Гвоздейков щял да си помисли дали да е министър с премиер Габриел

За него най-важното било да изпълни целите в управленската програма
17
Гвоздейков щял да си помисли дали да е министър с премиер Габриел
Снимка: БГНЕС

Ако получа покана, ще си помисля дали ще приема или не. Това заяви пред журналисти министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков, който коментира дали ще бъде част от настоящото редовно правителство след предстоящата премиерска ротация, очаквана през март, предаде БТА.

На въпрос сигурен ли е за своето място в кабинета „Габриел“ след премиерската ротация между Николай Денков и Мария Габриел, той отговори: „Това не е темата, която стои пред моя поглед, тъй като всички бяхме наясно, когато приехме да сме министри, че нашата работа е да свършим важните неща за обществото и да изпълним целите на управленската програма. Това е най-важното за мен. Какво ще се случи оттам нататък, не е тема за мен“.

Министър Гвоздейков заяви, че дава доклади и отчети за изпълнението на управленската програма и постигнатите до момента резултати. „Не би било редно да давам оценка сам на себе си. Заедно с екипа правим всичко възможно поставените цели и задачи да бъдат изпълнени в срок“, увери той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: министърГвоздейков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Габриел преди 2 месеца
Каква ротация, какво мислене- не става. Щом махна най-големия капацитет от заместниците си и сложи на негово място тоя смотан човечец с това постно CV, много се замислям за основанието за промяна в пощите- "незадоволителни резултати". А да му видим резултатите на сегашния Герасимов...
15
0
 
2
 
! Отговори
Пирон преди 2 месеца
в ковчега на БДЖ е тоя. Купуват вагони втора употреба от немай къде, защото нямат капацитет в БДЖ да си направят обществените поръчки. Ама аз като данъкоплатец не искам да ми харчат парите, защото не могат да се справят по правилния и професионален начин с управлението на тая фирма, и само кърпят положението....
14
0
 
2
 
! Отговори
Емо преди 3 месеца
Ти си мислиш само за въртолетите, а докато мислиш, влакове излизат от релсите, не е време за мислене, а за действия, 80% от ЖП линиите имат нужда от капитален ремонт, влаковете се движат с 40 км/ч на трасета, където могат с поне 100 км/ч, затова до Силистра и Кардам още се пътува като при комунизма - над 12 часа. Докато мислиш да пращаш самолети в Израел и да ни спираш старите коли от движение.
13
0
 
3
 
! Отговори
световно НЕизвестни! преди 3 месеца
Кой щял да си помсили да е минситър на кой...??
12
0
 
2
 
! Отговори
ХоХо преди 3 месеца
Браво Гвоздейков , браво Гоше. . Какво още се тътрузиш по жълтите павета. Откога те чакат в Твърдица. Ама като си рекъл министър та МИНИстър. София та София......
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо бе, пич, какво не ти харесва в тази жена? Хи-хи-хи.
10
2
 
6
 
! Отговори
expert преди 3 месеца
Аре ве бат Гвоздей, Гергии...приеи , че няма друг мераклия за министър....хахахахаха
9
0
 
13
 
! Отговори
Емо преди 3 месеца
Не го мисли толкова, а се махай. Такива зализани п...и като тебе ме отказаха да гласувам изобщо.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пенсиониран зелен чорап - и пенция и заплата влачи :)))
7
1
 
9
 
! Отговори
Остани преди 3 месеца
Не си тръгвай точно сега! С твоята Красимира Стоянова издигнахте страната с нарко флотилията с държавно участие на високо ниво.
6
0
 
7
 
! Отговори
До номер 2 преди 3 месеца
Той пък Денко щото не е кукла нали? Е, може би си въобразяваш, че един академичен *** може да се нарече премиер министър? Да, ама не, показа и доказа, че е срам и позор за академичната общност и който му е дал тая титла, да вземе да се обеси сам най-добре ако е жив още!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако си тръгнеш доброволно,в твоето кресло тутакси ще скочи гербава калинка.Ако те оставят ще трябва да правиш компромиси в името на сглобката.Ни така-ни иначе.Шах и мат.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре де, тоя какво точно е свършил (и цялото министерство) и каква е тая програма за която говорят, но никой не я е виждал да видим изпълнили ли са нещо!?! Моля, кажете къде да се запозная с програмата за която говори този образ?
3
1
 
13
 
! Отговори
Хах преди 3 месеца
Всъщност гвоздея иска да изпъкне като пирон, нищо повече!
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е то е ясно,че Габриел е кукла на конци и няма да е истинския премиер.Затова е най-добре да се разтури сглобката,иначе нищо добро не ни чака и агонията ще продължава.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя ще види министерство през крив...пирон