Денков: "Възраждане" системно е на антиевропейски позиции

Габриел е против да се създават страхове
20 яну 2024 13:34, Петър Бойчев
208
Денков: "Възраждане" системно е на антиевропейски позиции
Снимка БГНЕС

Системно виждаме позиции на "Възраждане", които са антиевропейски, доста често съответстват на интереси на държава, която ни е обявила за вражеска. Това коментира пред журналисти в отговор на въпрос премиерът Николай Денков, след като с вицепремиера Мария Габриел участваха в Дарик радио.

Той посочи, че има притеснения за това, че "Възраждане" поема парламентарната комисията за контрол над службите. Това е въпрос, който парламентът трябва да реши, каза още Денков. Той припомни, че списъкът за назначаване в регулаторите е много голям, като някои от тях са забавени с години. Трябва системно всички те да бъдат попълнени в следващите месеци, каза премиерът.

По думите на Денков, което изтъкна също и вицепремиерът Мария Габриел, предстоящите евроизбори са важни. Те очертават посока, в която ще се движи Европейският съюз, от който България е част. Сега е време да покажем, че сме си научили уроци от миналото. Ще зависи от нас темата за миграцията да бъде в центъра на дебата, с отсявани аргументи. Климатичните промени и земеделските производители също са важни, каза Габриел.

Би ми се искало европейските избори да са повод, в който Европа с примери да покаже, че може да отстоява интересите на гражданите си в много сложна международна обстановка и се позиционира по темите така, че да носи сигурност за работни места и перспективи, а да не създава изкуствено страхове, каза още Мария Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
6
 
16
 
! Отговори
само да вметна преди 4 месеца
Напротив! Възраждане,са на Чисто Българска позиция! -:) Вие обаче самите,сте на АНГЛО, САКСОНСКА ПОЗИЦИЯ! Прочетохте ли ме внимателно? Едва ли!-:( " Управлението на посолството" Продължава! На Пук на всички Българи! -:((( Политически Превратаджии!
118
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След дрънков следва гаргамел.
117
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако тия на снимката са Европа, не я искаме. А щом Възраждане не им харесва, значи там е истината.
116
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Другата седмица Възраждане го слагат на дръвника. Или ще се цивилизоват и приемат евроатлантическата линия, или отиват в историята.
115
11
 
6
 
! Отговори
Прожектор преди 4 месеца
Дарик радио връчи своята награда за политици на годината на акад. Николай Денков и Мария Габриел.Да не чуе дяволът, но сегашната формула на управление на България може би ще се окаже на този етап най-успешна.Тия, които вземаха задкулисните решения да бъдат осветлени за обществото, а лице на държавата да бъдат разпознаваеми за света интелигентни личности с европейска демократична визия и култура.
114
5
 
16
 
! Отговори
само Възраждане преди 4 месеца
жалките долни кравонагаждачи - правете като вятъра ,продажници
113
2
 
17
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
Защо не млъкне тоя? Защо когато някой има различно мнение веднага го обявяват за антиевропеец, антинатовец, аниваксър, антилгбнещоси и подобни? денков и мис логорея винаги ли работят за интересите само на България и българи, или обратно, слугуват на всеки.
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много е добре, нормално е, че "Възраждане" системно е на антиевропейски позиции. Те с тези си антиевропейски позиции спечелиха толкова гласове на изборите. Нямат право да подвеждат своите избиратели.
111
2
 
8
 
! Отговори
OSTAVKA преди 4 месеца
OSTAVKA
110
4
 
16
 
! Отговори
до до тъжно преди 4 месеца
Хм, Центъджиите се радват, как Идолите им от Кравефермата превръщат Бг в "Географско понятие"!!!! Ами дерзайте, това е правото ви на свободен избор(!?), но впоследствие недейте да ревете, че сте останали без държава...
109
14
 
6
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Възраждане имат про-азиатска позиция - от западналата част на Азия. Не говорим Япония, говорим - Северна Корея.
108
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Другари антимочисти, да се съберем на голям антимочистки митинг! Не ни е страх от Мая Манолова!!
107
7
 
21
 
! Отговори
джо преди 4 месеца
Тези двамката от фотото са на системни антибългарски позиции .....
106
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Другата седмица от ПП-ДБ и ДПС ще внесат в парламента проектозакон за борба с Руското влияние, пропаганда и дезонформация.
105
4
 
2
 
! Отговори
Усмирителни ризи преди 4 месеца
Абе кво ще правят другата седмица на Възраждане?
104
3
 
1
 
! Отговори
Данчо Цонев преди 4 месеца
"Абсолютна загуба на време, пиар на една или друга партия. Но и на това ще се сложи край, другата седмица ще видите как", закани се Йордан Цонев от ДПС от парламентарната трибуна в петък, 19-ти Януари, лето 2024
103
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Другата седмица от Възраждане ще разберат какво ги чака. Ще им дойде като гръм от ясно небе.
102
4
 
19
 
! Отговори
Пловдив преди 4 месеца
Академика нещо плюе другите , а той какво реално свърши освен че всеки ден шенген та шенген и едно нищо . Резултат нулев грешка въздушен и воден .
101
2
 
5
 
! Отговори
до ДенкоФ Л-мъ преди 4 месеца
Е, и!? Кво от туй!?
100
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Възраждане трябва да участва на Евроизборите! От Кремъл държат да имат свои депутати в Европарламента.