БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи

Министърът пък се снимал пред паметника на Левски, в Русия нямало такъв
156
БСП към Тагарев: Визитата в САЩ - личен пиар и безсмислени имиджови срещи
Снимка: БГНЕС

Депутатите от БСП обвиниха министъра на отбраната Тодор Тагарев, че е направил работно посещение в САЩ за личен пиар и безсмислени имиджови срещи, които не са довели до никакви резултати.

Освен това, според Атанас Зафиров, не е било редно Тагарев да замине за САЩ, след като е стана ясно, че държавният секретар по отбраната на САЩ е бил възпрепятстван и планираната среща с него е била отложена.

"Не беше ли редно за САЩ да замине Ваш заместник, след като предварително сте знаели, че американският Ви колега е отменил срещата", попита социалистът.

Още по темата
"Приет сте от помощник на помощника в Пенгатона, едва ли не са Ви подритвали като мръсно коте, това е обидно не само за Вас, но и за българските въоръжени сили", скочи и Борислав Гуцанов. Той призова за оставката на Тагарев.

Министърът обобщи пред парламента резултатите от работното си посещение и посочи, че САЩ оценяват високо партньорство ни в НАТО.

Освен това има и съществен напредък в реализирането на два от основните проекта за модернизацията на армията ни, а американската страна е потвърдила сроковете за доставката на изтребителите.

"Ярък спомен в мен ще остави възможността да се снимам пред паметника на Васил Левски, нещо което не би могло да се случи в Руската федерация, където няма нито един паметник на този наш национален герой", коментира Тагарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
АМА ВЕРНО ЛИ ТАГАРЕТО МАГАРЕТО СЪЧЕТАЛ ИЗРЪСВАНЕТО НА 6 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ХАЗАРТ ВЪВ ВЕГАС С ПОСЕЩЕНИЕ НА ПЕНТАГОНА???!...
78
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
77
8
 
10
 
! Отговори
а бе, ганювци прости преди 4 месеца
А бе, нали се зъбехте на Македония бе, ама сега внасята ток от Македония, ако македонците ви спрат тока ще ви мръзнат зимата мpъcните raньовcки гьзове, аaa-aa ха ха хааа
76
3
 
27
 
! Отговори
1234 преди 4 месеца
Тагарев, гнусен си, оставка.
75
1
 
17
 
! Отговори
Право на отговор преди 4 месеца
Много ми хареса как КИРЧОВЦИТЕ И ПП се изгаври и изплю върху лицата на избирателите си -шиши , Бойко и Кире -вечна дружба
74
2
 
8
 
! Отговори
пеефски: преди 4 месеца
Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано!
73
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега разбрах защо Денков е избран за премиер. Щото нали е сапунджия, т.е. разработва сапуни, а пък на партиите, които го издигнаха им прябва *** в промишлени количества, щото нали перат борисов и пеефски, а те са бая позамърсени в последните 15-ина години!
72
1
 
15
 
! Отговори
да питам преди 4 месеца
Да питам демократите защо кирчо оттегли обвинението си срещу баце ?!? Нали се бореше с мафията, или мафията взе да го пердаши с 300 ?!? ХАХАХАХАХА демократчета смешни сте
71
1
 
15
 
! Отговори
случаен преди 4 месеца
Днес сглобкаджиите нещо подариха ли нещо на укрите? Оня продажник тагаренко подари ли някому нещо от армията, за която една пушка не е донесъл ? Оня женския "мъж" Денков изпълни ли дневните опорки на Галя от козяка ? Христо Иванов приключи ли със съдебната реформа, щото гледам баце е оправдан за мацката и сина му в барцелона ? Асена Василева колко милиарда дълг взе днес да зароби България? Все хубави работи с тия продажни мекерета, случайници, шарлатани, сглобени от жаждата им за власт!
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?
69
1
 
6
 
! Отговори
Бойко Борисов: преди 4 месеца
Стар съм вече но за кирчовците и демократите от ДБ съм го вдигнал самолета и ги пердашиме с колегата Пеефски докато мърдат!
68
2
 
13
 
! Отговори
към "демократит преди 4 месеца
НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП
67
12
 
5
 
! Отговори
Проста логика преди 4 месеца
Щом русофилите кBичът на yмpeло - добър е!
66
3
 
3
 
! Отговори
Йордан Цонев преди 4 месеца
Йордан Цонев от ДПС каза, че другата седмица ще закриват ПП Възраждане.
65
1
 
9
 
! Отговори
Аналния отвор: преди 4 месеца
т.нар. "демократи" избраха комуниста за кмет, обратния за мин.фин, продалия се за мон.отбрана, сапунджията за мин.пред., с любезното съдействие на Баце и Шишо. Нали с тях се борехте бе, кво стана - изпрахте ли ги вече са ви приятел, партньори както вика асена василева...хахаха смешни "демократи" сте от ППиДБ хахахахаха
64
6
 
3
 
! Отговори
Камчия-комплекс преди 4 месеца
Приказват така , защото тях не ги таковат и за 10ст. в САЩ.Това са нашите от БКП-БСП-КПСС.Те си обичат Москва с Путин.
63
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
моите деца са в България, учат и работят тук! В чужбина са кирчовците, пратени от дедите им комунисти, сега върнали се да правят далавери с винетчийката за милиони на мой гръб! Това е истината! Аз съм Българовфил, след това Русофил! А тагаринчо и тия от ППиДБ са като тротинетката - неопределено, недоносено, недоклатено ...
62
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русофилите вият на умряло, ама забравят, че на всички партийни величия дечурлигата са в прогнилия запад или в САЩ. Много лошо там, бе! Слава России! Там е рай. Ама нЕкой друг път. Русофилите са най-жалката картинка на планетата. Дори на големците от Кремъл децата са духнали от голташка Русия при първа възможност... Само една шепа големци са там да управляват крепостниците с по 100$ заплати.
61
1
 
14
 
! Отговори
относно омразата преди 4 месеца
Не може, драги, да не мразиш хора, които работят за чужди интереси, хора които вземат народни пари чрез винеткаджийски врътки, това са ППиДБ!
60
2
 
12
 
! Отговори
Бойко Борисов: преди 4 месеца
даже и асен василев изглежда по-мъж от тагаринчо. Той освен да го поема друго не може да прави, а да - и да раздава и дарява народно имущество на нацистите!