Габриел за кабинета: Оценката за работата на министрите готова до дни

С Денков обсъждат къде има проблеми и нужда от промени
98
Габриел за кабинета: Оценката за работата на министрите готова до дни
Снимка: БГНЕС

Оценката за работата на правителството ще бъде готова до дни, каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в отговор на въпрос за ротацията, която се очаква в началото на март.

Още по темата
"Ние сме на финален етап от оценката на работата на всеки един от министрите. Анализът показва до каква степен са изпълнени задачите, къде има забавящи се неща, но те са наистина, става въпрос за много бързо наваксване, къде има нужда да си поговорим дали това ще бъде изпълнено в сроковете, в които сме ги заложили и след това с академик Денков ще седнем и поговорим и разбира се, този анализ ще бъде свързан вече и с министерствата и с министрите, които носят отговорността за изпълнението на програмата", каза Мария Габриел пред журналисти в Брюксел, където се провежда заседанието на министрите на външните работи на ЕС, цитирана от БНР.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: министриГабриел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
5
 
! Отговори
Фашистка България преди 3 месеца
Фашистка България мълчи и не осъди терористичната атака на киевските фашисти които убиха с американски касетъчни бомби 30 цивилни на пазара в Донецк.
27
0
 
3
 
! Отговори
положението е: преди 3 месеца
"Чакам Бойко да ми каже" - знаеме ви вас гербажиите, хора без воля и мнение, послушни изпълнители
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази ако се подстриже къса коса и отиде на визита на Зеленски, може да я объркат и да и връчат призовка за армията.
25
8
 
1
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 3 месеца
Г-жа Габриел е достойна българка и е в пълното си право да дава оценки! Просто не можем да приемем, че една красива, умна и кадърна жена може да е премиер, и то много добър премиер! Малко са тези, които са готови да загърбят устроения живот на запад, за да се върнат и да работят за благото на България! Успех на г-жа Габриел в бъдещия мандат и по пътя към пълен Шенген и Еврозона! Вие ще успеете! България се гордее с Вас, а който не му изнася - да вдига към Русия, надали ще го върнат!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Габриел ротацията е с герб ,не с ПП
23
0
 
0
 
! Отговори
Ясно преди 3 месеца
Сега ГЕРБ-аджиите ще кажат, че всички министри "не стават" и трябва да се сменят.
22
0
 
6
 
! Отговори
Питам..да допълня преди 3 месеца
Под вода влизаме ли в Шенген? Или само по вода? Питам за да знам само гол по бански ли мога да доплувам до Шенген, или да си купувам водолазен костюм и бутилки за да вляза под вода в Шенген?
21
1
 
2
 
! Отговори
С други думи преди 3 месеца
Споделила си е виждането, но сега се чака от партията да и се изредят върху мнението, да го "напълнят" със съдържание и да и го напишат на едно листче, което тя да прочете в по "медиите".... Денков поне сам си взима решенията, за разлика от тази. Трябва наистина МНООООООГО да се потруди, за да докаже обратното, все пак народа познава шефа и до долните ***.
20
0
 
5
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
Какво свършихте за тия броени дни, че и оценки да си давате.Сглобки, Ротации, Некоалици системи, корупция и далавери.Държавата и хората платиха да се изперът 3-4 лица които трябваше да са в затвора.Оценка минус 2.
19
1
 
5
 
! Отговори
Мислител преди 3 месеца
Един козел да бяхте избрали за представител. Повече неща щеше да свърши. И е независим от подкупи и его и оценки. И най важното не ходи на командировки и не краде. Не му трябва служебен Мерцедес нито охрана от НСО.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Оценка кръгла нула.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А верно ли оценката на министрите се правела от външна одиторска фирма? Американска? И скоро щели да излязат резултатите. Първи Денков и Габриел шели да ги научат.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вече знае ли се кой ще е следващия "ротационен" премиер след тази дългокрака кака? Денков се доказа като НЕможач, така че не става отново да е той.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тая ако се постриже къса прическа ще прилича на щраус
14
0
 
5
 
! Отговори
До предния преди 3 месеца
То няма държава, има едни дето се самоназначават на автопилот. Много хора се смениха все различни, но, 40 години едни и същи лица дърпат конците.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като нищо Боко тиквата ще стане премиер вместо тази
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Оставка!
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бах, ти държавата щом Мара Гаргамел ще й премиер!
10
1
 
5
 
! Отговори
Абе... преди 3 месеца
Под вода влизаме ли в Шенген? Или само по вода?
9
3
 
1
 
! Отговори
НАРОДА ДАДЕ ОЦЕНКАТА преди 3 месеца
Протести имаше само срещу министъра на вътрешните работи, защото преби протестиращите срещу Пeруката. Срещу други министри протести не е имало. Ако сега си изсмучете от пръстите някакви измислени причини за оставки, ще си имаме сериозни проблеми, да знаете.