Кутев: Присъствието на Борисов във властта е от страх

Според него ПП ще загубят някакви позиции в изборите
16 окт 2023 09:56, Нели Христова
24
Кутев: Присъствието на Борисов във властта е от страх
Снимка: БГНЕС

Социологията показва, че ПП ще загубят някакви позиции в изборите, а ГЕРБ ще успят да ги задържат. Важното обаче не са процентите, а дали ще има реален резултат. Моята формула е 3+1. Има три неща, които са важни за държавата - образованието, здравеопазването и бедността, а четвъртото е икономиката, за да може тези три неща да се случат. Аз не знам за тези 120 дни какво беше направено за тези три неща. Това заяви бившият говорител на служебното правителство Антон Кутев пред bTV.

Присъствието на Борисов във властта е от страх - страх от евентуални съдебни преследвания, страх от евентуалните съдебни показания, които е дал Васил Божков, или нещо друго. Всички сме наясно, че страхът е основополагащ, каза още той. Според него съдебната реформа не са прави така, както предлагат управляващите.

Аз съм убеден, че има напрежение между тях. Това си е такава игра на изнудване и извиване на ръце. Те са откровени в неприязъността си един към друг. Друг е въпросът, че не е необходимо да се обичат. Големият проблем е, че до нищо не довежда тази тяхна (не)любов, каза още Кутев.  

Според него президентът Румен Радев се опитва да си довърши мандата, така че да остане в историята. Той сега е по-силен от първия мандат, заради опита, който събра. Той не се интересува от това дали губи избори и няма проблем дали губи електорално, каза още той. Според него президентът не вярва на партиите. Това е политически сблъсък и докъде ще доведе той ще видим тепърва, каза още Кутев.

Според него правителството ще падне бързо. Ако президентът прави партия трябва да го направи не след, а преди това, но аз мисля, че по-скоро няма да направи, каза още Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
карачанаков преди 6 месеца
КУТИ,КУТИ руско ПУ...
18
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
А вашето неприсъствие във властта е от некадърност.
17
5
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Кога ще престанат всички в България да стават и лягат с Борисов Явно нищо не става от всички останали то бива омраза лъжи манипулации 22 год Борисов е в политиката завиждат
16
13
 
11
 
! Отговори
Главанак преди 6 месеца
Страната ни върви усилено към хаос и анархия! И то не от вчера. И така ше бъде, докато сме тотално разделени. И за това си има причина- това е мафията герб. И ако някщой не го е разбрал, сигурно ще му трябват нови 45 години, за да го разбере! Мафията герб ни е стиснала в желязна хватка, разбирай диктатура , и макар да нсе са официално във властта, те продължават да крадат. И като прпибавим превзетата от тях прокуратура- ети причините за това фиаско !
15
12
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
В случая Кутев е абсолютно прав - Боци отдавна да се е махнал и да си харчи милиончетата , но го тресе ужасен страх да не го окошарят !
14
5
 
15
 
! Отговори
бай Ламби преди 6 месеца
До Анонимен11 Не е руски кавал а гусла е тоя.По цял ден му опъват струните съветските другари и му ги настройват според ситуацията.
13
4
 
16
 
! Отговори
пффф преди 6 месеца
А твоето присъствие от какво е?Алчност,желание за власт,икономически интереси?Цял живот или в парламента или съветник на някой,дет се вика за пет пари работа не си свършил през живота си другарю кутев,няма и да свършиш!
12
4
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 6 месеца
До 4. Какъв партер бе, глу.пак, не виждаш ли, че държи шалтера за властта и всичко зависи от него?
11
7
 
12
 
! Отговори
Боко преди 6 месеца
Глу.пости. А бе, що така всички лягат и стават с Борисов? Да не е от страх? Не знам като умре с кого ще се дъвчат.
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Днеска втора простотия на русофил чета тук След нинова и този мошеник се изповяда От кво да го е страх ББ Вашия човек радев беше на власт 3 години А Бойко беше частно лице без власт какво му се случи ? .. Гешев голям го вадеше а ББ беше А и сега е без имунитет какво му се случи? Руски кавал си кутев !
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
7- БОРИСОВ СЕГА ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА С 67 ПАРТИИ, А НЕ Е АБОНИРАН- ТОЕСТ СЕГА КАТО ВЗЕМЕМ БЮЛЕТИНА ЩЕ ИЗБИРАМЕ МЕЖДУ 67 ПАРТИИ- НАМЕРИ ГИ В ГУГЪЛ НА СТРАНИЦАТА НА ЦИК- ДЕМЕК НЕ Е АБОНАМЕНТ ЗА ВЛАСТ А ОТИВА НА ИЗБОРИ.
8
1
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 месеца
Няма да го обсъждам тоя.Няма смисъл.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
КУТЕВ- РЕЧИ НЕЩО ЗА ЧЕРЕПА И КОСТИ
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Борисов каза преди години,че ако не е във властта,нямало какво друго да прави.Демек,абониран е за властта.Ама не е виновен той,а мат'ряла,който го избира.
5
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А АЗ ДО ДЕН ДНЕШЕН СИ МИСЛЕХ, ЧЕ БОРИСОВ Е ВЪВ ВЛАСТТА ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ- ТОЕСТ ВСИЧКИ НИЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО И ГЕРБ- КУТЕВ- МОЖЕШ ДА УВЪРТАШ И УСУКВАШ ПО КУТЕВСКИ ПРЕД ХОРА ДЕТО КАЗВАТ ЧЕ СА РУСОФИЛИ А БЯГАТ В ЕВРОПА- НСИ- МЕСЕЦ АВГУСТ БЪЛГАРИ ПОСЕТИЛИ РУСИЯ- 106, БЪЛГАРИ ПОСЕТИЛИ ЕС И САЩ- 860 000 ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТАК- ЕДНО ДУДНЕМ ДРУГО ВЪРШИМ- НА КОЙ ГОСПОДАР СЕ КЛАНЯТЕ ВИЕ ТАМ.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
То е очевадно само наивници може да мислят нещо друго, че баце не е в по за па р тер
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Господин Борисов ще бъде в парламента, докато съществува ГЕРБ! ПП се държат нагло, но и глупаво! Заедно с Петков и Василев остават верни на Радев, докато се правят, че се унижават един друг! Божков е аут, твърде ограничен е!
2
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дa мy яgeтe нa Бoko kюлчeтo, ga мy яgeтe!
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И от алчност.