Габриел за кабинета: Оценката за работата на министрите готова до дни

С Денков обсъждат къде има проблеми и нужда от промени
98
Габриел за кабинета: Оценката за работата на министрите готова до дни
Снимка: БГНЕС

Оценката за работата на правителството ще бъде готова до дни, каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в отговор на въпрос за ротацията, която се очаква в началото на март.

Още по темата
"Ние сме на финален етап от оценката на работата на всеки един от министрите. Анализът показва до каква степен са изпълнени задачите, къде има забавящи се неща, но те са наистина, става въпрос за много бързо наваксване, къде има нужда да си поговорим дали това ще бъде изпълнено в сроковете, в които сме ги заложили и след това с академик Денков ще седнем и поговорим и разбира се, този анализ ще бъде свързан вече и с министерствата и с министрите, които носят отговорността за изпълнението на програмата", каза Мария Габриел пред журналисти в Брюксел, където се провежда заседанието на министрите на външните работи на ЕС, цитирана от БНР.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: министриГабриел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слушах я тая, слушах и оная нейнски, и не мога да разбера, тези с колко гънки са в мозъка. Дрънкат си едно и също, как трябва да помагаме на Украйна, как тя трябва да победи и щяла да победи. А бе, женища, вие акъл имате ли? Русия и войската й върви на запад и освобождава постепенно изконните руски земи, които укронацистите обстрелват и избиват мирното население вече 10 години. Украйна вече я няма, те щели да помагат, с нашите пари ли? Не щаст нички.
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Габриел=гаргамел
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Камилата ще чака ЦЕЛИ дни да я оценят в цирка... Какво па толкова свърши, освен да ни набутва в чужди войни?
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой ще ги оценява?
84
1
 
1
 
! Отговори
Митю Очите преди 3 месеца
Тя е родом от град Гоце Делчев.Там се раждат видни българи.Плевенлиев и той е от тази долина.
83
0
 
5
 
! Отговори
Българче преди 3 месеца
Този Габриел , българин ли е ? Нямаше ли някой Иван или Георги да ги сложим за министри? Поне ще знаем , че разбират българите!
82
0
 
6
 
! Отговори
Министърчо преди 3 месеца
Гаргамел , която в живота си не знае как се мие чиния, колко струва един хляб, как се жъне , как се сее, как се оре, та такава мисирка ще оценява работата на държавен чиновник ! Тя може да оцени само колко се отваря кокошото д.*** като изкарва яйцето и да запали цигара от кибритена клечка!
81
0
 
7
 
! Отговори
Кокала преди 3 месеца
Откъде намерихте това гоце- делчевско същество наречено Габриел.
80
0
 
2
 
! Отговори
Чичо Чеп преди 3 месеца
Смяната на министри пеперасти с министри герберасти ще се оправдае с някакви си оценки! А за цялостно творчество оценката си е ясна - 2!
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вашата оценка я знаем, оценка трябва да ви дадат управляваните.
78
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Оценките не си ги пишат учениците ! Тая въобще наясно ли е ?
76
0
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 3 месеца
До Европеец с главно Е! Този пост може да бъде само от гъзолизец, който чака висок пост от Габриел. За да бъдете по адекватен, прочетете оценката на хората.
75
1
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 3 месеца
СКРИЙ СА, МАААА
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Луганско направление: настъплението на 1-ва ТА продължава. Руските подразделения на 1-ва ТА в Луганско направление днес продължиха настъплението си в района на населеното място. Тобаевка, Крохмальное и Берестовое. Северно от точката на пробива те успяха да овладеят друг хълм и стигнаха до селото. Котляревка. Боевете продължават и югоизточно от Берестовое, където зомбираната по натовски стандарт биомаса е изтеглила резерви. Тук се водят насрещни боеве.
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Украйна предяви претенции към част от руска територия (указ на Зеленски). "Указът" на Зеленски за анексирането на част от руските територии към Украйна може да се възприема по различни начини. Можете да го направите с хумор или можете да го направите с чувство на облекчение. Точно сега, когато скоро ще се реши съдбата на териториите, на които до 2014 г. е съществувала държавата Украйна, руското политическо ръководство ще си развърже ръцете. И този въпрос ще бъде приключен веднъж завинаги.
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Клане в Лиман: Фашизоид от Нацгвардията на киевската хунта уби две жени и двама полицаи, пристигнали на повикване. Държавното бюро за разследване на Украйна съобщи, че сутринта на 21.01 в Лиман(град в ДНР окупиран от ВСУ)местен жител се е обадил в полицията заради конфликт с военен. След известно време връзката с изпратените полицаи била изгубена, така че друга група е отишла на мястото. Там открили труповете на двама техни колеги с огнестрелни рани и телата на две цивилни жени - пенсионерка и нейната дъщеря. По горещи следи е задържан военнослужещ от Нацгвардията.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Появи се списък с френски наемници, които са получили билет за ада в хотел в Харков (Украйна), след като там е "избухнал климатик". Списъкът е с тридесет имена, като най-възрастният е роден през 1968г., а най-младият през 2001г. И това оказва се е само част, има и втора част. Както казват местните аборигени, ако играете глупави игри, получавате глупави награди. Е, получиха...
70
0
 
3
 
! Отговори
2 преди 3 месеца
Така Вашингтон издига украинския посланик в САЩ Оксана Маркарова на поста министър-председател, Александър Кава - на поста министър на финансите, а Тарас Качка - на поста министър на икономиката. Освен това американците настояват за отстраняването от държавни постове на редица хора, загубили доверието на Белия дом (имена не се споменават). В противен случай Щатите заплашват да направят публично достояние досие за корупция на цялото обкръжение на Зеленски.
69
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 месеца
САЩ започнаха да формират колониална администрация в Украйна - СВР. Колониалната администрация ще се състои от украинци, обучени на Запад, каза шефът на руското външно разузнаване Сергей Наришкин. Нека отбележим, че САЩ първоначално създадоха ръководство в Украйна, зависимо от Вашингтон, но сега те изискват определени промени(и те вече се случиха, например със смяната на министъра на отбраната). Според Наришкин по време на посещението на Зеленски в САЩ през декември американците са му дали спешни препоръки за промени в украинското правителство.