Нинова: Готови сме с мотивите за втория вот на недоверие

Той ще е на тема провал на политиката в националната сигурност и отбрана
Обновена: 13 окт 2023 16:09 | 13 окт 2023 16:09, Красимир Ангелов
94
Нинова: Готови сме с мотивите за втория вот на недоверие
Снимка: БГНЕС

"Ясна е коалицията, която е вредна за България, сплотена от икономически лични партийни интереси, нищо добро не ни чака с такова правителство. Важното е, че Пеевски беше тука, те правят това, което той каже. Важното е, че Делян беше тука. Борисов се опитва да внуши на избирателите си, че няма нищо общо с ПП и ДБ. Това е последователна тактика, не вярвам народът да е толкова елементарен и наивен".

Това заяви след неуспешния вот на недоверие срещу кабинета лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя обвини ГЕРБ за всичко лошо, което се случва в държавата.

"Готови сме с мотивите за втория вот, говорили сме с другите 2 партии, имаме принципното им съгласие, че ще подпишат. Днес трите партии започваме събирането на подписи, ние нашите вече сме ги събрали", коментира Нинова.

Темата на следващия вот на недоверие е провал на политиката в националната сигурност и отбрана, каза още Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Стига глупости преди 6 месеца
До Анонимен 83: Какво комунисти? Комунисти в България отдавна няма, освен в някои пенсионерски клубове. Виж антикомунисти (особено преди избори) дал господ. За едната далаверка - за какво друго.
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 73...Има...Нарича се ,,шизофрения"..Всички комунисти предали се на пагубната идеология страдат от такива симптоми.
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вече от Москва пристигна , топъл топличък , втория вот на недоверие.И Ниновска бърза за да се похвали
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мотивите за втория като за първи- "те крадат"- това е в сбит вид- а защо няма доклад в прокуратурата, в европрокуратурата- веднага отговарят- те крадат заедно- изводът- голяма мъка ги тресе- няма от къде да крадат- олигарсите- едрите им спонсори са стъпили здраво на врата- България върви твърдо към еврозоната и Шенген- а Кремъл не дава.
70
5
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 6 месеца
Има за какво да се иска вот на недоверие и за националната сигурност. Ето например министър Тагаренко иска милиард и половина долара (т.е. почти три милиарда лева) за бронетранспортьори без обществена поръчка и конкурс. Комисионна в джобчето? Сигурно. Да му дадем ли? Ще му дадем и още как. Под знамето на евроатлантизма минава всякаква корупция. А който е против "Путин, копейки и т.н."
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не е лесно да слугуваш на чужда държава... откъм изток.
68
0
 
1
 
! Отговори
Пентагон друго бе преди 6 месеца
Детска Педагогическа Стая е ДПС на Ахмед Доган кръстено на НИКОЛАЙ ФОЛ изпреварил НИЙЛ АРМСТРОНГ то ест ТУРЦИЯ ЧАКА ОТ САЩ КАКВОТО ИМ ПОДХВЪРЛЯТ....................Въпросът е какъв е тоя Ислямосвети Николай на австралиеца Рупърт Мърдок покрай БЯГАЩИЯ НАИМ СЮЛЕЙМАНОГЛУ............. АВСТРАЛИЯ Е КАТО ПОСЛЕДНИЯ РАСИСТ но защото са СЕЛЯНИ,глуха провинция близо до Края на света ПАТАГОНИЯ
67
2
 
7
 
! Отговори
бай Ламби преди 6 месеца
Къде си тръгнала и ти бе бульо с твойта партийка дет сте един файтон ора да искате сяка седмица вот на недоверие?Ам чи засрами се малко и си седни на задните части, пий вода и почини малко.Знам че искаш да те дават сяка вечер по телевизора ама ставаш нагла и досадна веке.Пуууууу....няма срама туй крушовенското еййй...
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
He вoт, a лoбyт e нeoбxogим!
65
1
 
