Демерджиев: МВР е в ступор, скоро и държавата ще изпадне

Той призовава за камери и в автомобилите на полицаите
15 яну 2024 08:52, Нели Христова
61
Демерджиев: МВР е в ступор, скоро и държавата ще изпадне
Снимка: БГНЕС

Трябва да има камери, както в автомобилите така и на полиците, за да могат да го защитят от ръководството когато е реагирал правилно и да го санкционират, когато не е.

Това каза по БНТ бившият министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

По мое време инцидентите бях свързани с полици, които поставяха телата си като бариери срещу мигрантите.

Когато няма ясна индикация от министерство как трябва да постъпват служителите им, те изпадат в ступор и бездействие. Когато МВР е в ступор, скоро и държавата ще изпадне, каза Демрджиев.

Чрез тези промени в Конституцията няма никакви промени в съдебната реформа, каза още бившият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Говорит Москва! преди 3 месеца
Ами да, накъде без ,,здравите сили" от КГБ-ДС... Тези, демократчетата, са едни такива меки ..., да не казвам какви. Друго си е милицията да пипа здраво! Като по байТошово време! А, ред имаше тогава! Даже и в кражбите и в далаверите имаше ред. Не като сега: всякакви там журналистчета да надничат в нашите си работи. Ех, да имахме и ние тука един Путин, да ни оправи...
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Камерите нищо не значат. Милиционерите ще крият записите, които ги уличават. Ща показват само записите, които са удобни за тях.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шенген няма да видим , защо ли ? Вижте тоя на снимката и да ви е ясно
47
1
 
1
 
! Отговори
КАН преди 3 месеца
Как беше при Рашков умираха полицайте, При тоя на снимката мигрантите по камионите. Най добре бяха трафикантите бая пара прибраха. и отчетоха доста чак градинаря на Рашков спря да копа Туите.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И какво като има камери,все там
45
0
 
2
 
! Отговори
taschunka witko преди 3 месеца
Има проблем -Милиционерите не са компютърно и камерно грамотни
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мвр не става за нищо. Внезапно махнете всички пенсионери, и да видите как останалите мишки ще вземат да работят
43
0
 
2
 
! Отговори
Божеее преди 3 месеца
Пенсия и заплата в Мвр 7000 човека, бягай от тук и не говори за закони. Щом не се спазват там ,значи никъде не трябва да се спазват. "Кучета и котки, може, прасета не може..."
42
0
 
5
 
! Отговори
... преди 3 месеца
За такива предположения и мнения, би трябвало съд ако не стане така, защото единствено всявате паника и страх в обществото , ясно ли е ?
41
0
 
10
 
! Отговори
Майора преди 3 месеца
Думи , думи и само думи от"Бях рочен с парите.." избран от Радев за вътрешен министър! Да спреда сехвали , защотопо негово време мигрантите минаваха необезпокоявани границата , а полицаи заплатиха с живота си в опита да ги спрат!
40
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България ще изпадне, ЕС ще се разпадне, западът ще западне.... пишете и си вервайте , другари.... Докато ми=зеру=вате в руската си черна дупка!
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тоя малко творчество да прояви, милиционера, 1:1 опорките от митрофанова копва.
38
0
 
7
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
Отлично предложение!И в съдилищата трябва да има камери,за да знае обществото кой как съди и какво се случва.
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Полицията винаги има контингент от провалени наркомани и не преследвани престъпници.Които винаги пуска при национални стачки за да. дискредитезират и скандализират.Саботират справедливия протест на гражданите.Полицията е пряко ангажирана в опазване българската мафия.За това , ние гражданите първо трябва да тръгнем от реформирането на полицията.Без демократична институция , каквато трябва да е държава и полиция , няма успех.Освен революция както е в Румъния
36
4
 
7
 
! Отговори
НАРОДА преди 3 месеца
Всички ние ще вземем справедливостта в свои ръце. Всички във власта са корумпирани. Тяхната цел е да пазят мафията от нас. Но ние сме повече. Трябва само да се обединим. И не става с избори и протести. Става с линчуване на мафиотите. Цялата охрана и милиция няма да им стигне да ги опази. Трябва само някой да ги покаже кои са, къде живеят, кои са им къщите, кои са им колите. Ще се нaakат от страх. Да не знаеш на кое кръстовище ще ти изскочат 20 човека с колове да те линчуват.Няма безопасен кортеж
35
0
 
7
 
! Отговори
морски преди 3 месеца
До 1262 Да , но глас в пустиня. И олигарсите ни са по руски модел и мнооого други неща.Защо ни карат насила да санем сателит на Москва? Ако ни искаха, щяхме да станем република от СССР по времето на социализма. Горбачов ни ритна, а успешния модел строен от комунисти е китайският. Засега.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 34....Кой бе....Гешеф ли да вземе справедливостта я ,,свои ръце".Тоя ,дето го назначиха за Глава.Прокурор веднага ,когато ,,разследва " делото КТБ....бе ставай смешен.
33
4
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Нашата държава е парламентарна Докога тези Служебни ще си приказват неверни приказки
32
7
 
8
 
! Отговори
Помнещ преди 3 месеца
При този фигурант, назначен от Радев, превърнаха границата в разграден двор, и каналджийството в "процъфтяващ " бизнес! Хващаха мигрантите само като катастрофират,или като загине някой полицай! Той е една от причините да сме извън Шенген!
31
0
 
4
 
! Отговори
KILL THE MAFIA преди 3 месеца
Няма ли най-накрая някой достоен човек от службите да публикува списък с имената и адресите на олигарсите и мафиотите. Така, че цялата държава да ги види, да види семействата им и да вземе правосъдието в свои ръце.