Виновните за погрома в София – Борислав Михайлов, спортния министър, Терзиев

Бойко Борисов поиска оставките на шефа на БФС и на Димитър Илиев
75
Виновните за погрома в София – Борислав Михайлов, спортния министър, Терзиев
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на шефа на БФС Борислав Михайлов и на спортния министър Димитър Илиев заради погрома в София по време на протеста.

Според него и кметът на София Васил Терзиев носи вина на случилото се, защото бил разрешил на едно място да се съберат враждуващи от години агитки.

Още по темата
"Той разреши да се съберат футболни хулигани, агитки на протест, как ще събереш враждуващи от от години агитки на мирен протест и заради един Борислав Михайлов, ще си спестя думите, с които бих го нарекъл, в София се проля кръв", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според него е било очаквано, че ще има проблеми между агитките.

"В следствие, на което тези провокации нямаше как да се подминат и чисто като полицай, понеже сме имали такива случаи, това са хората от полицията на първа линия и всяка събота и неделя се сблъскват с футболните хулигани, замеряни са с ракети, обстрелвани са и когато вкараш тези хора на едно място, резултатът е ясен предварително", каза Борисов.

"И когато София гори в 7,30 получавам имейл от Терзиев, че ме кани на среща, вместо да си гледа града, той ми пише имейл", възмути се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
10
 
! Отговори
Спиралата на хаоса преди 6 месеца
Забраниха емоциите да се изпуснат културно на стадиона, който е за това и там емоциите се изпускат контролирано, тогава емоцията се изпуска грубо и неконтролирано на улицата. Не забравяйте всичко тръгна от едно нагло интервю на Лечков и после викове "Оставка" в 18-тата минута на всеки мач. БФС опита да забрани на хората да викат Оставка в 18-тата минута и лъжичка по лъжичка ето ни сега с почупен център в София. Вече говорим за вина не само БФС но и на Терзиев. До къде ли ще стигне спиралата?
26
0
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
борисов да не се обажда нали тои даде 3 милиона на домусчиев за седалките настадиона му да си подава оставката и да се маха неговите заключения не интересуватникои тои не е критерии за нищо да плащат охранените от бфс и повече никаквимачове в българия ние нямаме култура за нищо
25
0
 
6
 
! Отговори
сите тия преди 6 месеца
Бих ги определил по примера на " криво разбраната цивилизация " на криво разбраната политика .
24
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Както писах и вчера, добре, че не в Бойко на власт, а Фандъкова кмет. Щеше да има излияния от демократичната жълтопаветна общност: Борисов бие хората, погроми в центъра, в каква държава живеем, къде е кмета и тем подобни. Сега просто министъра е виновен за всичко. А кмета си е пишел мейли. И понеже бил на 3 дни не може да отговаря за нишо. Кога ще може да бъде отговорен за нещо. На колко дни?
23
1
 
10
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 6 месеца
А НЕ Е ЛИ ВИНОВЕН ДИРЕКТОРЪТ НА НАРОДНА БИБЛИОТЕКА ИЛИ ТОЙ В МОМЕНТА НЕ Е НУЖЕН НА БОЙКО.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Заповед от Боко Тиквата беше това. Малки *** от агитките, желаещи да се докажат и долни копои от МВР, 20 години захранвани от Боко и Шиши.Посланието е ясно - "новия кмет не става". Прозрачно е, елементарно е и няма как да мине.Гербопитеците са тоталното дъно.
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЕРБ-ДПС сега обвиняват Терзиев защо го е позволил, ако не беше разрешил протест щеше да обвиняват, че го е забранил.
20
4
 
6
 
! Отговори
Шиши преди 6 месеца
Надушвам руска намеса в погрома.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Полицията, като послушна дърта ку-ва изпълни поръчката на престъпната ДС олигархия. Сега искат да свалят Б.Михайлов и хората около него за да прикрият връзките между тази олигархия , ОПГ на Бойко Борисов/доносник Буда/ и собствениците на Литекс и Лудогорец.и огромният им принос за ликвидация на българския футбол.
18
0
 
2
 
! Отговори
... преди 6 месеца
......
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кой докара с автобуси феновете от провинцията? Чак от Варна, 6 ч. път! На тях им е платено за а дойдат!А транспортът го платиха Лойко и Дебелян. Затова са толкова активни напоследък, Посолството да ги махне от Магнитски.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Айде стига с тоя Терзиев. Кмет на два дена, още екип няма сформиран, той най-големият виновник за снощните събития. Щото Борисов не можа да сложи оная кукла на конци Хекимян на неговото място. Направо си представям как Хекито връща всичките фенове вкъщи да гледат мача по тв и полицията въздъхва облекчено. В София е мирно и тихо, няма потрошени и запалени коли, прозорци, мърсотия по улиците. А днес умираме от скука, че няма по кого да плюем. И НС щеше да заработи най-после, че днес пак не могли.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тотална загуба за националния отбор - загубиха мача, феновете, столицата и чалготеката им изгоря! Каква невероятна латиноамериканска драма за чалгарския футбол. Такава варварщина в цивилизована държава не може да се случи.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЕРБ, БСП, ДПС и тяхните патерици Възраждане , ИТН ,ВМРО и всички тяхни патерици са убийците на Българския футбол и народа.....Когато го разберете ,можеби ще имаме някакво бъдеще..Иначе виждате на къде отиваме. Аз мисля ,че ще изчезнем, какото са изчезнали и други нации с тяхните езици.Не знам дали това е голяма загуба. Като виждам ,май няма да е.
13
0
 
6
 
! Отговори
заблудения преди 6 месеца
До Анонимен Това са мантрите на Мутрьо , не почиват на обективни предпоставки .
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вече в държавата никой не носи отговорност, само си прехвърлят вината, ами в такъв случай оставка на всички, от БФС до Президент и толкоз!
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БОЙКО РАШКОВ МИНИСТЪР НАЙ-ДОБРЕ СЕ ОПРАВЯ С МУТРИТЕ
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тиквата е бивш милиционер. Ама то пък бивши милиционери няма. Значи по душа си остава милиционер
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
АГИТКИТЕ ГИ ДЪРЖИ БОРИСОВ
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пролетта гласувайте за новата Сглобка 'Възраждане-ППДБ-ИТН-ДПС' да си върнем България за която са мечтали Левски и Ботев, където всички са равни по доходи, етнос, раса, полова идентичност и сексуална ориентация !