Виновните за погрома в София – Борислав Михайлов, спортния министър, Терзиев

Бойко Борисов поиска оставките на шефа на БФС и на Димитър Илиев
75
Виновните за погрома в София – Борислав Михайлов, спортния министър, Терзиев
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на шефа на БФС Борислав Михайлов и на спортния министър Димитър Илиев заради погрома в София по време на протеста.

Според него и кметът на София Васил Терзиев носи вина на случилото се, защото бил разрешил на едно място да се съберат враждуващи от години агитки.

Още по темата
"Той разреши да се съберат футболни хулигани, агитки на протест, как ще събереш враждуващи от от години агитки на мирен протест и заради един Борислав Михайлов, ще си спестя думите, с които бих го нарекъл, в София се проля кръв", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според него е било очаквано, че ще има проблеми между агитките.

"В следствие, на което тези провокации нямаше как да се подминат и чисто като полицай, понеже сме имали такива случаи, това са хората от полицията на първа линия и всяка събота и неделя се сблъскват с футболните хулигани, замеряни са с ракети, обстрелвани са и когато вкараш тези хора на едно място, резултатът е ясен предварително", каза Борисов.

"И когато София гори в 7,30 получавам имейл от Терзиев, че ме кани на среща, вместо да си гледа града, той ми пише имейл", възмути се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
9
 
! Отговори
тъй тъй преди 6 месеца
До Влади Защото направи най-голямата грешка в живота си-вкара си парите в американска офшорка в Щатите!Реши да прави приятелство с тях,та да му ги пазят!И сега ЦРУ му диша във врата!Не знае елементарната истина,че от това да си враг с Щатите по-лошото е да си им приятел!За мен такава елементарна грешка значи,че не е политик!От тогава не гласувам!Просто няма за кого!
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Айде стига с тоя Терзиев. Кмет на два дена, още екип няма сформиран, той най-големият виновник за снощните събития. Щото Борисов не можа да сложи оная кукла на конци Хекимян на неговото място. Направо си представям как Хекито връща всичките фенове вкъщи да гледат мача по тв и полицията въздъхва облекчено. В София е мирно и тихо, няма потрошени и запалени коли, прозорци, мърсотия по улиците. А днес умираме от скука, че няма по кого да плюем. И НС щеше да заработи най-после, че днес пак не могли.
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дс МВР бие, спортният министър виновен. 10+ години герб и 18 перука. Гьонсуратлъкк на макс
44
1
 
6
 
! Отговори
Перуци преди 6 месеца
Виновните за погрома са бг национале, всички играли в квалификацийте да се арестуват и съдят за предателство срещу България. Всичко съм им осигорил, заплати, ядене и пиенье на корем, а те подкопаван мойта работа.
43
2
 
13
 
! Отговори
Цирк герб преди 6 месеца
На тази мутра и шайката му все други са виновни.
42
6
 
10
 
! Отговори
Влади преди 6 месеца
Бойко, Бойко защо не изкара и ти водните оръдия срещу платените ***-протестъри. Сега нямаше да има КирчоКокорчовци, Гуглени Парапетови и другите нахални некадърници. Нямаше да има и такава инфлация, а щеше да има попти готова Хемус и другите пътища. Нямаше да загубим 4 години време.
41
4
 
11
 
! Отговори
vale_karo преди 6 месеца
Никой не пише и говори за истинските виновници. Не БФС, не министрите , не полицията .Истинските виновници са собствениците на клубовете които с дебелите си портфейли спонсорират агитките .За това няма футбол в страната. Там където се е намесила парата нищо хубаво не е станало.
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Виновни за погрома са примитивите, които започнаха да хвърлят бомби срещу полицията
39
3
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 месеца
СДВР ПРЕДУПРЕЖДАВАЛО КМЕТА... ВСЕ ЕДНО ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ ДА ПРЕДУПРЕЖДАВА ПРЕМИЕРА ЧЕ ЩЕ НАПАДНАТ БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕ ДА СЕ СКРИЕ И ДА ГО ОБВИНИ ЗА ОКУПАЦИЯТА..
38
2
 
13
 
! Отговори
Венелин преди 6 месеца
Вместо да обяснява какво е правила полицията по негово време то е ясно - нищо. Хулиганите отдавна трябваше да са изловени и да са в затвора. По времето на Бойко станаха поне 2 погрома срещу футболния съюз. Да има някой осъден за това?
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя народ очевидно не може да мели брашно с тия политици! Или политиците да си разкарат народа, или пък народът да разкара политиците! Може и да украси с тях тополите по "Цариградско" за предстоящата Коледа!
36
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мутрагена е в стихията си. Отново се почуства силен. Но за негово разочарование ще му кажа, че нито Магнитски му се е разминал, нито бай Ставри. Каквато е страхлива мишка ще си живее със страха и ще върши предателства спрямо България докато е жив. Той и цялата му организирана ОПГ под него. И точно преди финала ще го вкарат в панделата да приключи там. ЦРУ, ФБР и КГБ забавят, но не забравят.
35
6
 
15
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙ преди 6 месеца
Виновен за погрома в София е Бойко Борисов. ДА + нЕ -
34
1
 
6
 
! Отговори
Спиралата на хаоса преди 6 месеца
от вихърче към торнадо!
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До АнонименРАБОТАТА НА СДВР НЕ Е ДА ПРЕДУПРЕЖДАВА А ДА ПРАВИ ПРЕВЕНЦИЯ. СДВР Е ПОЛИЦИЯ НЕ РАЗУЗНАВАНЕ БЕ *** ГОВЕЖДИ
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А Перуката? Чиста и невинна,а е главния виновник.Ако си беше хвърлил веднага оставката и хората бяха пуснати на мача,нямаше да има такава каша.
31
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До АнонименБАЦЕТО Е ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ
30
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Терзиев е кмет от 2 дни, а герберасткият министър на Вътрешните работи е от 5 години. Той е главният виновник. Това нощи беше провокация на ГЕРБ-ДПС координирана с МВР за сваляне на Правиттелството на България.
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ти си врял и кипял в мвр.Нищо чудно да си ги подкокоросал.Трябва масови уволнения и смяна на персонала след истински конкурси,а не с връзки.
28
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Виновен е главно Терзиев, след като още преди седмица СДВР предупредиха за ексцесии защо този мач е в София, ами питайте го моля!