3
 
! Отговори
БЕН преди 6 месеца
Един съвет към НИНОВА; СЪЗДАЙ ПАРТИЗАНСКИ ЧЕТИ,И СМЕНИ ТАЗИ НЕОБИЧАЩА ВЛАСТ ОТ ТЕБ. нА ДОБЪР ПЪТ ХУБАВИЦЕ.
64
2
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 6 месеца
Нинова беше възмутена от отсъствието на Бойко Борисов на дебатите по искания вот на недоверие. Оказа се ,че Боко е имал основателна причина - в Севлиево от 9 до 15 се провежда празник на тиквата ,на който Боко е почетен гост.
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Трябва да има научно изследване - Влиянието на комунистическата идеология върху индивида поддал се на това внушение, и поражениета върху психиката му.
62
1
 
6
 
! Отговори
Мъка. Мъкаааа.... преди 6 месеца
ЧЕРВЕНИТЕ МОНОПОЛИ НА БКП/БСП, ЕДИН СЛЕД ДРУГ, БАВНО УМИРАТ---ЕНЕРГЕТИЦИ, КОПАЧИ, ВЪГЛИЩАРИ, ЗЪРНАРИ, И ВСЕКАКВИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ ЛА"""АРИ...СИ ОТИВАТ ОТ ЖИВОТА!НЕМА СПАСЕНИЕ ЗА ЧЕРВЕНАТА ТИНЯ, ВОДАТА БАВНО Я НОСИ КЪМ НЕБИТИЕТО НА БЪЛГАРСКОТО НЕЩАСТНО МИНАЛО!!!
61
0
 
1
 
! Отговори
ХАМАС Златна Топка преди 6 месеца
Германска Кауфланд Христо Стоичков Олимпиада БЕРЛИН-1972 ДОЙДЕ............................питайте ИЗРАЕЛ ако не вярвате................ Няма да дойде марксизма и сие
60
1
 
8
 
! Отговори
дедо ви преди 6 месеца
много елементарна женица е тази ! интересно третия , четвъртия ,,,,,, вот на недоверие за какво ше бъдат . сигурно че лятото беше много горещо , че няма много снеговалежи ,,,,,,
59
1
 
3
 
! Отговори
ТЕНДЕНЦИЯТА БКП преди 6 месеца
В последното си интервю Тодор Христов Живков го попитаха от коя точно партия е и Той разгадано психологически отговори:"СЪПАРТИЕЦ СЪМ ВЪВ БКП НА ХРИСТО СТОИЧКОВ и ще създаваме заедно ДВИЖЕНИЕ БКП"................ ТЕНДЕНЦИЯТА, ДВИЖЕНИЕТО БКП на Христо Стоичков и Тодор Живков близнак на невидимата АМЕРИКАНИЗАЦИЯ..........ЖИВ Е ТОЙ ТОДОР ХРИСТОВ ЖИВКОВ казващ се ХРИСТО СТОИЧКОВ
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
63 ти не говори от името на избирателя. Долколкото виждам онова нещо "реформаторски блок" не съществува. Москов се опита да прави коалиция с Марешки. Ей тези са твоите ментори, на тях също им беше "смешно" и разни такива. Опорките ти са същата олигоффрения.
57
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нека да напомня на впн троляка жалното виене на пияния Москов след избора на Радев. Репликата му беше че осъмнал с червен генерал муахаха. Онова не е спало от страх яд и злоба :))
56
4
 
2
 
! Отговори
Това дразни прокопи преди 6 месеца
Крайно време е пеевски тиквата и киро канадеца да бъдат махнати.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА- ОБРАЛИ БЪЛГАРИЯ И ДОКАРАЛИ НАРОДА ДО 3/5 ДЛ ЗАПЛАТА,А ТЕ МИЛИОНЕРИ, И СЕГА "ЗАЩИТАВАТ" БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ КАТО НИ ДОКАРАХА ЗА ПО МАЛКО ОТ МЕСЕЦ ДО 28% ИНФЛАЦИЯ- ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ!