виждаме, че в залата си следват опорките от вчера, но не дават смислени обяснения. От заявките на ГЕРБ и ДПС, поне за днес, виждаме, че вотът няма да мине утре. Те ще си подкрепят правителството, въпреки критиките, които му отправят. Ако това се случи и правителството утре оцелее – ние веднага започваме събиране на подписи за вот на недоверие  и го внасяме още другата седмица, обяви Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: вотКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
Давай още! преди 7 месеца
Няма по добра реклама за ГЕРБ, от поведението думите и вида на Нинова. За такава шумна и всеобхватна реклама се плащат много пари. Нинова и БСП пропагандират и укрепват ГЕРБ от години и то безплатно. Давай другарка Нинова, ГЕРБ само печели и сплотява редици от това. Успех! Продължавайте все така.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Фен,к.27 Не е необходимо умишлено да искривяваш руския език на коментара си, за да му придадеш комичен нюанс. От това,което си написал личи, че не не си добре с този език и правиш всичко възможно да покажеш, че той ти е чужд. Gурsу?
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В тая жена има такава злоба и толкова жлъч, че може да изпълнява ролята на отровна змия в НС..Съсипа БСП, сведе депутатите от 80 на 23-***, сега съска като змия и критикува всичко около себе си и най-вече президента, но никой не й обръща внимание. Вече е в галерията, миманса и след местните избори БСП ще се насочи към 4-те проценти.
26
0
 
2
 
! Отговори
Фен преди 7 месеца
Верно бе.Разби ли твой синок,колие капиталистьй.Он там бъил внедрен.Громить ли он плохие капиталистът.
25
0
 
10
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 7 месеца
Тази се държи като не до " обичана" ! До кога бре не ти ли стигнаха за още ли ламтиш???? Цяла България те видя какво чудо си ! Между другото синчеца как е у лошата Америка?
24
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Корни, резултатът за този вот, и следващиия, и по-следващия ще е един и същ - ще останете с пръст в устата. А пРезидента няма какво да критикуваш. Не беше ли точно ти дето го домъкна това недоразумение на политическата сцена? Или забрави?
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ама недей повече,ще се преумориш..
22
0
 
6
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 7 месеца
Булка,скоро ще сте извън Парламента.
21
1
 
1
 
! Отговори
До Да бе преди 7 месеца
Конституцията се пише винаги с главна буква! и да, може, просто ти не си я чел явно...
20
0
 
3
 
! Отговори
САТАНА преди 7 месеца
Корижке няма да те огрей...
19
4
 
9
 
! Отговори
Бай Танас преди 7 месеца
Горката. Такава реч си беше написала, пък Бойко даже не дойде да я чуе. Що прай тъй тоз човек. Толкова се старае жената :)
18
2
 
7
 
! Отговори
ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ преди 7 месеца
НЕ СЕ НАПЪВАЙ, КОРНИ.... ТРЕТИ ПЪТ БЪЛГАРИЯ НЯМА СЧУПИ СТОМНАТА...
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Корнела измисли нова форма на безплатна реклама - всяка седмица вот
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мисля че е логично да се заключи че БСП никога повече няма да са във властта.Вариантите са някакъв вид четворна коалиция или някой да има 100+ депутата и БСП да е коалиционен партньор което е абсурдно.Така,че смело казвам че БСП най вероятно никога няма да е във властта
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Единствения шанс на БСП да управлява е коалиция с ГЕРБ, каквато обаче се радвам че няма. ББ навремето отказа да я "оправи" тази кукувица, затова тя винаги му е контра. Дори когато подкрепя "нейни" кметове.
14
0
 
11
 
! Отговори
Тито преди 7 месеца
Крадецът вика - дръжте крадеца! Кукумицин!
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БСП не са печелили избори от 2005 година .Какво ще стане ако падне кабинета ?Ще направите правителство с ИТН и с Възраждане ли?
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
по добре се изнасяй с цялата си крадлива партийка в сибир крадло
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Смешен плач .И като внасяш вот кво ше направиш ?Ако падне кабинета ти ли ще направиш правителство ??Бсп има 8.7% и всеки следващ избор има по малко и по малко
10
1
 
9
 
! Отговори
Black Sea преди 7 месеца
Не разбрах, тая на Радев ли ще иска вот на недоверие? Нали нещо така не била доволна от съвета вчера? Или я е страх да премине линията Решетников-Митрофанова.