БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи

Министърът пък се снимал пред паметника на Левски, в Русия нямало такъв
156
БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи
Снимка: БГНЕС

Депутатите от БСП обвиниха министъра на отбраната Тодор Тагарев, че е направил работно посещение в САЩ за личен пиар и безсмислени имиджови срещи, които не са довели до никакви резултати.

Освен това, според Атанас Зафиров, не е било редно Тагарев да замине за САЩ, след като е стана ясно, че държавният секретар по отбраната на САЩ е бил възпрепятстван и планираната среща с него е била отложена.

"Не беше ли редно за САЩ да замине Ваш заместник, след като предварително сте знаели, че американският Ви колега е отменил срещата", попита социалистът.

Още по темата
"Приет сте от помощник на помощника в Пенгатона, едва ли не са Ви подритвали като мръсно коте, това е обидно не само за Вас, но и за българските въоръжени сили", скочи и Борислав Гуцанов. Той призова за оставката на Тагарев.

Министърът обобщи пред парламента резултатите от работното си посещение и посочи, че САЩ оценяват високо партньорство ни в НАТО.

Освен това има и съществен напредък в реализирането на два от основните проекта за модернизацията на армията ни, а американската страна е потвърдила сроковете за доставката на изтребителите.

"Ярък спомен в мен ще остави възможността да се снимам пред паметника на Васил Левски, нещо което не би могло да се случи в Руската федерация, където няма нито един паметник на този наш национален герой", коментира Тагарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Милена Защо постоянно се криеТЕ зад Левски и Ботев , от безсилие ли !? Доказано е че Левски и Ботев действително са СОЦИАЛИСТИ . ........А сега де !
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Милена---Защо не се поразровиш малко за да видиш и разбереш , как е загинал Левски , и от кой е бил убит ?
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Милена... И КАКВО ЩЕ ПРАВИМ :Левски и Ботев са ДОКАЗАНИ социалисти !Какъв е девизът им :РАВЕНСТВО -БРАТСТВО-СВОБОДА ... Сега виждаме ли това ???
96
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За какво го обсъждате ''тоя'' ТаЛигарев , той е ВРЕМЯНКА !
95
11
 
4
 
! Отговори
Слава на Тагарев преди 4 месеца
Най-големия! Русофилите се изпонасират само като се сетят за него! Гласувам България да стане парламентарна монархия, а Тагарев да бъде Цар!
94
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лично обогатяване....
93
10
 
10
 
! Отговори
Милена преди 4 месеца
Никога няма да има паметник на Левски в Русия, заради думите му "ако ще ни освобождава Русия, ще заменим един тиранин с друг". Да не говорим, че граф Игнатиев активно е участвал в залавянето и особено в осъждането му на смърт.
92
5
 
11
 
! Отговори
До преди 4 месеца
Тънгарев,за една снимка до паметника Васил Левски ли ходи,излишна работа,ти сигурно в България не си ходил до паметник на Левски.ама нали ти не плащаш,това е на наш гръб беее айлязино.
91
3
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Фашагарев харчи народни пари за безсмислено " въоръжение", за екскурзии до САЩ " за снимка за спомен" . Със същия успех и Галя от "посолството" можеше високо да оцени подкрепата на България за НАТО ,а парите за визитата му да се дадат за някоя по-благородна цел.
90
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Руснаците са засекли на фронта воено подразделение само от жени. Прихващат разговорите в ефир, както прихващат разговорите и на други военни, оттам разбират, че има английско , полско, естонско, немско, френско ...говорящи наемници. Оня ден ликвидираха база с френскоговорящи в Харков. Досега не са споменали за българскоговорящи, което не значи че няма, а евентуално ползват английски например.
89
5
 
7
 
! Отговори
Нинова преди 4 месеца
срина БСП в една крайно некомпетентна партийка, която вместо политика се занимава с клюки, интриги и празнословие. Престъпникът от Варна Гуцанов е същия кресльо като Костадинов, много си подхождат, и са предани на Митрофанова.
88
3
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 4 месеца
Аз бих предпочел като Първи Министър в България един велик политик,какъвто е господин Тони Блеър. Поне един няма да краде и лъже.А и ще изхвърли всички мигранти от България.
87
13
 
7
 
! Отговори
Тагарев Достоен преди 4 месеца
Тагарев е най-достойния министър! Факта ,че вбесява путинофилите говори за това!
86
5
 
10
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 4 месеца
С визитата в САЩ Магарев стана смешен и там. Това с подписа бе нещо като подпис на политическата му смертна присъда.Американците сигурно още не могат да изтълкуват тоя подскоклив ученипесни изблик.
85
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ама какво стана с радарното самолетче....фърка ли...фърка ли..
84
5
 
4
 
! Отговори
90 преди 4 месеца
Каква е алтернативата? Да бърше руски ***?
83
3
 
8
 
! Отговори
ЦРУ CIA преди 4 месеца
Тагарев са го е_бали н_егри в САЩ преди 2 дни!
82
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
за да има смисъл за БСП Тагарев трябва да се срещне с путин. За БСП няма нищо по-добро от путин
81
7
 
18
 
! Отговори
донос.бг преди 4 месеца
Оставка,съд и затвор за държавна измяна на Магаренко,укро-наци$$ткия агент!
80
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За какъв пиар може да става въпрос, когато се търгува с националните интереси на Родината ни.